حالت تاریک
دوشنبه, 08 بهمن 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
زیرساخت‌های سینمایی کرمانشاه ناکافی هستند
معاون سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه:

زیرساخت‌های سینمایی کرمانشاه ناکافی هستند

معاون هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه در مقایسه با برخی استان‌ها از نظر سرانه صندلی سینما وضعیت قابل قبولی دارد، اما هنوز با استانداردهای ایده‌آل فاصله زیادی دارد.

جمال برفی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ به بررسی وضعیت سینما در استان کرمانشاه پرداخت و اظهار داشت: شهروندان هنوز به تماشای فیلم در سینما علاقمندند و برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت برای توسعه زیرساخت‌های سینمایی استان کرمانشاه در دستور کار هستند.

 

معاون هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به افزایش تولیدات سینمایی در ژانر کمدی و استقبال مخاطبان از این نوع فیلم‌ها، تأکید کرد: هرچند در حوزه‌های اجتماعی، کودک و نوجوان، دفاع مقدس و سایر موضوعات نیز فیلم‌هایی تولید می‌شود، اما همچنان فیلم‌های کمدی و کودک و نوجوان بیشترین مخاطب را به خود اختصاص می‌دهند.

 

برفی افزود: این بدان معنا نیست که فیلم‌های دیگر مورد توجه نیستند، بلکه مخاطبان به دنبال فیلم‌هایی با کیفیت و جذاب هستند و در صورتی که تولیدات کیفیت و جذابیت داشته باشند مورد استقبال مخاطبان قرار می‌گیرند؛ در مجموع استقبال از سینما در کرمانشاه عالی نیست اما در سطح مطلوب است.

 

وی در ادامه به موضوع سرانه صندلی سینما در استان اشاره کرد و گفت: اگرچه استان کرمانشاه با یک هزار و ۲۵۰ صندلی فعال در مقایسه با برخی استان‌ها از نظر سرانه صندلی سینما وضعیت قابل قبولی دارد، اما هنوز با استانداردهای ایده‌آل فاصله زیادی دارد؛ تلاش‌هایی برای افزایش این سرانه از جمله اعطای مجوز بهره‌برداری از سالن سینما به چهار شهرستان و واگذاری سالن‌های سینما به بخش خصوصی در حال انجام است.

 

برفی همچنین به برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت برای توسعه زیرساخت‌های سینمایی در استان اشاره و تصریح کرد: در کوتاه‌مدت، برنامه‌هایی برای افزایش بهره‌برداری از سالن‌های سینما در شهرستان‌ها داریم اما در برنامه‌های بلندمدت، مجوز تبدیل سینما استقلال سابق به پردیس سینمایی «شهر تماشا» صادر شده؛ این پردیس، شامل سه سالن مجزا و یک سالن روباز خواهد بود؛ این پروژه با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اجرا می‌شود و امیدواریم با تأمین سریع اعتبارات، شاهد افتتاح آن باشیم.

 

وی همچنین بیان کرد: میزان استقبال مخاطبان از سینماها به عوامل متعددی وابسته است؛ از جمله این عوامل می‌توان به روزهای هفته، ساعات مختلف روز، نرخ بلیت و فصل سال اشاره کرد؛ به‌طور معمول، در روزهای پایانی هفته و زمانی که بلیت‌ها با تخفیف عرضه می‌شوند، استقبال بیشتری از سینماها صورت می‌گیرد همچنین، در ساعات پایانی روز و در فصول سرد سال که شب‌ها طولانی‌تر هستند، مخاطبان بیشتری به سینما مراجعه می‌کنند.

 

وی افزود: مهم‌ترین عامل مؤثر بر میزان استقبال مخاطبان، نوع فیلمی است که در حال اکران است؛ مردم صرفاً برای سرگرمی به سینما نمی‌روند؛ آن‌ها با مطالعه فیلم‌ها و بر اساس نیازها و سلیقه خود به سینما می‌آیند، اگر یک فیلم از نظر فنی، ساختاری و محتوایی بتواند پاسخگوی این نیازها باشد، قطعاً با استقبال گسترده روبه‌رو خواهد شد.

 

وی اظهار داشت: برای تسهیل دسترسی دانش‌آموزان، دانشجویان و کارمندان به سینما، قرارداد سانس‌های سینما برای این گروه‌ها با تخفیف ۵۰ درصد بسته می‌شود؛ همچنین، برای تشویق عموم مردم به سینما رفتن، هر هفته سه‌شنبه بلیت‌ها با تخفیف ۵۰ درصدی ارائه می‌شوند؛ هدف ما فراهم شدن دسترسی آسان همه اقشار جامعه به سینما است.

 

وی در پایان با بیان اینکه سینما به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز فرهنگی و هنری، نقش مهمی در پر کردن اوقات فراغت جوانان و ارتقای سطح فرهنگی جامعه دارد، خاطرنشان کرد: توجه ویژه آموزش و پرورش به سینما و استقبال دانش‌آموزان از فیلم‌ها، محرک مهمی برای تولید آثار در ژانر کودک و نوجوان محسوب می‌شود.

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.