حالت تاریک
یکشنبه, 14 بهمن 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
نبود مربی متخصص بزرگ‌ترین چالش باستانی‌کاران کرمانشاهی
سرپرست هیات ورزش‌های زورخانه‌ای کرمانشاه مطرح کرد:

نبود مربی متخصص بزرگ‌ترین چالش باستانی‌کاران کرمانشاهی

سرپرست هیأت ورزش‌های زورخانه‌ای استان کرمانشاه از مشکلات توسعه ورزش باستانی در شهرستان‌ها و کمبود مربیان متخصص به‌عنوان بزرگ‌ترین چالش‌های این رشته در استان یاد کرد و بر لزوم توجه به توسعه زیرساخت‌ها و تربیت مربیان تأکید کرد.

محمد حسین‌زاده در گفتگو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ از پیشرفت‌های اخیر در روند برگزاری انتخابات مجمع هیأت ورزش‌های زورخانه‌ای استان کرمانشاه خبر داد و اظهار داشت: در چند روز اخیر مجوز فراخوان از فدراسیون مربوطه دریافت شده و مجوز انتشار آن در روزنامه را از اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گرفته‌ایم و ثبت‌نام داوطلبان تصدی ریاست هیأت انجام شده و کمیته تطبیق نیز تشکیل شده است. 

سرپرست هیأت ورزش‌های زورخانه‌ای استان کرمانشاه عنوان کرد: در حال حاضر منتظر دریافت استعلامات سه‌گانه از نهادهای نظارتی هستیم؛ پس از دریافت تأییدیه استعلامات، تقاضای روز برگزاری انتخابات را از فدراسیون خواهیم کرد و پیش‌بینی می‌شود انتخابات در اواخر بهمن‌ماه یا اسفندماه برگزار شود. 

حسین‌زاده همچنین به وضعیت ورزشکاران استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: برخلاف تصور عمومی، ورزش باستانی در کرمانشاه تنها در پنج شهرستان فعال است. این شهرستان‌ها شامل کرمانشاه، اسلام‌آباد غرب، هرسین، کنگاور و سنقر می‌شوند. 

حسین‌زاده تصریح کرد: تعداد ورزشکاران فعال در این استان بین ۱۵۰ تا ۳۶۰ نفر است. امیدوارم هر فردی که ریاست هیأت را بر عهده می‌گیرید یکی از اولویت‌های اصلی آن گسترش این ورزش در سایر شهرستان‌ها و افزایش تعداد بیمه‌شدگان باشد. 

وی خاطرنشان کرد: بزرگ‌ترین مشکلات ما در این رشته، عدم توسعه آن در شهرستان‌ها و کمبود مرشد و مربی متخصص است. رشته ورزش باستانی نیاز به مرشدی دارد که هم از نظر هنری و هم از نظر فنی و تاکتیکی آموزش دیده باشد. 

حسین‌زاده اذعان کرد: متأسفانه در سال‌های گذشته به مسائل زیرساختی کمتر توجه شده است و در حال حاضر تنها ۱۸ زورخانه در ۶ شهرستان فعال است که بیشتر آن‌ها در کرمانشاه متمرکز هستند. 

سرپرست هیأت ورزش‌های زورخانه‌ای استان کرمانشاه تأکید کرد: اعضای جدید هیأت که به زودی وارد کار خواهد شد، باید در راستای توسعه زیرساخت‌های این ورزش، تربیت مربی و مرشد و همچنین ترویج آن میان نوجوانان و جوانان تلاش کنند تا این ورزش ملی، مذهبی و جذاب به جایگاه واقعی خود برسد. 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.