حالت تاریک
Logo
جمعه, 25 آبان 1403
نباید فرهنگ شهادت به فراموشی سپرده شود
رئیس اداره تأمين اجتماعی سرپل‌ذهاب:

نباید فرهنگ شهادت به فراموشی سپرده شود

رئیس اداره تأمين اجتماعی سرپل‌ذهاب گفت: فرهنگ ایثار و شهادت نباید در جامعه به فراموشی سپرده شود این فرهنگ باید از خانواده‌ها شروع شود و به خصوص در بین نسل جوان و نوجوان ترویج یابد.

حیدر قدمی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: فرهنگ ایثار و شهادت ما را در برابر دشمنان نظام و انقلاب پیروز کرد و امروز نیز باید برای مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمن مورد بررسی قرار گیرد.

وی با اشاره به نقش دفاع مقدس در شکل‌گیری فرهنگ ایثار و شهادت، افزود: ایجاد کردن و توسعه یک فرهنگ در جامعه فعالیتی زمان‌بر است اما برخی از حوادث تاریخی در ایجاد یک فرهنگ نقش تسریع‌کننده دارد و در این میان دفاع مقدس فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت را در کشور ایجاد کرد و گسترش داد.

قدمی تصریح کرد: فرهنگ ایثار و شهادت منشأ بیداری، آگاهی، جوانمردی، شجاعت و نشاط مردم بوده و جامعه را از حالت سکون به حالت پویایی و جنبش در می‌آورد.

مدیر تأمين اجتماعی شهرستان سرپل‌ذهاب گفت: فرهنگ ایثار و شهادت یکی از سرمایه‌های فرهنگی کشور است که از مبانی دین مبین اسلام در جامعه جاری شده و برای ترویج این فرهنگ اصیل در کشور باید مدیران و مسئولان کشور از راهبردهای مدیریتی کارا و اثربخش آگاهی داشته باشند که بدون آن نمی‌توان انتظار ترویج این فرهنگ را در کشور داشت.

قدمی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت نباید در جامعه به فراموشی سپرده شود این فرهنگ باید از خانواده‌ها شروع شود و به خصوص در بین نسل جوان و نوجوان ترویج یابد.

این مقام مسئول اذعان داشت: شهادت در یک جمله به زیارت‌الله رفتن و به حق پیوستن و کمال شهید است و شهید بی‌پرده به دیدار حق می‌رود پس یاد و نام شهدا باید همیشه در جامعه جاری باشد تا نسل جوان ما بدانند که این امنیت و آرامش امروز به راحتی به‌دست نیامده است.

وی در پایان افزود: برگزاری یادواره‌ها و کنگره‌های بزرگداشت شهدا گامی در مسیر زنده نگهداشتن یاد و نام شهداست که باید از تمام ظرفیت‌های آن استفاده کرد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از