حالت تاریک
دوشنبه, 15 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
مسئول مجمع عالی جهادگران کشور خبر داد:

ثبت ۱۰۲ گروه در سامانه اطلس جهادی کشور

ثبت ۱۰۲ گروه در سامانه اطلس جهادی کشور

مسئول مجمع عالی جهادگران کشور از ثبت ۱۰۲ هزار گروه جهادی در قالب بسیج سازندگی در اطلس جهادی خبر داد و گفت: این گروه‌های جهادی در حوزه‌های مختلف فعالیت دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی «مرصاد»؛ حجت الاسلام محسن درستکار صبح امروز پنج‌شنبه در جلسه مجمع جهادگران استان کرمانشاه که در سالن جلسات سپاه ناحیه کرمانشاه برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۵۷ شهید جهادگر و ایام‌الله دهه فجر اظهار داشت: پس از فرمایشات مقام معظم رهبری در خرداد سال ۹۸ دستور تشکیل اولین مجمع جهادگران صادر شد.

 

مسئول مجمع عالی جهادگران کشور با بیان اینکه کارهای جهادی از هشت سال گذشته تاکنون به اوج رسیده، افزود: در سال ۹۸ تعداد گروه‌های جهادی ثبت ۱۱ هزار گروه یعنی حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد عضو گروه‌های جهادی بودند.

 

وی با بیان اینکه اکنون تعداد ۱۰۲ هزار گروه جهادی ثبت اطلس بسیج سازندگی شده است، گفت: باید منویات مقام معظم رهبری چراغ راه مجمع جهادگران باشد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین درستکار تصریح کرد: ایمان و اعتقاد قلبی جوانان متدین در عمل به فرمان مقام معظم رهبری منجر به افزایش گروه‌های جهادی در سطح کشور شده است.

 

وی گفت: علاوه بر اعتقاد و ایمان گروه‌های جهادی باید هدفمند عمل کنند و مطابق زمان نیازها را بشناسند در غیر این‌صورت کار ما ارزش جهادی ندارد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین درستکار خاطرنشان کرد: بجز افزایش کمی باید درصدد بالا بودن کیفیت بود لذا همین تشکیل مجمع، کارگروه‌های تخصصی و شبکه‌سازی در راستای کیفی‌سازی گروه‌های جهادی است.

 

وی افزود: مجمع جهادگران نقش اندیشه‌ورزی و شورایی دارد و باید بارش فکری صورت بگیرد لذا مطالبه‌گری درون سازمانی و برون سازمانی و همچنین سیاست‌گذاری در حوزه وظایف مجمع است.

 

تشکیل سازمان‌های مردم‌نهاد پس از پیروزی انقلاب اسلامی

در این جلسه محمدسعید یاوری نیز اظهار داشت:  در بیانات رهبر معظم انقلاب بعد از بیانیه گام دوم انقلاب چهار از جمله عظمت حادثه انقلاب، عظمت راه طی شده، عظمت نقش جوان و عظمت چشم‌اندازی که انقلاب اسلامی برای آینده جهان ترسیم کرده است.

 

دستیار استاندار کرمانشاه در امر مردمی‌سازی دولت، افزود: تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی دو نوع حکومت کمونیستی و سوسیالیستی بدون توجه به همه اقشار مردم و اصل انسانیت وجود داشت.

 

وی گفت: حضرت امام خمینی(ره) انقلاب اسلامی را با توجه به عظمت انسان و به پشتوانه مردم تشکیل داد و در این عرصه بدون نگاه جنسیتی برای اولین‌بار زنان حق رأی داشتند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین یاوری خاطرنشان کرد: امام راحل وابسته به قدرت و ثروت خاصی نبود بلکه تنها پشتوانه ایشان مردم بود و از علمای اسلام کمک گرفتند.

 

وی خاطرنشان کرد: پس از تحقق انقلاب اسلامی، نهادهایی از جمله کمیته امداد، بسیج سازندگی، نهضت سوادآموزی، بسیج مستضعفین و... برای حل مشکلات مردم شکل گرفت و در کنار این سازمان‌ها، گروه‌های مردم‌نهادی مثل گروه‌های جهادی شکل گرفت.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین یاوری با بیان اینکه مقام معظم رهبری چشم‌انداز بسیار خوبی را ترسیم کرده و بسیج سازندگی را مأمور کردند تا نیروهای جهادی را برای خدمت به محرومان بسیج کنند، خاطرنشان کرد: اولین تکلیف مسئول گروه جهادی آن است که بداند تکالیف و وظایفی بر دوش دارد و باید آنها را به درستی انجام دهد.

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!