
استاندار کرمانشاه:
راه آهن کرمانشاه-خسروی با جدیت پیگیری میشود
استاندار کرمانشاه گفت: پروژه راهآهن کرمانشاه - خسروی که سالها با اعتبارات اندک پیش میرفت، در سفر رئیسجمهور با تخصیص بیش از ۶ هزار میلیارد تومان با سرعت و جدیت دنبال میشود.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ منوچهر حبیبی صبح امروز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: رئیسجمهور شهید آیتالله رئیسی، فردی مردمی و پرتلاش بود که تا آخرین لحظات عمر پربرکت خود در میدان خدمت حضور داشت که به دستور رئیسجمهور، ستاد ملی بزرگداشت مقام آن شهید والامقام و همراهان ایشان تشکیل شده و برنامههای مربوط به بزرگداشت این عزیزان در هفته جاری بهصورت جدی دنبال خواهد شد.
ششمین سفر استانی؛ نقطه عطفی برای کرمانشاه
استاندار کرمانشاه در ادامه به گزارش سفر ریاستجمهوری به استان کرمانشاه اشاره کرد و افزود: سفر رئیسجمهور به کرمانشاه که در نخستین ماههای آغاز به کار دولت چهاردهم و بهعنوان ششمین سفر استانی انجام شد، قطعاً نقطه عطفی در مسیر توسعه این استان خواهد بود. قرار گرفتن کرمانشاه در فهرست اولین استانهای مقصد سفر رئیسجمهور، نشاندهنده نگاه ویژه دولت به این استان است.
وی خاطرنشان کرد: این سفر حاصل بیش از سه ماه بررسی میدانی و کار کارشناسی بود که با هدف رفع مسائل اساسی و ساختاری استان طراحی و اجرا شد.
حضور رئیسجمهور در میان مردم و بازار کرمانشاه
حبیبی گفت: رئیسجمهور علاوه بر نشستهای رسمی، با حضور سرزده در بازار کرمانشاه و گفتگو با مردم، صدای واقعی آنها را شنید و از نزدیک دغدغهها را لمس کرد.
وی افزود: نخستین دیدار مردمی رئیسجمهور در ورزشگاه آزادی کرمانشاه برگزار شد که پیام امید و همدلی را به جامعه منتقل کرد. بازدید بدون تشریفات از بازار، یکی از لحظات صمیمی و پرثمر این سفر بود.
تأکید بر فرهنگ، نخبگان، آموزش و احترام به تنوع
حبیبی گفت: در نشست با نخبگان، رئیسجمهور بر جایگاه فرهنگ در مسیر توسعه تأکید ویژهای داشت. دیدار با علما، فعالان سیاسی و اجتماعی نیز نشاندهنده احترام دولت به تنوع مذهبی، قومی و فکری در استان است.
وی افزود: در نشست نهضت توسعه و عدالت آموزشی، نگاه مردممحور دولت به آموزش آشکار شد. همچنین در شورای برنامهریزی استان، مصوبات سفر با ضمانت اجرایی بررسی و نهایی شد.
سفر گسترده در سراسر استان
حبیبی گفت: در جریان این سفر، هیچ شهرستانی از حضور تیم همراه رئیسجمهور بینصیب نماند. در برخی شهرستانها، دو تا سه وزیر حضور داشتند و برنامههای تخصصی دنبال شد.
وی افزود: این سفر ترکیبی از مردمی بودن، دقت کارشناسی، کارآمدی اجرایی و نگاه بلندمدت به آینده استان بود که امیدواریم با پیگیری مسئولان و مدیران اجرایی، زمینهساز توسعه پایدار شود.
۲۶ هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی برای کرمانشاه
حبیبی گفت: یکی از دستاوردهای اصلی سفر، اختصاص بیش از ۲۶ هزار میلیارد تومان از بودجه عمومی کشور برای توسعه استان در قالب پروژههای عمرانی است.
وی افزود: علاوه بر آن، ۳۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای حمایت از بخش خصوصی و تقویت تولید در استان نهایی شد. همچنین بخش خصوصی برای اجرای ۵۵ هزار میلیارد تومان پروژه سرمایهگذاری ریالی و خرید یک میلیارد دلار سرمایهگذاری ارزی اعلام آمادگی کرد.
حل مشکل کولبری و ایمنسازی مدارس
استاندار کرمانشاه گفت: در این سفر، موضوع کولبری نیز مورد توجه قرار گرفت و با تصویب برنامههایی در قالب تجارت مرزی، مشکلات قانونی بیش از ۶۲ هزار نفر از ساکنان مناطق مرزی ساماندهی خواهد شد.
