غذاهایی که انسان را عصبی میکنند
تنها عوامل بیرونی و محیطی و پیرامونی نیستند که بر حالات روحی ما تاثیر گذارند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی «مرصاد»، به نقل از جهان نیوز، غذاهایی که میخوریم نیز نه تنها در سلامت جسمانی بلکه در تأثیرگذاری بر خلق و خو و احساسات ما نیز نقش مهمی ایفا میکند.
۱)غذاهای فرآوری شده و شیرین
۲)کافئین بیش از حد
۳)چربیهای بسیار فرآوری شده
۴)و غلات صبحانه با قند بالا: میتوانند نوسانات خلقی و تحریکپذیری ایجاد کنند.
انتهای خبر/