آتوسای کاراته ایران تاریخساز شد؛
جلوس بانوی کرمانشاهی روی سکوی قهرمانی جهان
آتوسا گلشادنژاد با خلق شگفتی در فینال وزن منفی ۶۱ کیلوگرم رقابتهای جهانی قاهره، پس از بازگشتی تماشایی برابر قهرمان نامدار چین، نخستین مدال طلای تاریخ کاراته بانوان ایران را به نام خود ثبت کرد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ رقابتهای کاراته قهرمانی جهان که از روز پنجشنبه با حضور نمایندگان ۸۷ کشور در قاهره آغاز شده بود، امروز با برگزاری دیدارهای ردهبندی و فینال اوزان مختلف به ایستگاه پایانی رسید.
در مهمترین اتفاق روز پایانی، آتوسا گلشادنژاد در فینال وزن منفی ۶۱ کیلوگرم بانوان برابر لی گِنگ، قهرمان جهان و دارنده مدال طلای بازیهای آسیایی هانگژو از چین، در حالی که دو بر صفر عقب بود، بازگشت درخشانی داشت و در نهایت با پیروزی ارزشمند خود به مدال طلا دست یافت.
این کاراتهکا با این قهرمانی تاریخی، نخستین مدال طلای بانوان کاراته ایران را در رقابتهای جهانی بزرگسالان ثبت کرد.
گلشادنژاد در مسیر رسیدن به فینال، ابتدا یومبینِلی از کامرون را ۸ بر صفر شکست داد و در گام بعد اوتوبایوآ از ازبکستان را با نتیجه ۲ بر یک مغلوب کرد.
وی در سومین مبارزه خود مقابل گیرویسیا از لتونی به تساوی صفر بر صفر رسید و با دو پیروزی و یک تساوی راهی مرحله یکهشتم نهایی شد.
نماینده شایسته ایران در یکچهارم نهایی پس از تساوی بدون امتیاز برابر باربارا از شیلی، با رأی داوران پیروز شد و سپس در مرحله یکدوم نهایی ماریا آرزوا از بلاروس را ۵ بر صفر شکست داد.
گلشادنژاد در نیمهنهایی نیز برابر وفا محجوب از تونس عملکردی مقتدرانه داشت و با برتری ۴ بر یک مسیرش را به فینال هموار کرد.
همچنین امشب و از ساعت ۲۰ و ۲۰ دقیقه، صالح اباذری در فینال وزن مثبت ۸۴ کیلوگرم مردان برای کسب مدال طلا به مصاف متئو آوانزینی، نماینده شاخص ایتالیا، خواهد رفت.
پیش از این نیز سارا بهمنیار در وزن منفی ۵۰ کیلوگرم بانوان، با پیروزی ۳ بر صفر برابر لیلی آلواردو از اکوادور در دیدار ردهبندی، مدال برنز جهان را به دست آورد. بهمنیار پیشتر در سال ۲۰۱۸ نیز مدال برنز جهانی را کسب کرده بود.
منبع ایرنا
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!