وی افزود: همچنین تکمیل پروژههای ساخت و نوسازی مدارس با هدف ایمنسازی کامل طی یک تا دو سال آینده برنامهریزی شده است تا دانشآموزان در مدارس استاندارد و ایمن تحصیل کنند.
افتتاح پروژههای بزرگ صنعتی، کشاورزی و زیرساختی
حبیبی گفت: پروژههای متعددی با مجموع سرمایهگذاری ۷ هزار میلیارد تومانی افتتاح شد؛ از جمله کارخانه «دانشبافت البرز» با مشارکت ۴۰ درصدی دولت و ۶۰ درصدی بخش خصوصی، زیستپالایشگاه سوخت در بیستون، فاز دوم باغسایبان، شبکه فاضلاب شهر تازهآباد، و پست برق ۴۰۰ کیلوولت شهدای بازیدراز در سرپلذهاب.
وی افزود: همچنین پروژههای جادهای، مقاومسازی مسکن مهر زلزلهزده اسلامآبادغرب، مرکز توانمندسازی اجتماعی بانوان، و جاده ترانزیتی مرز خسروی نیز در این سفر به بهرهبرداری رسید.
تفاهمنامههای اقتصادی و سرمایهگذاری متنوع
حبیبی گفت: سه تفاهمنامه مهم در جلسه شورای برنامهریزی استان بهصورت رسمی امضا شد و سایر تفاهمنامهها نیز نهایی شدهاند که بهدلیل کمبود وقت، رسانهای نشدند.
استاندار کرمانشاه افزود: از جمله این تفاهمنامهها میتوان به احداث کارخانه لاستیک رادیال، توسعه فاز دوم پتروشیمی بیستون، و راهاندازی سومین کارخانه قند کرمانشاه اشاره کرد.
۴۸۰ هکتار نخلستان و نیروگاههای جدید
حبیبی گفت: از جمله تفاهمنامههای مهم دیگر میتوان به احداث نخلستان مدرن در ۴۸۰ هکتار با همکاری شرکت کشاورزی کوثر، احداث پالایشگاه شیر خشک نوزاد، و ساخت یک هتل ۵ ستاره در کرمانشاه اشاره کرد.
وی افزود: احداث نیروگاه بخار زاگرس کوثر با ظرفیت ۳۲۰ مگاوات، احداث نیروگاه خورشیدی ۹۰ مگاواتی، و اجرای پروژه تایر سبک و سنگین از دیگر پروژههایی است که توسط بنیاد مستضعفان، ایمیدرو و شرکتهای تخصصی پیگیری میشود.
۷۱ مصوبه عمرانی در حوزههای مختلف
حبیبی گفت: مجموعاً ۷۱ مصوبه عمرانی در این سفر به تصویب رسید که شامل ۱۱ مصوبه برای راه و شهرسازی، ۲۰ مصوبه برای وزارت نیرو، هشت مصوبه برای آموزش و پرورش، پنج مصوبه برای حوزه بهداشت و درمان، ۶ مصوبه برای جهاد کشاورزی، دو مصوبه برای ورزش و جوانان، و پنج مصوبه برای وزارت علوم بود.
استاندار کرمانشاه افزود: بنیاد مستضعفان چهار مصوبه و سایر دستگاهها نیز هرکدام یک مصوبه دارند که مجموع آنها با تخصیص ۲۶ هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی اجرایی خواهد شد.
۳۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی
حبیبی گفت: بیش از ۳۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای طرحهای مختلف در استان در نظر گرفته شده است.
وی افزود: بانک رفاه کارگران ۵ هزار میلیارد تومان، بانک ملی بیش از ۵ هزار میلیارد تومان، بانک تجارت و صادرات هرکدام ۴ هزار میلیارد تومان، بانک سپه ۳ هزار میلیارد تومان، بانک کشاورزی ۲ هزار میلیارد تومان، و صندوق کارآفرینی امید نیز ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارائه خواهند کرد.
قطار شهری و راهآهن کرمانشاه - خسروی؛ پروژههای ویژه
حبیبی گفت: یکی از مهمترین پروژهها، تکمیل فاز اول قطار شهری کرمانشاه است که ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار از سوی دولت برای آن تخصیص یافته است.
وی افزود: همچنین پروژه راهآهن کرمانشاه - خسروی که سالها با اعتبارات اندک پیش میرفت، با تخصیص بیش از ۶ هزار میلیارد تومان توسط دولت، با سرعت و جدیت دنبال خواهد شد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!