حالت تاریک
چهارشنبه, 01 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن مشت محکمی بر دهان دشمنان
امام جمعه کرمانشاه مطرح کرد:

راهپیمایی ۲۲ بهمن مشت محکمی بر دهان دشمنان

امام جمعه کرمانشاه گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن، مشت محکمی بر دهان دشمنانی بود که به‌دنبال ایجاد یأس و ناامیدی در میان مردم بودند.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله غفوری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرمانشاه، بر لزوم تقوا، انتظار ظهور حضرت ولی‌عصر (عج)، آمادگی برای پذیرش آن حضرت و همچنین مقاومت در برابر توطئه‌های دشمنان تأکید کرد.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به مفهوم انتظار، افزود: توصیه به تقوای امروز ما این است که همواره به یاد امام زمان (عج) باشیم و منتظر واقعی کسی است که از یاد مهمان عزیز خود غافل نمی‌شود، همان‌گونه که خانواده‌های شهدای جاویدالاثر حتی پس از سال‌ها همچنان چشم‌انتظار عزیزان خود هستند.

وی افزود: مادری که فرزندش در جبهه مفقود شده بود، می‌گفت: من از خانه بیرون نمی‌روم، نکند فرزندم بازگردد و پشت در بماند. اگر هم ناچار به بیرون رفتن باشم، کلید خانه را به همسایه می‌سپارم تا در صورت بازگشت فرزندم، او را راهنمایی کند. این همان حال و هوای منتظر واقعی است و ما نیز باید چنین انتظاری نسبت به امام زمان (عج) داشته باشیم.

پاک‌سازی زندگی از گناه برای پذیرایی از امام زمان (عج)

غفوری با تأکید بر آمادگی قلبی و معنوی برای ظهور امام زمان (عج) اظهار داشت: کسی که منتظر است، خود را برای مهمان عزیزش آماده می‌کند. خانه را تمیز می‌کند، گل می‌گذارد، غذا آماده می‌کند. ما نیز باید فضای دل و زندگی خود را از آلودگی‌های گناه پاک کنیم تا شایستگی حضور امام زمان (عج) را داشته باشیم. خانه‌ای که در آن گناه رواج داشته باشد، جای حضور آن حضرت نیست.

خطیب جمعه کرمانشاه خاطرنشان کرد: باید زندگی خود را معطر به تلاوت قرآن، انجام واجبات و مستحبات کنیم و فضای خانواده و فرزندانمان را با محبت به امام زمان (عج) آشنا سازیم.

لزوم بازنگری در سبک زندگی و توجه به تربیت دینی فرزندان

غفوری در ادامه با اشاره به تأثیر فضای مجازی بر جوانان گفت: اگر امام زمان (عج) از جوانان بخواهد محتوای گوشی همراهشان را ببیند، آیا آن‌ها حاضر خواهند شد گوشی خود را تقدیم حضرت کنند؟ بسیاری از جوانان در پاسخ به این سؤال دچار تردید می‌شوند، که این نشان می‌دهد باید در سبک زندگی و استفاده از فضای مجازی بازنگری کنیم.

وی همچنین بر اهمیت تربیت دینی کودکان تأکید کرد و گفت: اگر هدیه‌ای برای فرزند خود می‌خریم، باید به او بگوییم که این هدیه را به نیت امام زمان (عج) تهیه کرده‌ایم تا محبت آن حضرت از کودکی در دل فرزندانمان جای گیرد.

گرامیداشت سالروز شهادت بزرگان و تکریم مقام شهدا

امام جمعه کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، از جمله شهید سید عباس موسوی، شهید آیت‌الله محلاتی و دیگر شهدای انقلاب اسلامی، گفت: این شهدا با مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن، تسلیم نشدند و با شهادت خود عزت و افتخار آفریدند و امروز نیز باید راه آن‌ها را ادامه دهیم و در برابر فشارها و توطئه‌های دشمنان ایستادگی کنیم.

تقدیر از حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

غفوری با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: حضور یکپارچه، پرشور و با بصیرت مردم در این راهپیمایی، بار دیگر دشمنان را ناامید کرد و آنان را در توهمات خود سر جای‌شان نشاند.

وی تأکید کرد: مردم با این حضور حماسی، نشان دادند که همچنان پایبند به انقلاب اسلامی و آرمان‌های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری هستند. این راهپیمایی، مشت محکمی بر دهان دشمنانی بود که به دنبال ایجاد یأس و ناامیدی در میان مردم بودند.

هشدار درباره توطئه‌های دشمن در عرصه اقتصادی

امام جمعه کرمانشاه همچنین به افزایش قیمت ارز و طلا در روزهای منتهی به ۲۲ بهمن اشاره کرد و گفت: این تحرکات مشکوک نشان می‌دهد که دست‌های خبیثی در کار بود تا مردم را ناامید کنند، اما ملت ایران با هوشیاری و بصیرت، این توطئه را خنثی کرد.

وی افزود: دشمنان در یک بازی دوگانه، از یک‌سو تهدید و تحریم می‌کنند و از سوی دیگر دم از مذاکره می‌زنند، اما ملت ایران با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، این ترفندها را خنثی خواهد کرد.

لزوم برنامه‌ریزی گسترده‌تر برای مناسبت‌های آینده

غفوری در پایان سخنان خود، با اشاره به اهمیت برگزاری باشکوه مناسبت‌های مذهبی نظیر نیمه شعبان، عید غدیر و اربعین حسینی، گفت: انتظار می‌رود که تمامی دستگاه‌ها، اصناف، گروه‌های جهادی و فرهنگی، با تمام ظرفیت در این مناسبت‌ها مشارکت کنند و برنامه‌های تأثیرگذار و گسترده‌ای تدارک ببینند.

وی تأکید کرد: همان‌گونه که حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، دشمن را مأیوس کرد، باید با برگزاری باشکوه این مناسبت‌های مذهبی، عشق و علاقه خود به اهل‌بیت (ع) را به نمایش بگذاریم.

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.