حالت تاریک
Logo
جمعه, 25 آبان 1403
یک پژوهش‌گر عرصه رسانه تأکید کرد:

ضرورت ریل‌گذاری قوانین حکم‌رانی رسانه توسط دولت

ضرورت ریل‌گذاری قوانین حکم‌رانی رسانه توسط دولت

یک پژوهشگر عرصه رسانه گفت: دولت چهاردهم باید در تعیین قوانین حکم‌رانی رسانه و فضای مجازی به‌خصوص استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی راهبردهایش را ریل‌گذاری کرده و این موضوع در رأس امور باشد.

مهرداد توکلی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، اظهار داشت: در دنیای امروز همگان واقف هستند که روزانه صدها کودک فلسطینی یا شهید می‌شوند یا از ترس و تنهایی می‌میرند و یا اینکه سرپناهشان به دست غاصبان قسی‌القلب تخریب می‌شود.

 این استاد دانشگاه و پژوهشگر عرصه رسانه افزود: چرا سازمان ملل و همه کشورهای اروپایی در مقابل این سوءاستفاده آشکار نمی‌ایستند چرا هیچ‌کسی این رژیم منحوس را محکوم به ظلم و جور و کودک‌کشی نمی‌کند؟ پاسخ روشن است؛ چون تمام این دولت‌ها منافعی از رژیم صهیونیستی دریافت می‌کنند، منافعی که در حقیقت از منابع فلسطین مظلوم کسب شده اما برای آزار و قتل آنها صرف می‌شود. 

وی گفت: گندابی در این میان وجود دارد که می‌خواهد خود را چشمه زلال معرفی کند اما بوی تعفنش را جهانیان حس می‌کنند، دم از عدالت‌طلبی می‌زنند و خود را مظلومان هولوکاست معرفی می‌کنند و هیتلر را ظالم‌ترین شخص تاریخ می‌خوانند؛ غافل از اینکه خود سال‌ها است همه روزه در حال هولوکاست کودکان مظلوم هستند؛ کودکانی که حتی از حداقلی‌ترین امکانات زیستی محرومند.

توکلی ادامه داد: وقتی انتشار تصویر عادل‌ترین ژنرال تاریخ معاصر جرم است، آن‌هم کسی که جهان را از شرّ داعش آمریکاساز نجات داد یعنی شهید سردار سلیمانی، پس نه یک جای کار که هزاران جای آن می‌لنگد.

وی با اشاره به تصویب طرح سانسور رسانه‌های خارجی پارلمان رژیم صهیونیستی به منظور جلوگیری از انتشار اخبار جنایات این رژیم منحوس در غزه، گفت: اگر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی تشخیص دهد که اخبار منتشر شده توسط یک رسانه به امنیت این رژیم صدمه می‌زند، می‌تواند خواستار تعطیلی آن شود.

توکلی افزود: جهانیان به خوبی می‌دانند که هدف گروه‌های تروریستی که در رأس آنها رژیم وحشی صهیونیستی و وابستگانش است، سوءاستفاده از اطلاعات کاربران تلگرام به‌ویژه نفوذ برای دستیابی اطلاعات محرمانه و طبقه‌بندی شده برخی کشورهای مقابله‌کننده است که بنابر شواهد یک سال قبل و در ابتدای ماه میلادی از حذف حساب کاربری حماس از تلگرام خودداری کرد و گفت که این پیام‌رسان به عنوان «منبع منحصر به فرد دست اول» عمل می‌‌کند.

وی گفت: حماس مانند تمام جریان‌های دولتی از تلگرام به عنوان یک سکوی مرکزی برای تبلیغات خود استفاده کرده است و دسترسی به کاربری‌های شخصی اعضای حماس برای اسرائیل بسیار حائز اهمیت است، قاعدتاً هرکسی هم که در مقابل چنین سیستم مسمومی سر بلند کند یا مثل دوروف در میان تهمت‌هایی بسیار زشت بلعیده می‌شود و یا مرگ ساختگی طبیعی و یا ترور آشکار را برایش طراحی می‌کنند که صد البته برای اسرائیل کار بسیار راحتی است.

این فعال رسانه خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی اصرار دارد که به اطلاعات کاربران دسترسی داشته باشد و از این‌ رو بسیاری از اطلاعات امنیتی کاربران را هک می‌کند و چه بسا که این کاربران شامل دشمنان رژیم صهیونیستی از جمله فلسطینی‌های مهم و مؤثر در جنبش حماس باشند. 

توکلی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی علاوه بر تلاش برای محدود کردن فعالیت رسانه‌های خارجی و دستگیری گسترده فعالان فضای مجازی در سرزمین‌های اشغالی، تاکنون حدود ۱۷۰ خبرنگار فلسطینی را در طول جنگ علیه غزه، به شهادت رسانده است.

وی در پایان با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص تأکید بر لزوم حکم‌رانی قانونمند در فضای مجازی، گفت: تأکید می‌کنم دولت چهاردهم باید در تعیین قوانین حکمرانی رسانه و فضای مجازی به‌خصوص استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی راهبردهایش را ریل‌گذاری کرده و این موضوع در رأس امور باشد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از