حالت تاریک
یکشنبه, 26 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
آغاز توزیع میوه شب عید در کرمانشاه
مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه خبر داد:

آغاز توزیع میوه شب عید در کرمانشاه

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه گفت: توزیع میوه‌های شب عید شامل ۱۵۰ تن پرتقال تامسون و ۸۰ تن سیب درختی در استان کرمانشاه آغاز شد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ ایرج صفایی، مدیرکل  تعاون روستایی استان کرمانشاه اظهار داشت: برای شب عید مردم استان، ۱۵۰ تن پرتقال تامسون و ۸۰ تن سیب درختی در نظر گرفته شده که توزیع آن از دیروز آغاز می‌شود. 

وی افزود: پرتقال تامسون از استان مازندران و سیب درختی از آذربایجان غربی تأمین شده است و این میوه‌ها از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند. 

مدیرکل  تعاون روستایی استان کرمانشاه، قیمت هر کیلو پرتقال تامسون را ۳۸ هزار تومان و سیب (زرد و قرمز) را ۴۸ هزار تومان اعلام کرد و گفت: این قیمت‌ها نسبت به قیمت‌های بازار پایین‌تر است. 

وی ادامه داد: ۹۷ مرکز در سطح استان برای توزیع سیب و پرتقال دولتی در نظر گرفته شده که حدود ۴۰ مرکز از این تعداد در شهر کرمانشاه و مابقی در سایر شهرستان‌ها واقع شده‌اند. 

صفایی تصریح کرد: مراکز توزیع به گونه‌ای پراکنده شده‌اند که تمامی مردم استان به راحتی به آن‌ها دسترسی پیدا کرده و می‌توانند میوه مورد نظر خود را تهیه کنند. 

مدیرکل  تعاون روستایی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: این مراکز با نصب بنرهای ویژه شناسایی خواهند شد و تنها مجاز به عرضه پرتقال تامسون و سیب درختی با قیمت‌های دولتی خواهند بود. 

صفایی در پایان گفت: توزیع این میوه‌ها تا پایان تعطیلات نوروز ادامه خواهد داشت.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!