
رئیس هیأت ورزشهای باستانی استان کرمانشاه مطرح کرد:
فعالیت ۲۰ زورخانه در استان کرمانشاه
رئیس هیأت ورزشهای باستانی و زورخانهای استان کرمانشاه از فعالیت ۲۰ زورخانه در این استان خبر داد و گفت: آموزشهای تخصصی ورزش پهلوانی در سالهای اخیر توسعه پیدا کرده است.
سالار احمدزاده در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ با اشاره به وضعیت موجود ورزش باستانی در سطح استان کرمانشاه از فعالیت قریب به ۲۰ زورخانه در مناطق مختلف کرمانشاه خبر داد.
رئیس هیأت ورزشهای باستانی و زورخانهای استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر ۱۸ تا ۲۰ زورخانه در سطح استان کرمانشاه فعال هستند که خوشبختانه بسیاری از این اماکن ورزشی در مجموعههای وابسته به نهادها و ارگانهای مختلف احداث شدهاند.
احمدزاده با اشاره به حمایت نهادهای مختلف از توسعه این ورزش افزود: نهادهایی همچون نیروهای مسلح، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیروی انتظامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، آموزش و پرورش، دانشگاهها و سایر دستگاهها نقش بسیار مؤثری در ترویج و پشتیبانی از ورزش زورخانهای ایفا کردهاند.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه زیرساختها در سالهای اخیر اظهار داشت: در چند سال گذشته موفق شدیم چند زورخانه جدید در نقاط مختلف استان احداث کنیم. از جمله میتوان به زورخانه سردار شهید حاج حمدالله دکامی در منطقه قصرشیرین، زورخانه امام حسن مجتبی (ع) در شهرک فرهنگیان فاز یک، زورخانه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در مرکز شهر کرمانشاه و زورخانه حضرت امیرالمؤمنین (ع) در منطقه ۲۲ بهمن اشاره کرد.
احمدزاده ادامه داد: علاوه بر این موارد زورخانههایی چون حیدریه، فردوسی، بیژن، کهن و علمدار نیز در سطح استان فعالیت دارند. همچنین در مجموعههایی مانند لشکر نبی اکرم (ص)، سپاه انصارالرسول، کانونهای بسیج و... زورخانههایی ایجاد شدهاند که در قالب برنامههای خاص خود، در مسیر ترویج این ورزش گام برداشتهاند.
وی به نقش آموزشی هیأت نیز اشاره کرد و گفت: ورزش زورخانهای تنها یک ورزش عمومی نیست بلکه ما آموزشهای همگانی و تخصصی برای نوجوانان و جوانان را نیز در برنامه داریم. در همین راستا طی سال گذشته دو تا سه دوره آموزشی مربیگری و داوری درجه سه ملی را در کرمانشاه برگزار کردیم که با مجوز رسمی فدراسیون صورت گرفت.
رئیس هیأت ورزشهای باستانی و زورخانهای استان کرمانشاه، عنوان کرد: خوشبختانه استان کرمانشاه اکنون دارای دهها مربی، داور و مدرس رسمی در حوزه ورزش زورخانهای است و این موضوع گامی مهم در جهت توسعه منابع انسانی متخصص در این عرصه محسوب میشود.
وی ادامه داد: از میان زندهیادان و قهرمانان، میتوان به افرادی چون شاهرخ داییپور، فرهاد یوسفی، وحید رضایی و بسیاری دیگر اشاره کرد که در سطح کشوری افتخارات متعددی در رشته ورزشهای زورخانهای کسب کردند. آنها نه تنها در گود زورخانه، بلکه در عرصه پهلوانی و اخلاق نیز سرآمد بودند.
احمدزاده با اشاره به ویژگیهای منحصر بهفرد این ورزش گفت: کمتر رشتهای را میتوان یافت که ورزشکار ۸۰ یا ۹۰ ساله همچنان در آن فعال باشد. در گود ما ورزشکارانی با این سن و سال داریم که همچنان پرانرژی و مؤثر به ورزش ادامه میدهند. این نشاندهنده تأثیر مثبت ورزش زورخانهای بر سیستم عروقی، تنفسی و جسمی ورزشکاران است.
رئیس هیأت ورزشهای باستانی و زورخانهای استان کرمانشاه، در پایان تأکید کرد: فرهنگ پهلوانی، روحیه فتوت و جوانمردی، میراثی گرانبهاست که باید با ترویج آن در میان نسل جدید، راه پهلوانان شهید و قهرمانان این سرزمین را زنده نگه داشت.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!