حالت تاریک
چهارشنبه, 27 فروردین 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
مدیرکل درمان تأمین اجتماعی کرمانشاه خبر داد:

افزایش مراجعه ۳ درصدی به مراکز درمانی کرمانشاه

افزایش مراجعه ۳ درصدی به مراکز درمانی کرمانشاه

مدیرکل درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: سال گذشته مراجعه به مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان سه درصد افزایش یافت که پیش‌بینی می‌شود رکورد مراجعه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری طی امسال شکسته شود.

میثم حجتی‌پور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: ۴۰ درصد مردم استان کرمانشاه تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی قرار دارند که این بیمه‌شدگان از خدمات درمانی این سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: سال گذشته مراجعه به مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان سه درصد افزایش یافت که پیش‌بینی می‌شود رکورد مراجعه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری طی امسال شکسته شود.

حجتی‌پور بیان کرد: ۸۳ درصد مراجعین به مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی در حوزه بستری از خدمات ارائه شده اعلام رضایتمندی کرده‌اند که این نظرسنجی نیز از طریق سامانه ۱۴۲۰ و کاملا غیرحضوری است.

وی ادامه داد: با تلاش‌های صورت گرفته امسال اعتبارات خوبی برای بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی استان اخذ شد و میزان اعتبارات از ۲ هزار میلیارد تومان به ۲ هزار و ۸۵ میلیارد تومان رسیده است.

مدیرکل درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: همچنین امسال تلاش شد تا بتوانیم مطالبات مراکز درمانی و مراکز طرف قرارداد را به‌موقع پرداخت کنیم که در این راستا مطالبات پزشکان، شبکه بهداشت و درمانگاه‌های دانشگاهی تا مرداد ۱۴۰۲، بیمارستان‌ها خصوصی و دانشگاهی تا تیر ۱۴۰۲ و داروخانه‌ها تا مهر ۱۴۰۲ پرداخت شده است.

حجتی‌پور بیان کرد: کرمانشاه دارای ۲ بیمارستان شهدا و حضرت معصومه (س) است که تجهیزات آن‌ها بروزرسانی شده و اورژانس جدید بیمارستان شهدا نیز در حال احداث است در حال برنامه‌ریزی و تأمین اعتبار برای راه‌اندازی بخش دیالیز و ام. آر. آی در مراکز بیمارستانی هستیم.

وی ادامه داد: در مراکز درمانگاهی سازمان تأمین اجتماعی محدودیتی برای تجویز دارو وجود ندارد اما برخی از بیماران عقیده دارند باید برای سرماخوردگی ساده باید داروی زیادی دریافت کنند و ۸۰ میلیارد تومان برای این موضوع هزینه شده است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید