دبیر ستاد امر به معروف استان کرمانشاه:
آموزشهای عفاف بهصورت آنلاین ارائه میشود
دبیر ستاد امر به معروف استان کرمانشاه گفت: ستاد امر به معروف کرمانشاه دو دوره آموزشی در زمینههای امر به معروف و عفاف و حجاب برگزار میکند که علاقهمندان میتوانند از طریق وبسایت ستاد به این دورهها دسترسی پیدا کنند.
حجتالاسلام والمسلمین مسعود احمدی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ با اشاره به فعالیتهای آموزشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه، اظهار داشت: دو دوره آموزشی اصلی در حال برگزاری است؛ یکی دوره پایه امر به معروف و نهی از منکر برای افرادی که میخواهند این آموزهها را بهصورت اجرایی بیاموزند و دیگری دوره «زیست عفیفانه» که بیشتر بر مباحث عفاف و حجاب تمرکز دارد، علاقهمندان میتوانند از طریق وبسایت ستاد (https://setad-abm.ir) به این دورهها دسترسی پیدا کنند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه به اقدامات انجامشده در حوزه فرهنگسازی اشاره کرد و افزود: در این زمینه تولیدات رسانهای گستردهای در سطح کشور انجام شده و بخشی از آن بهطور خاص توسط ستاد استان کرمانشاه تهیه و منتشر شده است، صفحهای در آپارات با نام منادی مدیا (MonadiMedia) نیز فعال است که مجموعهای از این تولیدات را در خود جای داده است؛ علاوه بر این، برنامههایی همچون مسابقات کتابخوانی، تقدیر از آمران به معروف و ناهیان از منکر و تشکیل شوراهای مرتبط در ادارات، مساجد و بقاع متبرکه در دستور کار قرار دارد.
وی با تأکید بر نقش مردم در این حوزه، تصریح کرد: مشارکت مردمی یکی از ارکان اصلی فعالیتهای ستاد است؛ به همین منظور، دو نفر از مطالبهگران مردمی در شوراهای امر به معروف و نهی از منکر عضویت دارند، بسیج مردمی نیز بهعنوان بازوی ستاد، وظایف مختلفی از جمله آموزش و پیگیری مطالبات را بر عهده دارد؛ علاوه بر این، تاکنون بیش از ۱۶ تشکل مردمی در موضوعات مختلف با مجوز رسمی از ستاد فعالیت خود را آغاز کردهاند.
احمدی از راهاندازی سامانهای با عنوان Sooapp. ir خبر داد و گفت: این سامانه به مردم امکان میدهد مشکلات و مطالبات خود را ثبت کنند، ستاد نیز بهعنوان واسطه، این موارد را به مدیران مربوطه ارجاع داده و بر پیگیری آنها نظارت میکند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه با اشاره به تدابیر اتخاذشده برای اصلاح رفتار اجتماعی، عنوان کرد: ما همواره تلاش کردهایم که فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را جامع و فراگیر ارائه دهیم، این فرهنگ نهتنها به عفاف و حجاب محدود نمیشود، بلکه همه عرصهها را شامل میشود؛ همچنین، تذکر لسانی بهعنوان وظیفهای همگانی معرفی شده است، در حالی که اقدامات عملی خاص برعهده حکومت است؛ از سوی دیگر، تلاش کردهایم باورهای اشتباهی را که درباره معروف و منکر دارد از طریق آموزش و برگزاری دورههای مرتبط اصلاح کنیم، در این راستا برگزاری کرسیهای آزاداندیشی نیز به ایجاد گفتمان اجتماعی مؤثر کمک کرده است.
وی درباره برنامههای ستاد برای مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی و فرهنگی، بیان کرد: گزارشهای مردمی از طریق دادستانی در شعب ویژه پیگیری میشود؛ آمران امر به معروف نیز آموزشهای لازم را دریافت کرده و برای آنها دورههای تخصصی تعریف شده است؛ نشستها و کارگاههای متعددی نیز در حوزه آسیبهای فرهنگی و اجتماعی برگزار میشود؛ علاوه بر این، شوراهای مرتبط در ادارات، مساجد و محلات تشکیل شدهاند تا برای رفع ناهنجاریها برنامهریزی کنند، سامانه Sooapp. ir نیز در این حوزه نقشی مؤثر دارد و با رصد مشکلات، این موارد را به مدیران مربوطه منتقل میکند.
احمدی در پایان با اشاره به اهمیت همکاری با سازمانهای مردمنهاد، اظهار داشت: سازمانهای مردمنهاد نقش مهمی در پیشبرد اهداف ستاد دارند، ستاد امربه معروف و نهی از منکر آماده است با ارائه مجوز به تشکلهای فعال در این حوزه، همکاریهای مشترکی داشته باشد، علاقهمندان میتوانند از طریق معاونت اجتماعی ستاد یا مراجعه به وبسایت رسمی، برای تشکیل تشکل یا همکاری با ستاد اقدام کنند.
انتهای خبر/