حالت تاریک
Logo
چهارشنبه, 14 آذر 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
افزايش جنایات تکفیری‌ها به‌دلیل سکوت جامعه جهانی
کارشناس مسائل سیاسی مطرح کرد:

افزايش جنایات تکفیری‌ها به‌دلیل سکوت جامعه جهانی

کارشناس مسائل سیاسی گفت: اقدامات صهیونیستی - تکفیری در واقع نمایان‌گر یک استراتژی طولانی‌مدت برای ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه است و این تهدیدات، نیازمند واکنش‌های جدی و اصولی از سوی کشورهای منطقه و جامعه جهانی است.

علی بهجتی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: در سال‌های اخیر، تحولات خاورمیانه به‌ویژه در سوریه و لبنان با ظهور گروه‌های تروریستی - تکفیری، به یکی از چالش‌های بزرگ منطقه تبدیل شده است.

کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: گروه‌های تکفیری نظیر جبهه النصره و داعش، با جنایات بی‌رحمانه‌ای که مرتکب می‌شوند، نه‌تنها به امنیت منطقه آسیب می‌زنند، بلکه نهادهای اجتماعی و فرهنگی را نیز تهدید می‌کنند و صد البته در این میان، ارتباطات پنهانی و آشکار میان این گروه‌ها و رژیم صهیونیستی به‌وضوح قابل مشاهده است.

وی تصریح کرد: جبهه تکفیری النصره، که به‌عنوان یکی از شاخه‌های القاعده در سوریه شناخته می‌شود، در سال‌های اخیر با حمایت‌های مالی و لجستیکی از سوی کشورهای غربی و عربی، به‌ویژه رژیم صهیونیستی - تکفیری، به قدرتی قابل توجه تبدیل شده که با هدف تضعیف دولت سوریه و ایجاد بی‌ثباتی در منطقه، مجموعه‌ای از جنایات را مرتکب شده که جان هزاران غیرنظامی را به خطر انداخته است.

بهجتی ابراز داشت: رژیم صهیونیستی تکفیری با استفاده از ظرفیت گروه‌های تکفیری، به‌ویژه النصره، در تلاش است تا به اهداف خود در خاورمیانه دست یابد، این رژیم همان‌طور که در روزهای اخیر در حلب سوریه می‌بینیم با حمایت از گروه‌های تروریستی، به‌دنبال تضعیف محور مقاومت در برابر خود و ایجاد هرج و مرج در کشورهای همسایه است. 


این تحلیلگر سیاسی اذعان کرد: جنایات گروه‌های تکفیری در سوریه و لبنان، شامل کشتار غیرنظامیان و تصرف روستا و بخشی از شهرهای سوریه، ربودن رهبران محلی و نقض حقوق بشر، به‌دلیل عدم پاسخگویی جامعه جهانی، به‌طور فزاینده‌ای افزایش یافته است. 

وی یاد‌آور شد: مبرهن و مستدل است که این جنایات نشان‌دهنده عمق فاجعه‌ای است که منطقه را تحت تأثیر قرار داده و با آتش‌بیاری معرکه توسط رژیم صهیونیستی، سوریه و لبنان را به یکی از کانون‌های ناامنی تبدیل کرده است.

بهجتی به ماهیت وجودی گروه‌های تکفیری در منطقه اشاره کرد و افزود: در سوریه و لبنان، گروه‌های تکفیری مانند داعش و النصره، با استفاده از شرایط بحرانی کشور، اقدام به فعالیت‌های تروریستی کرده و تلاش کرده‌اند تا نفوذ خود را در این کشورها گسترش دهند.

وی خاطرنشان کرد: حضور و فعالیت‌های گروه‌های تکفیری در سوریه و لبنان، نه‌تنها تهدیدی برای امنیت ملی این کشورها بلکه چالشی برای همه کشورهای همسایه به شمار می‌رود چرا که این گروه‌ها به‌عنوان پیاده‌نظام رژیم صهیونسیتی با هدف ایجاد تنش میان فرقه‌های مختلف لبنان، سعی در تحریک خشونت و ناامنی دارند. 

بهجتی تصریح کرد: جنایات رژیم صهیونیستی و گروه‌های تکفیری به‌ویژه در سال‌های اخیر و به شکل اخص در روزهای آتی، با تحرکات حلب در سوریه نشان‌دهنده یک برنامه‌ریزی منسجم برای تضعیف محور مقاومت است؛
این رژیم با سوءاستفاده از بحران‌های موجود، به‌دنبال ایجاد بی‌ثباتی در کشورهای همسایه است قطعاً این برنامه‌ریزی‌ها نه‌تنها به نفع رژیم صهیونسیتی بلکه به زیان مردم منطقه خواهد بود.

وی بر ضرورت اتحاد و یکپارچگی بیش از پیش جبهه مقاومت تأکید و افزود: به‌عنوان جبهه‌ای مشترک و محوری در خط مقاومت برای مقابله با این تهدیدات، نیازمند همبستگی و همکاری میان کشورهای منطقه و محور مقاومت هستیم و یقیناً تنها با ایجاد یک جبهه متحد می‌توان به مقابله با گروه‌های تکفیری و رژیم صهیونیستی پرداخت و امنیت و ثبات را به منطقه بازگرداند.

وی در پایان گفت: اقدامات صهیونیستی ـ تکفیری در واقع نمایان‌گر یک استراتژی طولانی‌مدت برای ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه است و این تهدیدات، نیازمند واکنش‌های جدی و اصولی از سوی کشورهای منطقه و جامعه جهانی است تا بتوان به صلح و ثبات پایدار و فنای جبهه تکفیری ـ صهیونیستی دست یافت.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از