رئیس شرکت پخش فرآوردههای نفتی شهرستان اسلامآبادغرب:
تأمین سوخت پایدار در اسلامآبادغرب تضمین شد
رئیس شرکت پخش فرآوردههای نفتی شهرستان اسلامآبادغرب گفت: در حال حاضر مشکلی در تأمین نیازهای مردم در بخشهای مختلف وجود ندارد و توزیع فرآوردههای نفتی به خوبی انجام میشود.
علیاشرف عزتی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: در حال حاضر در سطح شهرستان اسلامآبادغرب تعداد ۱۱ جایگاه عرضه سوخت در بخش حمل و نقل، تعداد ۴ جایگاه CNG، تعداد ۱۴ عامل تأمین و توزیع سوخت ادوات کشاورزی، تعداد ۶ عامل تأمین و توزیع سوخت حرارتی نفت سفید برای خانوارهای فاقد گاز شهری و مصرفکنندههای نفت سفید همچنین تعداد دو تأسیسات گاز مایع سیلندری در سطح شهرستان و بخشهای تابعه فعال و در حال خدماترسانی به شهروندان هستند.
رئیس شرکت پخش فرآوردههای نفتی شهرستان اسلامآبادغرب عنوان کرد: در حال حاضر، همچون روزها، ماهها و سالهای گذشته و بر اساس برنامهریزیهای منطقهای و ناحیهای، مشکلی در تأمین سوخت مورد نیاز در بخشهای حمل و نقل، کشاورزی و حرارتی در سطح شهرستان وجود ندارد.
عزتی در رابطه با بهبود و توسعه زیرساختهای توزیع فرآوردههای نفتی بیان داشت: در حال حاضر و بر اساس تصمیمات و رویه قانونی در سطح شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، همه سوخت قابل توزیع در بخش حمل و نقل در سراسر کشور صرفاً از طریق کارتهای هوشمند سوخت و همچنین همه سوخت قابل توزیع در بخشهای کشاورزی و حرارتی در سطح کشور بر اساس الزامات سامانه درخواست فرآوردههای نفتی (سدف) و از طریق کارت بانکی تعریفشده متقاضیان در این سامانه قابل تخصیص است.
وی تصریح کرد: همه متقاضیان سوخت در بخشهای کشاورزی، صنعتی، تولیدی، خدماتی و حرارتی در ابتدا باید نسبت به اخذ نام کاربری از طریق سازمان متولی مربوطه اقدام کرده و سپس با ثبت درخواست و تأیید سازمان متولی، مجوزهای مورد نیاز ادارات برق، گاز و... را دریافت کنند تا درخواست سوخت آنها تأیید و تأمین شود، لذا هرگونه نیاز سازمانها و هموطنان بر اساس ضوابط مربوطه در سامانه سدف مورد توجه قرار گرفته و در کمیته مربوطه در سطح کشوری تأیید خواهد شد.
عزتی در رابطه با اقدامات انجام شده برای جلوگیری از قاچاق فرآوردههای نفتی گفت: بر اساس وظایف قانونی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی و الزامات قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور، موضوع مبارزه با قاچاق سوخت هم در دستور کار شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی قرار گرفته و در این راستا ضمن هماهنگی با مجموعه نهادها و سازمانهای کنترلی و نظارتی دارای مسئولیت، بر اساس دستورالعمل مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور همسو بوده و هماهنگ عمل خواهد شد.
وی اذعان داشت: همه فرآوردههای بخش حمل و نقل قابل توزیع در سطح جایگاههای عرضه سوخت استان کرمانشاه دارای کیفیت یکسان بوده و بعد از انجام تست کیفی فرآورده قبل از بارگیری و ارسال به جایگاه، در جایگاهها نیز بهصورت حتمی تست کیفی آنها انجام شده و مورد آزمایش قرار خواهد گرفت، سوخت قابل دریافت در جایگاهها امانتی در دست مالکان مربوطه است تا به دست مصرفکننده آن برسد.
عزتی خاطرنشان کرد: عمده برنامههای بهینهسازی مصرف سوخت از طریق سازمان بهینهسازی مصرف سوخت تعیین شده و از طریق رسانههای عمومی اطلاعرسانی خواهد شد، بهینهسازی مصرف سوخت یک تفکر و رفتار اجتماعی است که نیازمند همکاری و مشارکت همه شهروندان و هموطنان گرامی است؛ لذا از شهروندان محترم تقاضا دارم در زمان مراجعه به جایگاهها از کارت شخصی خود استفاده کنند و کارتهای اضطراری موجود را جهت استفاده متقاضیان خاص (مانند مسافران، خودروهای امدادی و اورژانسی) در شرایط اضطراری نگه دارند؛ همچنین از کشاورزان محترم تقاضا دارم در صورتی که به سوخت قابل تخصیص به ادوات کشاورزی خود نیاز ندارند، به فراخور مصرف در ماه دوره، ثبت درخواست خود را انجام دهند.
وی با توجه به فصل سرما برای تأمین سوخت زمستانی افزود: ذخیرهسازی سوخت نیروگاهها به فراخور برنامههای ابلاغی در دست تداوم و اقدام است، تأمین سوخت حرارتی مورد نیاز خانوارهای فاقد گاز شهری بهصورت مستمر در حال انجام بوده و همچنین سوخت حرارتی قابل تخصیص به واحدهای صنعتی و خدماتی با تأیید سازمانهای متولی و شرکت گاز قابل انجام خواهد بود.
انتهای خبر/