معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه مطرح کرد:
عقبماندن کرمانشاه در پرداخت تسهیلات ازدواج
معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار کرمانشاه، با اشاره به عقبماندگی ۵ درصدی استان در پرداخت وام ازدواج نسبت به میانگین کشوری، بر ضرورت همکاری بیشتر بانکها برای تسهیل فرآیند پرداخت این تسهیلات تأکید کرد.
عبدالوحید محمدی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: سیستم بانکی دسترسی به جابهجایی نوبت پرداخت وام را ندارد و عدالت در این حوزه رعایت شده است؛ برخی کافینتها ممکن است با تحلیل نوبتها، مسیرهای سریعتر دریافت وام را پیشنهاد دهند، اما بانکها در این فرآیند نقشی ندارند و پرداخت تسهیلات کاملاً بر اساس ضوابط و اولویتهای تعیینشده انجام میشود.
معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار کرمانشاه تصریح کرد: بانکها موظف شدهاند تا با ارائه راهکارهای تسهیلکننده، فرآیند بررسی و پرداخت وام را در کوتاهترین زمان ممکن انجام دهند؛ علاوه بر این، نظارت دقیقتر بر روند پرداخت تسهیلات شفافیت و اعتماد عمومی را افزایش داده و مانع از سوءاستفادههای احتمالی خواهد شد.
وی در ادامه به محدودیت منابع بانکی برای پرداخت تسهیلات اشاره کرد و افزود: منابع بانکی برای پرداخت تسهیلات مختلف محدود و متفاوت است و بانکها معمولاً منابع مشخصی برای پرداخت تسهیلات اختصاص میدهند؛ مبلغ وام ازدواج هر سال تغییر میکند و همین موضوع سبب میشود که در بازههای زمانی مختلف، تعداد افراد کمتر یا بیشتری وام خود را دریافت کنند.
محمدی اذعان کرد: با توجه به اینکه جمعیت جوان کشور زیاد است، پیشبینی میشود که تعداد متقاضیان وام ازدواج طی امسال و سالهای آینده افزایش پیدا کند، بنابراین منابع تسهیلات وام ازدواج و فرزندآوری باید به تبع آن افزایش پیدا کند.
معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار کرمانشاه عنوان کرد: میانگین پرداخت وام ازدواج در کشور ۸۵/۷ درصد است، که این رقم در استان کرمانشاه حدود ۵ درصد از میانگین کشور عقبتر است، باید با حمایت بانکها و پرداخت تسهیلات، زمینه کمک به زوجهای جوان فراهم شود.
وی عملکرد استان کرمانشاه در سال گذشته را مثبت ارزیابی کرد و گفت: استان کرمانشاه طی سال گذشته موفق شد رتبه هفتم کشوری را در بحث پرداخت وام ازدواج کسب کند، این موفقیت حاصل تلاشهای مستمر بانکها و همکاریهای خوب با متقاضیان بوده است.
انتهای خبر/