حالت تاریک
دوشنبه, 08 بهمن 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
تجدید پیمان مردم کنگاور با شهدای گمنام
کنگاور میزبان افلاکیان است:

تجدید پیمان مردم کنگاور با شهدای گمنام

امروز هوای پائیزی شهر کنگاور مطبوع و بهاری است دیار آناهیتا در شرقی‌ترین نقطه سینه ستبر ایران یعنی کرمانشاه غیور، میزبان ۶ ستاره پرنور است که در اوج شهامت گمنامی را انتخاب کردند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ امروز هوای پائیزی شهر کنگاور مطبوع و بهاری است دیار آناهیتا در شرقی‌ترین نقطه سینه ستبر ایران یعنی کرمانشاه غیور، میزبان ۶ ستاره پرنور است که در اوج شهامت گمنامی را انتخاب کردند. 

در شهر کنگاور شور و شوق وصف‌ناپذیری در کوچه و خیابان‌ها جاری است و کوچک و بزرگ، پیر و جوان سر از پا نمی‌شناسند؛ از چند روز قبل فضاهای مجازی پر شده بود از بنرهای اطلاع‌رسانی، شعرا دست به قلم شده و در وصف شهدا شعر سرودند، موضوع صحبت در تاکسی‌ها و دیگر نقاط شهر هم استقبال از شهدای گمنام بود. 

گویا نبض زندگی شهر برای دیدن و استقبال از شهدای گمنامی می‌تپید که پس از سال‌ها آمده‌اند عهدهایی را به یادمان بیاورند، آمده‌اند که در این روزها حجت را بر ما تمام کنند و بگویند تا پای جان مطیع ولایت باشیم تا به این مملکت آسیبی نرسد. 

شهدا آمده‌اند که بگویند برای دفاع از کیان کشور و ناموس از جان هم باید بگذری تا بتوانی دست طمع دشمنان و متجاوزان را از حریم کشور و کانون گرم خانواده‌ات کوتاه کنی. 

امروز شهدای گمنام در راه کنگاور هستند، می‌آیند که ما را بیدار کنند که قدر بدانیم مجاهدت‌های آن روزهای رزمندگان دفاع مقدس را و ستایش کنیم دلاوری دلاورمردانی که امروز به‌عنوان مدافعان حرم با دفاع از حرم اهل بیت با دشمنان خارج از مرزهای خودمان می‌جنگند مبادا این نا‌آرامی‌ها خواب را از چشم کودکانمان بگیرد وحریم خانواده‌مان از هم بپاشد.

امروز دوشنبه ۱۲ آذرماه ۱۴۰۳ کنگاور میزبان شهدایی است که با نام و نشان رفتند اما گمنامی را انتخاب کردند؛ لذا در این خصوص به گفتگو با چند تن از مسئولان و خانواده شهدا نشسته‌ایم.

 

اقتدار امروز کشور مرهون خون شهداست

علی‌اصغر الله‌دانه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با اشاره به اینکه سربلندی و اقتدار کشور مرهون خون شهداست، اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس رزمندگان ما با دلاوری‌های خود از کشور صیانت کردند و نگذاشتند ذره‌ای از خاک کشور از دست برود.

فرمانده سپاه ناحیه کنگاور عنوان کرد: دفاع مقدس نقطه عطفی است که بر تارک این کشور می‌درخشد و رشادت‌های رزمندگان ما در دفاع از کشور برای سایر ملت‌های آزاده الگو شد و امروز شاهد هستیم که با الگوبرداری از انقلاب اسلامی ما جبهه‌های مقاومتی در برابر استکبار جهانی شکل گرفته است.

الله‌دانه در خصوص برنامه‌های استقبال از شهدای گمنام نیز گفت: ۶ شهید جاویدالاثر امروز میهمان شهرستان کنگاور هستند که مراسم استقبال از این شهیدای گران‌قدر در ورودی شهر کنگاور با حضور مسئولان شهرستان انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: مراسم استقبال و تشییع این شهدای والامقام در میدان آیت‌الله عراقی کنگاور با حضور آحاد مردم ولایت‌مدار، شهیدپرور و انقلابی شهرستان آغاز می‌شود و تا میدان سردار سلیمانی ادامه دارد.

وی انجام رژه موتوری و برگزاری مراسم سخنرانی و عزاداری را از جمله برنامه‌های تدارک دیده شده برای این مراسم عنوان کرد.

 

ایمان به هدف رمز پیروزی رزمندگان 

هوشنگ یوسفی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با بیان اینکه این روزها عطر و بوی شهدای گمنام در سراسر کشور پیچیده است، اظهار داشت: شهدای گران‌قدر با عشق و علاقه وافر به معبود و با لبیک به فرمان ولی زمانشان امام خمینی (ره) برای دفاع از تمامیت ارضی کشور، آب و خاکشان عازم جبهه‌های حق علیه باطل شدند و رمز پیروزی آن‌ها ایمان به هدفشان بود. 

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار کنگاور عنوان کرد: در دوران دفاع مقدس رزمندگان دفاع مقدس سر از پا نمی‌شناختند به‌طوری که برای اتصال به عرش الهی و رسیدن به درجه رفیع شهادت از یک‌دیگر سبقت می‌گرفتند.

وی خاطرنشان کرد‌: هر کدام از رزمندگان برای اعزام به خط مقدم جبهه سربندی را انتخاب می‌کردند برخی سربند یا مهدی، برخی سربند یا حسین، برخی سربند یا قمربنی هاشم و برخی سربند یا فاطمه را به پیشانی می‌بستند و هرکدام از انتخاب سربندشان هدفی داشتند که بسیار ارزشمند بود.

  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار کنگاور اذعان کرد: رمز پیروزی شهدا که با دست خالی جنگیدن همین اعتقاد و ایمان به هدف بود چرا که معتقد بودند چه بر دشمن ظفر یابند و چه شهید شوند در هر حال پیروز هستند. 

وی در ادامه گفت: رزمندگان آن‌ چنان ایمانشان قوی بود که برای تکمیل اجرشان گمنامی را از معبودشان می‌خواستند و تحقق اجر و مزد خود را در شهادت آن‌ هم در گمنامی می‌دانستند.

یوسفی اذعان داشت: دلاورمردان ما در دفاع مقدس در هر حال خانواده و موقعیت و دلبستگی‌های خود را رها کردند تا نگذارند وجبی از خاک این کشور به دست بیگانگان بیفتد.

وی تأکید کرد: همرزمان همین شهدای گمنام بعد از هشت سال جنگ تحمیلی ناراحت بودند از اینکه از یاران شهیدشان جامانده‌اند و امروز شهدای گمنام برای دیدار با همرزمانشان راهی کنگاور هستند.

برادر شهید منصور یوسفی به بیان خاطراتی از برادر شهیدش پرداخت و گفت: منصور که نوجوانی ۱۷ ساله بود تاب و تحمل گستاخی‌های دشمن بعثی را نداشت و لحظه‌شماری می‌کرد تا در صف رزمندگان اسلام عازم نبرد حق علیه باطل شود. 

یوسفی عنوان کرد: برادرم سرانجام در سال ۱۳۶۴ به اذن پدر در تیپ نبی اکرم (ص) و گردان تبوک همراه کاروان راهیان کربلا، عازم جبهه شد و مدت پنج ماه را در جبهه گذراند. 

این برادر شهید ادامه داد: برادرم بعد از حضور مداوم پنج ماهه در خط مقدم جبهه‌های حق علیه باطل، برای ادامه تحصیل به سر کلاس درس در دوران متوسطه در رشته علوم تجربی و در دبیرستان امام خمینی (ره) کنگاور بازگشت، اما طاقت نیاورد و دگر بار پس از گذشت چند ماه، راهی خط مقدم شود تا دین خود را به اسلام و انقلاب ادا کند. 

