حالت تاریک
Logo
پنج‌شنبه, 24 آبان 1403
طوفان الاقصی؛ نصرت بزرگ مقاومت
یادداشت؛

طوفان الاقصی؛ نصرت بزرگ مقاومت

عملیات طوفان الاقصی به عنوان یک نقطه عطف در تاریخ مقاومت فلسطینیان و تغییرات در روابط بین‌المللی با رژیم منحوس صهیونیستی به شمار می‌رود.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ بدون شک در تاریخ معاصر، رویدادهای مهمی در خاورمیانه شکل گرفته‌اند که هر یک تأثیرات عمیقی بر وضعیت سیاسی و اجتماعی این منطقه گذاشته‌اند. 
قطعاً یکی از این رویدادها در حوزه سیاسی واستراتژی، عملیات طوفان الاقصی است که به عنوان یک نقطه عطف در تاریخ مقاومت فلسطینیان و تغییرات در روابط بین‌المللی با رژیم صهیونیستی شناخته می‌شود. 

طوفان الاقصی: یک نگاه کلی

عملیات طوفان الاقصی به عنوان یک واکنش  به تجاوزات و سیاست‌های سرکوب‌گرانه، رژیم غاصب و منحوس صهیونیستی علیه مردم فلسطین توسط فرزندان  مقاومت شکل گرفت. 
وسعت این عملیات بزرگ و استراتژیک چنان شاخص، بی‌سابقه و غافل‌گیر کننده بود که باید گفت، این عملیات نه تنها نشان‌دهنده عزم و اراده مقاومت فلسطینیان، بلکه به نوعی نماد اتحاد نیروهای مختلف مقاومت در برابر اشغالگری رژیم غاصب صهیونیستی محسوب می‌شود. 

آغاز انزوای صهیونیست‌ها 

در رصد میدانی و بررسی موازنه‌های منطقه‌ای این عملیات به وضوح نشان داد که رژیم صهیونیستی با چالش‌های جدی داخلی و خارجی روبه‌رو است، واکنش‌های منفی جهانی به سیاست‌های صهیونیست‌ها، به ویژه در مورد حقوق بشر و نقض توافقات بین‌المللی، موجب شد که این کشور در سطح بین‌المللی دچار انزوا شود. 

بسیاری از کشورها و سازمان‌های بین‌المللی به حمایت از حقوق فلسطینیان پرداخته و انتقادات شدیدی را به سمت رژیم صهیونیستی روانه کردند. 

نصرت بزرگ مقاومت

بدون شک عملیات طوفان الاقصی به عنوان یک پیروزی بزرگ برای مقاومت فلسطینیان تلقی می‌شودتا جایی که  این عملیات نه‌تنها توانست روحیه مردم فلسطین را تقویت کند، بلکه نشان‌دهنده ظرفیت‌های متولد شده، توانمندی و هماهنگی بین گروه‌های مختلف مقاومت نیز بود؛ بی‌شک این پیروزی به تقویت احساس هویت ملی و همبستگی میان فلسطینیان و خط فاخر مقاومت  کمک کرد. 

در نهایت، عملیات طوفان الاقصی به عنوان یک نقطه عطف در تاریخ مقاومت فلسطینیان و تغییرات در روابط بین‌المللی با رژیم منحوس صهیونیستی به شمار می‌رود. 

این رویداد نه‌تنها انزوای رژیم صهیونیستی را تسریع  و بر خوی ددمنشی و گرگ‌صفتی آن صحه گذاشت بلکه به عنوان نمادی از تلاش‌های مستمر مردم فلسطین در راستای دستیابی به حقوق خود و پایان اشغالگری شناخته می‌شود. 

این یادداشت  به بررسی ابعاد مختلف این عملیات  ارزشمند در سالگرد وقوع و تأثیرات آن بر وضعیت کنونی خاورمیانه پرداخته و نشان می‌دهد که چگونه مقاومت می‌تواند با گذر از بن‌بست‌ها در برابر چالش‌های بزرگ ایستادگی  و وقایع فاخری در آزادگی و ایستادگی در برابر استکبار و صهیونیست‌ها   تداعی کند. 

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم غاصب صهیونیستی  آغاز کردند که بازخورد آن شکست هیمنه پوشالی  خانه عنکبوت بود. 

پس از گذشت قریب به یک سال  از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود. 

رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از جنایت، قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است. 

یادداشت؛ مجتبی جنگلی‌نیا، فعال رسانه

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از