معاون گردشگری میراث فرهنگی استان کرمانشاه خبر داد:
پاکسازی اماکن تاریخی کرمانشاه از ۲۰ اسفندماه
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه گفت: نظافت و پاکسازی امکان تاریخی فرهنگی استان در طرح استقبال از بهار بیستم اسفندماه شروع میشود.
وحید امیری در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»، اظهار داشت: اولین جلسه ستاد سفر قبل از رویداد انتخابات در چند ماه قبل برگزار شد که با توجه به نیازهای استان ۱۴ کمیته استانی در خصوص ستاد سفر فعال شدهاند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه افزود: ضوابط ستاد سفر امسال با توجه به ماه مبارک رمضان به دستگاهها ابلاغ شده و دستگاههایی مثل علوم پزشکی و هلال احمر که از بعد امنیتی انتظامی و ستادی کمتر درگیر انتخابات بودند کمیتههای خود را برگزار کردهاند.
وی گفت: برخی دیگر از دستگاهها نیز به دلیل تقارن فعالیتهایشان با بحث انتخابات اندکی با تأخیر کمیتههای خود را برگزار کردند از اینرو میتوان گفت بخش تکلیفی ستاد انجام شده و به پایان رسیده است.
امیری تصریح کرد: به دستگاهها و نهادهایی همچون سپاه حضرت نبی اکرم(ص)، تبلیغات اسلامی، حوزه هنری شهرداری، فرهنگ و ارشاد، سازمان هنری و دیگر دستگاهها برنامههای مناسبتی هر دستگاه مشخص شده و ضرورتها و الزامات شورای عمومی نیز به هر دستگاه ابلاغ شد.
وی گفت: همه تلاش ما این است که در مناسبتهای گوناگون ماه مبارک رمضان برنامههای متنوع و متناسب با هر مناسبت در اماکن گردشپذیر استان همچون پایگاهها تکایا و مقاصد گردشگری برگزار شوند.
امیری خاطرنشان کرد: در ماه مبارک رمضان محدودیتی برای اجرای برنامهها وجود ندارد اما بهدلیل وجود برخی مناسبتهای خاص در این ماه با تشخیص مراجع ذیصلاح تعدادی از برنامهها و مراسمات یا برگزار نخواهند شد و یا تعدیل خواهند شد.
وی ادامه داد: برنامههایی همچون برپایی نوروزگاهها، غرفههای صنایع دستی و فضاهای در نظر گرفته شده برای استقبال گردشگران و اسکان مسافران و بسیاری از برنامههای متنوع دیگر برای بازدید کنندگان و مسافران عزیز در نظر گرفته شده است.
وی یادآوری کرد: تنها تفاوت امسال با سالهای گذشته احترام به مناسبتهای موجود در ماه مبارک رمضان و گنجاندن برنامههای مناسب با این مناسبتها در طرحهای نوروزی امسال است.
این مسئول گفت: ما همچنان تعامل خود را با دستگاههای مختلف همچون شهرداری حوزه هنری تبلیغات اسلامی و سازمان فرهنگ و ارشاد ادامه میدهیم و آنها را نیز پای کار آوردهایم تا رنگ و لعاب رسمیتری به برنامههای طرحریزی شده بدهیم.
وی افزود: در کلیات برنامهها تغییرات چندانی ایجاد نشده است اما به خاطر مناسبتهایی همچون لیالی قدر حجم این برنامهها و تعداد آنها کاسته خواهد شد.
امیری خاطرنشان کرد: از ۲۰ اسفند برنامه پاکیزهسازی و نظافت اماکن تاریخی و گردشگری با حضور سمنها و بخش خصوصی شروع خواهد شد.
وی با بیان اینکه برنامه شاهنامهخوانی در مطلع ستاد سفر نیز از دیگر برنامههای آتی ما خواهد بود، گفت: برنامه خاصی نیز برای ۱۵ رمضان که مصادف با تولد امام حسن(ع) و شروع دهه کرامت است در نظر گرفتهایم.
امیری ادامه داد: در این برنامهها سعی شده تا دستگاهها به جای جزیرهای کار کردن با یکدیگر تعامل سازنده داشته باشند مثلاً در نصب بیلبوردها و بنرها تا جایی که بخش خصوصی و شهرداری اجازه دهند ورود پیدا کردهایم و بنرها و نمایههای طراحی شده که جاذبهها استان را معرفی کنیم.
وی بیان کرد: از آنجا که ما خود متولی موضوعات مربوط به اسکان و نظارت هستیم به شدت نظارتها را افزایش دادهایم، تقریبا از یک ماه قبل نظارتها شدت گرفته و تیمهای نظارتی تقویت شدهاند تاسیسات اقامتی پذیرایی رفاهی و بهداشتی در تمام شهرستانهای استان تحت نظارت جدی قرار دارند.
امیری تصریح کرد: دور دوم نظارتها نیز در حال انجام است دور هدف نظارتی نیز که به شب عید و برنامههای شب عید اختصاص دارد با حضور تیمهای نظارتی قوی به انجام خواهد رسید. یکی از برنامههای نظارتی نظارت بر تورهای غیر مجاز گردشگری است.
وی خاطرنشان کرد: موضوع برنامهها و تورهای گردشگری غیر مجاز با تعامل با دستگاههای امنیتی، انتظامی و سایر دستگاهها با جدیت پیگیری خواهد شد.
امیری بیان کرد: در تعامل با حوزه معاونت سیاسی استانداری، حوزه پیشگیری از جرم دادگستری و نهادهای انتظامی، کمیتهای با نام کمیته امنیتی گردشگران راهاندازی شده است.
وی گفت: تا به حال ۳۰۰ تور غیر مجاز شناسایی شدهاند و از برگزاری مجدد آنها جلوگیری شده است متاسفانه این تورها به صورت قارچگونه رشد میکنند و هر بار به گونهای به فعالیت خود ادامه میدهند.
امیری گفت: تیمهای نظارتی با اولویت دفتر مسافرتی، مراکز اقامتی و پذیرایی با جدیت و قدرت در حال فعالیت و نظارت هستند.
انتهای خبر/