حالت تاریک
پنج‌شنبه, 16 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
درصدد معرفی اسکیت به‌عنوان ورزش قهرمانی هستیم
رئیس هیأت اسکیت استان کرمانشاه:

درصدد معرفی اسکیت به‌عنوان ورزش قهرمانی هستیم

رئیس هیأت اسکیت استان کرمانشاه گفت: یکی از برنامه‌های هیأت اسکیت کرمانشاه برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های آشنایی با اسکیت در مدارس و پارک‌ها است که هدف ما معرفی اسکیت به‌عنوان ورزش همگانی و قهرمانی است.

سامان شیرزادی در گفتگو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: هیأت اسکیت کرمانشاه از هیأت‌های برتر استان و کشور است که تعداد شرکت‌کنندگان در مسابقات آن از تعداد انگشت‌شمار به ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر افزایش یافته است.

رئیس هیأت اسکیت استان کرمانشاه افزود: این هیأت با توسعه برنامه‌های همگانی، تلاش کرده اسکیت را به‌عنوان ورزشی هیجان‌انگیز و رو به المپیکی‌شدن معرفی و با رشد جهانی این رشته، هیأت کرمانشاه نیز در تلاش است بسترهای لازم را برای پیشرفت در رقابت‌های بین‌المللی فراهم کند.

وی گفت: استان با چالش تکمیل پیست‌های اسکیت، به‌ویژه پیست ورزشگاه ۱۵ خرداد، مواجه است که تکمیل این پیست برای میزبانی مسابقات ملی و بین‌المللی ضروری است. 

شیرزادی خاطرنشان کرد: هیأت اسکیت خواستار حمایت مالی و همکاری مسئولان برای توسعه زیرساخت‌های این ورزش در کرمانشاه است، همچنین، برنامه‌هایی برای احداث پیست‌های جدید و جذب حمایت‌های مالی در دستور کار قرار دارد.

وی تصریح کرد: با وجود کمبود زیرساخت‌ها، ۱۲ شهرستان از ۱۴ شهرستان استان در حوزه اسکیت فعال شده‌اند و ورزشکاران شهرستانی در رقابت‌ها عملکرد چشمگیری داشته‌اند.

رئیس هیأت اسکیت استان کرمانشاه گفت: برخی شهرستان‌ها مانند اسلام‌آبادغرب، جوانرود و سنقر در رشته‌های مختلف از کرمانشاه پیشی گرفته‌اند. هیأت اسکیت برنامه‌هایی برای جذب مربیان، احداث سالن‌های جدید و برگزاری مسابقات بیشتر دارد که با حمایت مسئولان و فدراسیون، توسعه این ورزش در شهرستان‌های استان ادامه خواهد یافت.

وی افزود: هیأت اسکیت کرمانشاه تاکنون بیش از ۱۱۰ مربی تربیت کرده که در چهار باشگاه شهر کرمانشاه و ۷۰ مربی در شهرستان‌ها مشغول فعالیت‌اند به عنوان مثال اسلام‌آبادغرب قبلاً مربی نداشت، اما اکنون ۱۰ مربی رسمی فدراسیون فعالیت می‌کنند. 

شیرزادی خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های آموزش اسکیت در تمامی شهرستان‌ها فراهم شده، اما نیاز به نظارت و حمایت بیشتری از مربیان وجود دارد. هیأت برنامه‌هایی برای برگزاری دوره‌های آموزشی و افزایش سطح علمی مربیان دارد تا آموزش‌ها به‌روز و مؤثرتر باشد.

وی یادآوری کرد: یکی از برنامه‌های هیأت اسکیت کرمانشاه برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های آشنایی با اسکیت در مدارس و پارک‌ها است که هدف ما معرفی اسکیت به‌عنوان ورزش همگانی و قهرمانی است.

شیرزادی گفت: تبلیغات و اطلاع‌رسانی در رسانه‌ها نیز در جذب مردم و خانواده‌ها مؤثر بوده و اسکیت به ورزشی محبوب در میان جوانان تبدیل شده است. هدف نهایی هیأت، نشان‌دادن اسکیت به‌عنوان یک ورزش حرفه‌ای با جایگاه جهانی است.

وی خاطرنشان کرد: ورزش اسکیت به فضای خاص و تجهیزات ویژه نیاز دارد، بنابراین برای تأمین سالن‌های مناسب و تجهیزات ایمنی، نیاز به حمایت بیشتر از دستگاه‌های مختلف داریم. با تبلیغات و معرفی صحیح، توجه بیشتری به این رشته جلب شده و اسکیت در استان کرمانشاه به یکی از ورزش‌های محبوب در میان نوجوانان و جوانان تبدیل شده است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.