
معراجیها؛
مشت ایمان بر دهان دشمنان اسلام
شهید علیاکبر پاشایی در وصیتنامه خود آورده است: امید آن دارم که شما خانواده عزیزم و همه کسانی که این وصیت نامه را میخوانید و میشنوید همواره در خط امام و یار و یاور اسلام و مسلمانان باشید و بدانید که خدا با صابران است.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ شهید علیاکبر پاشایی متولد ۱۸ بهمنماه سال ۱۳۴۴ شهر کرمانشاه بود که در پنجم مردادماه سال ۱۳۶۷ در تنگه مرصاد به شهادت رسید.
شهید علیاکبر پاشایی در وصیتنامه خود آورده است: پدر جان! تو را به خدا میسپارم وصیت میکنم به تقوا و به اینکه در خط امام باشی و مشت محکمی بر دهان دشمنان امام و اسلام بکوبی؛ امید آن دارم که شما خانواده عزیزم و همه کسانی که این وصیت نامه را میخوانید و میشنوید همواره در خط امام و یار و یاور اسلام و مسلمانان باشید و بدانید که خدا با صابران است.
خدایا! تو خود امام عزیز را تا انقلاب مهدی(عج) حفظ کن؛ مادر عزیزم! استوار و محکم بایست و در خط امام باش.
منبع: کتاب گنجینه شهدا، جلد چهارم
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!