حالت تاریک
Logo
پنج‌شنبه, 24 آبان 1403
فرماندار هرسین تأکید کرد:

لزوم ضابطه‌مند شدن کشتار دام در هرسین

لزوم ضابطه‌مند شدن کشتار دام در هرسین

فرماندار هرسین گفت: با توجه به‌عدم وجود کشتارگاه در شهر هرسین عرضه گوشت باید ضابطه‌مند و بر اساس نظارت‌های بهداشتی باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرصاد، امام جمعه و فرماندار هرسین به همراه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، بخشدار بیستون، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان، رئیس اداره دامپزشکی، رئیس مرکز بهداشت و مسئول اداری کشتارگاه بیستون از کشتارگاه صنعتی بیستون بازدید کردند.

ابوطالب ایتوندی، فرماندار شهرستان هرسین بر ضابطه‌مند شدن کشتار دام در این شهرستان تأکید کرد و اظهار داشت: با توجه به‌عدم وجود کشتارگاه در شهر هرسین عرضه گوشت باید ضابطه‌مند و بر اساس نظارت‌های بهداشتی باشد.

وی افزود: سلامت مردم خط قرمز ماست و به منظور جلوگیری از عرضه گوشت‌هایی که با روندی غیر بهداشتی و بدون نظارت شرعی تولید می‌شوند هر گونه کشتار باید در کشتارگاه صنعتی انجام شود.

فرماندار هرسین تصریح کرد: بررسی هزینه‌هایی که از قصابان اخد می‌شود از دیگر موارد مطرح شده فرماندار هرسین بود و در این راستا خواستار کاهش این هزینه‌ها شد.

ایتوندی در بخش دیگری از سخنانش بر تشدید نظارت‌ها و برخورد قانونی با کشتارهای غیربهداشتی شد.

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از