حالت تاریک
شنبه, 08 دی 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
قصه طلایی «ایران همدل» ادامه دارد
مجاهدت بانوان کرمانشاهی در جبهه مقاومت؛

قصه طلایی «ایران همدل» ادامه دارد

به‌دنبال صدور فرمان ولی امر مسلمانان جهان مبنی بر ضرورت کمک به مردم غزه و لبنان، بانوان کرمانشاهی لبیک‌گویان به اهدای طلا و جواهرات خود پرداختند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ هفتم مهرماه بود که رهبر معظم انقلاب پیامی در رابطه با وقایع اخیر لبنان صادر کرد. در این پیام آمده بود: «بر همه مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزب‌الله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب و ظالم و خبیث آن را یاری کنند.» پیام رهبر انقلاب واضح و روشن بود و حال مردم ایران خصوصاً زنان دارایی خود را برای جبهه مقاومت می‌بخشند. 

این روزها قصه طلایی «ایران همدل»  با هدف کمک به محور مقاومت در لبنان و غزه هنوز ادامه دارد. 

 روایت‌های زیر بخش کوتاهی از این قصه بلند و طلایی است که در طول سه چهار هفته اخیر مردم در شهرهای مختلف ایران رقم زدند. 

برای لبیک به فرمان رهبرم جان می‌دهیم، طلا که چیزی نیست

ندا چراغی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت:  برای لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب جان می‌دهیم، طلا که چیزی نیست. 

این مادر کرمانشاهی افزود: پیرو دستور و تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر کمک به جبهه مقاومت، وارد این میدان شدم و چند گرمی طلا اهدا کردم. 

وی گفت: این طلاها هدیه زمان عروسی من بود که با کسب اجازه از همسرم به مردم مظلوم لبنان هدیه دادم. 

چراغی معتقد است که پس از پیام رهبر انقلاب و فرض بر تمام مسلمان، انگیزه کمک برای او ایجاد شد. 

وی به شعر معروف سعدی اشاره کرد و افزود: بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند؛ تو کز محنت دیگران بی‌غمی نشاید که نامت نهند آدمی. 

کمک به جبهه مقاومت فریضه انسانی است

شکوفه سیف در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: طلای اهدایی من برای رضای خدا و خشنودی قلب امام زمان (عج) است. 

وی گفت: زمانی‌که رهبر من دستور کمک به جبهه مقاومت دادند لبیک یا خامنه‌ای گفتم و تصمیم گرفتم که مقداری طلا اهدا کنم. 

سیف با اشاره به اینکه خانه‌دار است، ادامه داد: طلاها ۳۵ گرم بود که ارزش ریالی آن‌ها به نرخ کنونی بیش از ۱۷۰ میلیون تومان است که از پس‌انداز خودم برای جهیزیه دخترم تهیه کرده بودم. 

وی با بیان اینکه این طلاها را به نیت پدر شهیدم علی‌اشرف سیف اهدا کردم، خاطرنشان کرد: طلا که چیزی نیست حاضرم جانم را فدای رهبرم کنم. 

وی خطاب به افرادی که برای کمک به جبهه مقاومت هنوز تردید دارند، گفت: هر کسی در حد توان خودش کمک کند چون مطمئن باشند خداوند برایشان جبران خواهد کرد. 

سیف با بیان اینکه هدف من رضایت خدا بوده و قصد نداشتم که این کمک رسانه‌ای شود، گفت: امیدوارم که این اقدام الهام‌بخش، دیگران را نیز به پیروی از این الگو ترغیب کند و همگان را به یادآوری ارزش‌های انسانی و همدلی دعوت کند. 

وی یادآوری کرد: کمک به جبهه مقاومت به‌عنوان یک فریضه و وظیفه دینی و انسانی و پاسخی به ندای مقام معظم رهبری، برای حمایت از مردم مظلوم لبنان و غزه است. 

کمک به مردم لبنان و غزه وظیفه انسانی و فراملی است

زهرا جانجانی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: یکی از مسائلی که امروز با آن مواجه هستیم، ضرورت کمک به مردم غزه و لبنان است که برای این حمایت، دلایلی وجود دارد.  

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه افزود: اولین دلیل انسانی این است که آن‌ها هم‌نوعان ما هستند و حتی اگر مسلمان هم نبودند، وظیفه انسانی ما حکم می‌کرد که به آن‌ها کمک کنیم. 

وی گفت: دومین دلیل، از نگاه اسلامی مطرح است؛ طبق فرمایش پیامبر اسلام (ص)، هرکس ندای مسلمان نیازمندی را بشنود و به آن پاسخ ندهد، مسلمان نیست لذا شرط مسلمانی ما این است که به یاری مردم غزه و لبنان بشتابیم. 

جانجانی خاطرنشان کرد: سومین دلیل، نگاه فراملی است که با توجه به فاصله مرزهای کنونی کشورمان با رژیم صهیونیستی، اگر حمایت و ایستادگی مردم غزه و لبنان نبود، ما ناچار بودیم با این رژیم در مرزهای خودمان مقابله کنیم. 

وی گفت: همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند: اگر مردم در برابر این رژیم منحوس کوتاه بیایند، آن‌ها به سراغ کشورهای جدیدی خواهند رفت. امروز نوبت غزه و لبنان است و ممکن است فردا نوبت ما باشد. 

جانجانی با اشاره به برگزاری بازارچه‌های خیریه و پویش همدلی در استان گفت: مردم استان کرمانشاه و دیگر نقاط کشور کمک‌های زیادی جمع‌آوری کرده‌اند و این نشان از آگاهی و مهربانی مردم ما دارد. 

وی خاطرنشان کرد: این بازارچه‌ها با هدف افزایش هم‌گرایی و ترغیب دیگران به کمک‌های بیشتر برگزار می‌شود و به همین دلیل، ایجاد بازارچه‌های بزرگ‌تر و مداوم با تمرکز بر جمع‌آوری کمک‌های نقدی، غیرنقدی و حتی طلا ضروری است. 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: بازارچه‌های خیریه علاوه بر جمع‌آوری کمک‌ها، دست‌سازه‌های خانم‌های کرمانشاهی را نیز به فروش می‌رساند که سود حاصل از آن‌ها نیز به مردم غزه و لبنان تعلق می‌گیرد و امیدواریم این مسیر در مناطق مختلف استان با قوام بیشتری ادامه یابد. 

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ بانوان طلاهای خود را برای مواقع اضطراری به‌عنوان سرمایه پس‌انداز می‌کنند، امروز شاهدیم بسیاری از بانوان این سرزمین با اهدای طلا به کمک محور مقاومت شتافته‌اند، این موضوع نشان‌دهنده آن است که زنان به اهمیت مسئله مقاومت واقفند و با اهدای باارزش‌ترین سرمایه‌های خود به این جریان کمک می‌کنند و از سوی دیگر زنان کرمانشاهی بار دیگر همانند دوران دفاع مقدس غیرت و شجاعت خود را به نمایش گذاشته و همچون هشت سال جنگ تحمیلی از دارایی‌های خود گذشته و طلا و زیور آلات خود را این بار تقدیم جبهه مقاومت می‌کنند. 

خلق این صحنه‌های زیبای کمک و نوع‌دوستی همگی تیری به قلب دشمن است و قلب رزمنده‌ها را شاد می‌کند،  آری جهاد مرد و زن نمی‌شناسد، بیایید ثابت کنیم همه ما جهادگریم. 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از