
گزارش تصویری؛
برداشت برنج از شالیزاهای استان مازندران
برنجکاری یکی از مهمترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان این استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از مازندران تأمین میشود.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ فصل تابستان زمان برداشت برنج از ۲۱۰ هزار هکتار زمین شالیزاری شمال کشور است؛ اراضی کشاورزی در شهرستانهای جویبار، بابل و بخش چهاردانگه ساری در مناطق جلگهای مازندران، بهدلیل شرایط مناسب آب و هوایی و حاصلخیزی خاک، امکان دو بار کشت در سال وجود دارد؛ اما در مناطق بالادست بهعلت شرایط دمایی کمتر مساعد، تنها یک بار کشت انجام میشود.
لینک کوتاه خبر
✅ لینک با موفقیت کپی شد!
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!