حالت تاریک
چهارشنبه, 18 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
فضای ورزشی ناشنوایان کرمانشاهی استاندارد نیست
رئیس هیأت ورزش‌های ناشنوایان استان کرمانشاه:

فضای ورزشی ناشنوایان کرمانشاهی استاندارد نیست

رئیس هیأت ورزش‌های ناشنوایان استان کرمانشاه گفت: با وجود جمعیت بالای ناشنوایان در کرمانشاه، هیچ فضای ورزشی استاندارد و اختصاصی برای آن‌ها ساخته نشده و کمبود زیرساخت‌ها مانع جدی رشد، توان‌بخشی و مشارکت اجتماعی این قشر شده است.

سید رامین مؤذنی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با ابراز نگرانی از وضعیت حمایت از ورزشکاران ناشنوا، اظهار داشت: با وجود جمعیت بالای ناشنوایان در کرمانشاه، هیچ مجموعه ورزشی اختصاصی برای آن‌ها ساخته نشده و امکانات موجود نیازهای اولیه این قشر را تأمین نمی‌کند. 

وی با اشاره به تاریخچه فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان کشور، افزود: این فدراسیون از سال ۱۳۳۴ فعالیت دارد و اکنون بیش از ۷۰ سال از تأسیس آن می‌گذرد، اما کرمانشاه همچنان فاقد فضای ورزشی ویژه ناشنوایان است. 

رئیس هیأت ورزش‌های ناشنوایان استان کرمانشاه با بیان وجود استعدادهای ورزشی در این حوزه، تصریح کرد: نیاز جدی به ایجاد زیرساخت‌های مناسب احساس می‌شود؛ هیأت استان با فعال‌سازی ساختار اداری و راه‌اندازی دفتر شهرستان، فعالیت انجمن‌های ورزشی را ساماندهی کرده است. 

مؤذنی خاطرنشان کرد: فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان در سطح ملی، ۱۸ رشته ورزشی را پوشش می‌دهد اما در استان‌ها، اجرای کامل آن‌ها به‌دلیل کمبود امکانات، منابع انسانی متخصص و فضای استاندارد با مشکلات و موانع جدی روبه‌روست. 

وی در ادامه به آمار رسمی بهزیستی اشاره کرد و گفت: بیش از ۸ هزار نفر ناشنوا و کم‌شنوا در کرمانشاه زندگی می‌کنند اما آمار بیمه‌شدگان ورزشی این قشر تنها ۱۳ نفر است که فاصله‌ای نگران‌کننده و قابل تأمل دارد. 

رئیس هیأت ورزش‌های ناشنوایان استان کرمانشاه این اختلاف فاحش را نشان‌دهنده ضعف در اطلاع‌رسانی، جذب و تسهیل مشارکت ناشنوایان در ورزش دانست و اعلام کرد: هیأت استان در حال اجرای طرحی برای صدور بیمه ورزشی ویژه ناشنوایان با هدف رفع این مشکل و افزایش مشارکت است. 

وی از اداره‌کل ورزش و جوانان، شهرداری‌ها، شورای شهر، استانداری و خیران ورزشی خواست تا برای احداث یک مجموعه ورزشی اختصاصی ناشنوایان اقدامات عملی انجام دهند و تأکید کرد: نبود زیرساخت، مانع رشد و موجب انزوای این قشر می‌شود. 

مؤذنی بیان کرد: ورزش برای ناشنوایان فقط فعالیت جسمی نیست بلکه راهی برای توان‌بخشی روانی، افزایش اعتماد به نفس، تقویت مهارت‌های اجتماعی و حضور فعال در جامعه است و باید به‌عنوان بخشی از حقوق شهروندی آن‌ها جدی گرفته شود. 

رئیس هیأت ناشنوایان استان بر اهمیت اخلاق ورزشی در کنار موفقیت‌های فنی تأکید کرد و افزود: متأسفانه منش پهلوانی در سال‌های اخیر کم‌رنگ شده و بسیاری از مدال‌آوران پس از کسب افتخار، تواضع و فروتنی را کنار می‌گذارند. 

وی در پایان گفت: رسانه‌ها، مربیان و نهادهای ورزشی باید در ترویج ارزش‌های اخلاقی و تربیت قهرمانان اخلاق‌مدار جدی‌تر عمل کنند، چرا که این موضوع یکی از ضرورت‌های اصلی توسعه ورزش است. 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!