حالت تاریک
دوشنبه, 03 دی 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
نازیسم و صهیونیست؛ حمایت‌هایی با بوی باروت
یادداشت؛

نازیسم و صهیونیست؛ حمایت‌هایی با بوی باروت

آلمان با پیشینه تاریک تاریخی خود در حالی دم از حمایت‌های بی‌چون و چرا از رژیم صهیونیستی می‌زند که مجامع بین‌المللی هم جنایات ضد بشری صهیونیستی را محکوم کرده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ آلمان با پیشینه تاریک تاریخی خود در حالی دم از حمایت‌های بی‌چون و چرا از رژیم صهیونیستی می‌زند که مجامع بین‌المللی هم جنایات ضد بشری صهیونیستی را محکوم کرده‌اند. 

حمایت بی‌چون و چرا از رژیم صهیونیستی و کشتار غیرنظامیان فلسطینی، موضوعی است که در سال‌های اخیر به شدت زیر ذره‌بین قرار گرفته و واکنش‌های گسترده‌ای را در پی داشته است. 

اظهارات اخیر «آنالنا بربوک»، وزیر امور خارجه آلمان، مبنی بر ادامه کمک‌های این کشور به رژیم صهیونیستی، به‌ویژه در شرایطی که این رژیم به وحشیانه‌گری‌های خود در قبال مردم بی‌گناه فلسطینی ادامه می‌دهد، نشان‌دهنده تعهد آلمان به سیاست‌های دفاعی و نظامی این رژیم است.

 

«فرانچسکا آلبانیز»، گزارشگر ویژه سازمان ملل، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس»، به این اظهارات واکنش نشان داده و به وضوح به محکومیت این حمایت‌ها پرداخته است. 

این حمایت‌ها نه‌تنها به تشدید خشونت‌ها و بحران‌ها در منطقه کمک می‌کند، بلکه به نوعی در تضاد با اصول اساسی حقوق بشر و حقوق بین‌الملل قرار دارد.

صدر اعظم آلمان نیز با حمایت آشکار از جنایات رژیم صهيونيستی در غزه و لبنان  در اظهاراتی تصریح کرده که اسرائیل همیشه می‌تواند به ما تکیه کند، که این جمله به وضوح نشان‌دهنده هم‌سویی و هم‌راستایی آلمان با رژیم اشغالگر صهیونیستی است. 

ارسال مداوم محموله‌ مهمات و تجهیزات نظامی به این رژیم، نه‌تنها به‌عنوان یک عمل سیاسی، بلکه به‌عنوان یک عمل غیرانسانی و غیراخلاقی تلقی می‌شود که به کشتار غیرنظامیان و نقض حقوق بشر دامن می‌زند.

تاریخ آلمان باید درس‌های مهمی را برای این کشور به ارمغان آورد؛ آلمان با داشتن یک پیشینه تاریک در زمینه حقوق بشر، باید به جای حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی، به حمایت از حقوق ملت فلسطین بپردازد. 

ادامه این مسیر تنها به تشدید تنش‌ها و بحران‌ها در خاورمیانه خواهد انجامید و آلمان را به‌عنوان یک کشور غیراخلاقی در عرصه بین‌المللی معرفی خواهد کرد.

به‌علاوه، حمایت‌های بی‌قید و شرط آلمان از رژیم صهیونیستی، اعتبار و حیثیت این کشور در جامعه جهانی را تحت تأثیر قرار می‌دهد و قطعاً به نفع صلح و ثبات در منطقه نیز نخواهد بود. 

در پایان، ضروری است که آلمان به‌عنوان یک کشور مدعی دموکراسی و حقوق بشر، در سیاست‌های خود بازنگری کرده و به سمت  جبهه حق و حمایت از صلح و عدالت اجتماعی در منطقه حرکت کند؛ دیپلماسی و گفتگو باید جایگزین حمایت‌های نظامی و سیاسی از رژیم‌های سرکوب‌گر منحوس شود تا بتوان به یک راه حل پایدار و عادلانه برای منازعات خاورمیانه دست یافت.

مجتبی جنگلی‌نیا؛ فعال رسانه

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از