حالت تاریک
چهارشنبه, 27 فروردین 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
دادستان اسلام‌آبادغرب خبر داد:

بازداشت ۱۰ نفر از اخلال‌گران نظم در اسلام‌آبادغرب

بازداشت ۱۰ نفر از اخلال‌گران نظم در اسلام‌آبادغرب

دادستان اسلام‌آبادغرب از بازداشت ۱۰ نفر از اخلال‌گران نظم و امنیت عمومی در اسلام آبادغرب خبر داد.

سید سجاد ملایری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: با توجه به اینکه تعدادی از اراذل و اوباش قصد اخلال در نظم و امنیت عمومی داشته‌اند و اقدام به خرید و فروش رأی، تجمع در درب شعب اخذ رأی، نزاع و درگیری داشته‌اند، نسبت به دستگیری 10 نفر از اخلال‌گران نظم اقدام شده است.

وی افزود: طبق مصوبات شورای تأمین و دستور مدعی العموم هیچ گونه ارفاقات قانونی شامل این افراد نمی‌شود و نسبت به بازداشت موقت تک‌تک این افراد اقدام شده است.

دادستان اسلام آبادغرب با بیان اینکه؛ احتمال افزایش آمار بازداشتی‌ها متصور است، تصریح کرد: قانون‌شکنی از هیچ فردی در هر جایگاهی پذیرفته نیست و بدون اغماض با برهم‌زنندگان نظم جامعه برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

ملایری پیش از این هشدار داد: ضابطین خاص و عام موظف و مکلف شده اند با تخلفات و جرائم انتخابات به ویژه تجمعات خارج از شعب اخذ رای برخورد شدید صورت می‌گیرد.

وی عنوان کرد: گشت های انتظامی و رضویون بصورت محسوس و نامحسوس در روز انتخابات سازماندهی شده اند که در صورت مشاهده هرگونه تخلف انتخاباتی یا تجمع درب شعب اخذ رای، متخلفان و تجمع کنندگان بازداشت و تا بعد از فرآیند انتخابات در بازداشتگاه خواهند ماند.

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید