مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین مطرح کرد:
پیشبینی برداشت ۹ هزار تن پیاز هرسینی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین گفت: برداشت پیاز از اواسط مهرماه آغاز شده و پیشبینی میشود تا پایان برداشت حدود ۹ هزار و ۵۰۰ تن پیاز از مزارع شهرستان برداشت شود.
صابر فتاحی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ با بیان اینکه شهرستان هرسین یکی از قطبهای مهم تولید پیاز در کشور و استان است، اظهار داشت: نوع پیاز کشت شده در هرسین پیاز قرمز بوده و متوسط عملکرد ۵۵ تن در هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین افزود: به علت طعم خاص و مطبوع و خاصیت انبارداری بالا و استفاده کم از کود شیمیایی و سموم، پیاز هرسین جزو محصولات سالم محسوب شده که علاوه بر مرکز استان به سایر استانها و خارج از کشور صادر میشود..
وی تصریح کرد: در سال زراعی جاری حدود ۱۴۱ هکتار در شهرستان هرسین کشت شده که از این مقدار ۳۲ هکتار آبیاری بارانی و مابقی آبیاری ثقلی شده است.
فتاحی گفت: پیاز تولیدی در شهرستان هرسین از نوع پیاز قرمز آذرشهر است که این پیاز به دلیل طعم و مزه خاص، بازارپسندی بالایی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین افزود: از اواسط مهرماه برداشت پیاز آغاز شده و پیشبینی میشود تا پایان برداشت حدود ۹ هزار و ۵۰۰ تن پیاز از مزارع شهرستان برداشت شود.
انتهای خبر/