
مدیرعامل شرکت آبفای استان کرمانشاه مطرح کرد:
ذخیرهسازی ۱/۵ میلیون بطری آب در مرز خسروی
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: دو سازه مهم در نزدیکی نقطه صفر مرزی احداث کرده ایم که شامل یک سوله بزرگ برای ذخیرهسازی یک میلیون بطری آب معدنی و یک سردخانه زیر صفر و بالای صفر برای نگهداری یخ و آب بطریشده است.
رضا داوودی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ با اشاره به قرار گرفتن در آستانه اربعین از آمادگی کامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه برای تأمین خدمات آب و فاضلاب در تمامی نقاط مرزی و مسیرهای منتهی به گذرگاههای زائران در استان خبر داد و اظهار داشت: این آمادگی شامل شهرها، روستاها، موکبها و حتی خارج از محدوده شهری نیز میشود.
وی گفت: در هر نقطهای از استان کرمانشاه که برای پذیرایی از زائران اربعین آمادهسازی شده باشد، خدمات آب و فاضلاب به طور کامل ارائه خواهد شد، در نقاطی که شبکه پایدار شهری وجود ندارد، آبرسانی از طریق تانکرهای ثابت و سیار انجام میگیرد تا هیچ خللی در خدمترسانی به زائران به وجود نیاید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه، تأکید کرد: تمرکز اصلی خدمات در مرز خسروی و شهر قصرشیرین است، زیرا عمده عبور زائران از این مسیر انجام میگیرد، در این نقاط علاوه بر شبکههای آب و فاضلاب پایدار، توزیع آب بطریشده نیز با حجم بالا صورت میگیرد تا پاسخگوی نیازهای زائران باشیم.
داوودی خاطرنشان کرد: در مرز خسروی، برای نخستین بار شبکه جمعآوری فاضلاب نیز به بهرهبرداری رسیده است، آب شرب پایدار از طریق خطوط انتقال و مخازن ذخیره به تمامی اماکن مستقر در این ناحیه، از جمله پایانه مرزی و تأسیسات اطراف آن، منتقل میشود، همچنین امکانات لازم برای ذخیرهسازی بلندمدت آب فراهم شده است.
وی افزود: در مرز سومار نیز به دلیل عبور بارهای ترانزیتی و استقرار برخی موکبها، خدمات کامل آب و فاضلاب برقرار است، مسیرهای پیادهروی که با مهپاش تجهیز شدهاند نیز توسط شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه آبرسانی میشوند، هرچند اجرای مهپاشها برعهده نهادهایی نظیر راهداری، سپاه یا موکبداران است.
داوودی توضیح داد: در سالهای گذشته با افزایش عبور و رضایتمندی زائران، توسعه زیرساختهای مختلف موجب انتخاب مرز خسروی به عنوان مرز مطلوب شده است؛ زیرساختهای جادهای، آب، برق و مخابرات از جمله دلایل این انتخاب است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، مرز خسروی به صورت ساعتی فعالیت میکرد اما در سال ۱۴۰۳ این مرز به صورت ۲۴ ساعته فعال شد و به این ترتیب، زائران در هر ساعت از شبانهروز امکان عبور دارند و این مسئله موجب روانتر شدن تردد در ایام اوج اربعین شده است.
داوودی اذعان داشت: با حمایت استاندار کرمانشاه و تأمین ۱۰۰ درصدی اعتبارات از سوی ستاد مرکزی اربعین، اقدامات گستردهای در این منطقه انجام گرفته از جمله افزایش گیتها و توسعه زیرساختها در مرز، که موجب تسهیل در عبور و کاهش توقفهای احتمالی در نقطه صفر مرزی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: مواقعی که ازدحام موجب توقف موقت زائران در نقطه مرزی شود، حجم بالایی از آب بطریشده در دسترس است.
به گفته داوودی، ظرفیت توزیع ۳۰ تا ۴۰ هزار بطری آب در لحظه فراهم شده تا نیاز زائران به سرعت پاسخ داده شود و شرایط بحرانی ایجاد نشود.
وی افزود: خارج از مرز نیز، آب پایدار به سرویسهای بهداشتی تعبیهشده منتقل شده است، این اقدامات با همکاری طرف عراقی و از طریق شبکه و تانکرهای سیار صورت گرفته و جمعآوری فاضلاب نیز به صورت شبانهروزی در حال انجام است و در کنار آن، یخ و آب بطریشده نیز برای موکبهای مرزی تأمین شده است.
داوودی اعلام کرد: هیچ کمبودی در مرزهای خسروی و منذریه عراق از نظر تأمین آب و یخ وجود ندارد و خدمات آبرسانی به صورت ۱۰۰ درصدی و با نظارت دائمی در حال انجام است و زائران میتوانند با اطمینان کامل از این مرزها عبور کنند.
وی توضیح داد: برای نخستین بار، شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه دو سازه مهم در نزدیکی نقطه صفر مرزی احداث کرده است که شامل یک سوله بزرگ برای ذخیرهسازی یک میلیون بطری آب معدنی و یک سردخانه زیر صفر و بالای صفر برای نگهداری یخ و آب بطریشده است.
داوودی افزود: ظرفیت ذخیرهسازی این مجموعهها به حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار بطری میرسد و این امکان موجب میشود که در صورت بروز هرگونه مشکل در مسیرهای مواصلاتی، همچنان بتوان تا ۶ روز خدمات پایدار آب به زائران در مرز خسروی و نقاط اطراف ارائه داد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه، تصریح کرد: تمامی بطریهای آب توزیعی دارای تاریخ تولید جدید هستند؛ هیچ بطری مربوط به سال گذشته نیست و تمامی محمولهها از تولیدات تیر و مرداد امسال هستند؛ بنابراین، نگرانی در مورد تاریخ انقضای آبهای بستهبندیشده بیاساس است.
وی گفت: از دیگر اقدامات مهم شرکت آب و فاضلاب، تجهیز و استقرار یک آزمایشگاه سیار در مرز است، این آزمایشگاه به صورت ۲۴ ساعته فعال است و نمونههای آب بطریشده و شبکهای را از نظر کیفیت بررسی میکند تا هیچ آب ناسالمی به زائران عرضه نشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه، تأکید کرد: نمونهبرداری از محمولههای آب بطریشده به صورت تصادفی و کامل انجام میشود و در صورت مشاهده هرگونه مشکل، محموله مورد نظر بلافاصله معدوم میشود.
داوودی اذعان کرد: اقدامات شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه، از نظر ذخیرهسازی، توزیع، کنترل کیفی و تامین زیرساختها، یک شبکه پشتیبانی مطمئن برای عبور زائران از مرز خسروی و مسیرهای استان ایجاد کرده است و انشاءالله امسال نیز خدمات بدون مشکل به زائران ارائه خواهد شد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!