وی همچنین به بیان خاطره‌ای که یکی از همرزمان شهید برای خانواده آن‌ها تعریف کرده اشاره کرد و افزود: یکی از همرزمانش می‌گفت شهید منصور در مرحله دوم اعزام به جبهه، هنگامی که سوار بر اتوبوس به‌ سمت خط مقدم در حرکت بودیم به ما گفت که این سفر، سفر آخر من است و دیگر باز نخواهم گشت که بعد از چند روز به شهادت رسید.

یوسفی در خصوص نحوه شهادت شهید منصور یوسفی گفت: شهید منصور در عملیات کربلای پنج در ۲۷ دی‌ماه سال ۱۳۶۵ به همراه دو پسر عموی دیگرش شهید فرمان یوسفی و شهید حشمت‌الله یوسفی در خاک شلمچه به دست مزدوران بعث عراق شربت شهادت نوشیدند و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

یوسفی در ادامه به نکاتی از وصیت‌نامه این شهید والامقام نیز اشاره و بیان کرد: در وصیت‌نامه برادرم آمده است که امروز ما ملت ایران امانت بزرگی را در اختیار داریم که این امانت بزرگ از جانب خداوند متعال و توسط فداکاری‌ها و جانبازی‌های هزاران هزار شهید و جانباز به‌دست ما رسیده این امانتی است که هزار و ۴۰۰ سال برای تحقق آن اولیا و مقربان خداوند تلاش و جهاد کردند امانتی است که علمای بزرگی به خاطرش بر سر دار رفتند یا توسط دژخیمان شکنجه و به گونه‌ای شهید شدند.

وی خاطرنشان کرد: امروز ۱۲ آذرماه در شهرستان کنگاور میزبان عاشقان حسینی هستیم، کبوترانی که عاشقانه جنگیدند با نام و نشان رفتند اما گمنامی را انتخاب کردند.

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار کنگاور در پایان تأکید کرد: مردم مشتاقانه در ایام شهادت حضرت فاطمه (س) از این شهدا استقبال گرم خواهند کرد و هم یاد و خاطره عزیزانشان که همرزم این شهدا بوده‌اند زنده خواهد شد و نیز به‌دنبال گرفتن حاجت از شهدا هستند.

 

۴۴۰ شهید منتسب به شهرستان کنگاور هستند

ولی بهرامی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: شهرستان کنگاور ۴۲۴ شهید والامقام را تقدیم انقلاب کرده و طبق آمارهای جدید ۴۴۰ شهید منتسب به شهرستان کنگاور هستند.

رئیس بنیاد شهید شهرستان کنگاور شهدا را الگویی بی‌بدیل برای همه جامعه دانست و ابراز داشت: شهدا با گذشت از با ارزش‌ترین متاع زندگی‌شان آرامش و آسایش ما را تضمین کردند و امروز وظیفه ماست که از این دستاورد ارزشمند حفاظت کنیم.

وی با اشاره به اینکه کنگاور در دوران دفاع مقدس ۱۷ هزار رزمنده را عازم جبهه‌های نبرد حق علیه باطل کرده اذعان داشت: این شهرستان مفتخر است که سهمی ارزشمند در رشادت‌های دوران دفاع مقدس دارد و همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند شهرستان کنگاور از دیرباز منزلگاه عاشقان حسینی بوده که با تأسی از حضرت سیدالشهدا (ع) مکتب شهادت را برگزیدند.

بهرامی با بیان اینکه ۹۰ درصد شهدای شهرستان از شهدای دوران دفاع مقدس هستند اذعان داشت: همچنین شهرستان کنگاور دارای ۲۱ شهید جاویدالاثر، چهار شهید مدافع حرم و ۶ شهیده زن است که هر کدام از آن‌ها گواه بر دلاورمردی و فداکاری مردم این شهر در حفظ و حراست از خاک کشور است.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ امروز مردم شهرستان کنگاور یکپارچه آماده‌اند تا با استقبال از شهدای گمنام و جاویدالاثر بار دیگر با این شهدا تجدید پیمان کنند و بگویند تا آخرین قطره خون بر سر آرمان‌های خود ایستاده‌اند.

گزارش به قلم زینب رشتیانی؛ فعال رسانه‌ای

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.