حالت تاریک
چهارشنبه, 07 خرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
تماس‌های اورژانس کرمانشاه به ۳۵ هزار مورد رسید
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان کرمانشاه خبر داد:

تماس‌های اورژانس کرمانشاه به ۳۵ هزار مورد رسید

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث استان کرمانشاه گفت: اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، تعداد کل تماس‌های ثبت شده با مرکز ارتباطات اورژانس ۳۵ هزار و ۵۵۴ مورد بوده است.

مسعود قلعه‌سفیدی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، مجموع مأموریت‌های شهری و جاده‌ای اورژانس پیش‌بیمارستانی استان کرمانشاه به ۷ هزار و ۷۳۸ مورد رسید؛ ۵ هزار و ۹۷۵ مأموریت در شهر و یک‌هزار و ۷۶۳ مأموریت در جاده‌ها انجام شده است.

وی ادامه داد: در اردیبهشت‌ماه سال گذشته ۵ هزار و ۹۹۰ مأموریت شهری و یک‌هزار و ۵۲۴ مأموریت جاده‌ای داشتیم؛ این آمار نشان می‌دهد که مأموریت‌های جاده‌ای در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال قبل رشد چشم‌گیری داشته‌اند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث استان کرمانشاه افزود: در اردیبهشت امسال، مجموع مأموریت‌های ترافیکی به یک‌هزار و ۴۱۴ مورد رسیده است؛ ۹۴۶ مأموریت در سطح شهرها و ۴۶۸ مأموریت در جاده‌ها ثبت شده که نسبت به سال گذشته افزایش قابل‌توجهی داشته‌ایم.

وی یادآور شد: در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، مأموریت‌های ترافیکی شامل ۹۱۰ مورد در شهرها و ۳۹۲ مورد در جاده‌ها بود، این آمار مقایسه‌ای نشان می‌دهد مأموریت‌های ترافیکی هم در شهر و هم در جاده رشد داشته‌اند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان کرمانشاه گفت: در بخش مأموریت‌های غیرترافیکی، در اردیبهشت‌ماه امسال ۶ هزار و ۳۲۴ مأموریت ثبت شده که ۵ هزار و ۲۹ مورد آن شهری و یک‌هزار و ۲۹۵ مورد جاده‌ای بوده است.

وی افزود: در مدت مشابه سال گذشته، ۵ هزار و ۸۰ مأموریت شهری و یک‌هزار و ۱۳۲ مأموریت جاده‌ای غیرترافیکی انجام شده بود که آمار امسال افزایش قابل‌توجهی را در این نوع مأموریت‌ها نشان می‌دهد.

قلعه‌سفیدی با اشاره به مأموریت‌های مربوط به عدم همکاری بیماران گفت: در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، ۹۰۹ مورد در سطح شهرها و ۲۷۳ مورد در جاده‌ها ثبت شد؛ این در حالی است که در سال گذشته، آمار شهری ۲۲۵ و جاده‌ای یک‌هزار و ۱۷۴ مورد بود.

وی ادامه داد: کاهش مأموریت‌های عدم همکاری در جاده‌ها بسیار قابل توجه است، در حالی که در شهرها افزایش قابل‌ملاحظه‌ای داشته‌ایم و این موضوع نیازمند تحلیل رفتارهای شهروندان و اطلاع‌رسانی دقیق‌تر است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث استان کرمانشاه گفت: تعداد مصدومان ترافیکی در اردیبهشت امسال یک‌هزار و ۶۳۰ نفر و تعداد مصدومان غیرترافیکی ۵ هزار و ۴۹ نفر بوده است که این آمار بیانگر فشار بالا بر سیستم اورژانس است.

وی افزود: درمان در محل نیز یکی از خدمات مهم ماست، در اردیبهشت‌ماه ۳۳ مورد درمان در محل برای مصدومان ترافیکی و یک‌هزار و ۲۴۴ مورد درمان در محل برای بیماران غیرترافیکی انجام شد.

قلعه‌سفیدی اظهار داشت: در همین بازه، یک‌هزار و ۳۵۵ مصدوم ترافیکی و ۲ هزار و ۶۵۳ بیمار غیرترافیکی به بیمارستان منتقل شدند؛ خش بزرگی از خدمات اورژانس به انتقال سریع و ایمن بیماران اختصاص دارد.

وی افزود: متأسفانه ۲۵ نفر از مصدومان ترافیکی و ۱۷۸ نفر از بیماران غیرترافیکی پیش از رسیدن تکنسین‌های اورژانس جان باخته‌اند؛ این آمار، اهمیت تماس سریع با اورژانس را به‌خوبی نشان می‌دهد.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی کرمانشاه گفت: در بخش احیا نیز، یک مورد احیای موفق حین انتقال برای بیمار ترافیکی و هشت مورد برای بیماران غیرترافیکی ثبت شده که تلاش همکاران ما را در نجات جان بیماران نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، تعداد کل تماس‌های ثبت شده با مرکز ارتباطات اورژانس ۳۵ هزار و ۵۵۴ مورد بوده است که بخشی از آن‌ها منجر به اعزام آمبولانس و بخشی نیز راهنمایی تلفنی شده‌اند.

وی در پایان تأکید کرد: این حجم مأموریت‌ها و افزایش آمارها، نشان‌دهنده بار سنگینی است که بر دوش اورژانس استان قرار دارد، ما نیازمند تقویت تجهیزات، افزایش نیروی انسانی و حمایت‌های ویژه هستیم.

قلعه‌سفیدی گفت: همکاری مردم، اطلاع‌رسانی دقیق و تماس به موقع با شماره ۱۱۵ می‌تواند نقش مهمی در کاهش تلفات و افزایش کیفیت خدمات اورژانس ایفا کند؛ هر تماس به‌ موقع، می‌تواند نجات‌دهنده یک جان باشد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!