پرستار شهیده «فوزیه شیردل» را بیشتر بشناسیم
شهیده فوزیه شیردل در سال ۱۳۳۸ در شهر کرمانشاه در کانون گرم خانوادهای متدین و مومن متولد شد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ شهیده فوزیه شیردل در سال ۱۳۳۸ در شهر کرمانشاه در کانون گرم خانوادهای متدین و مومن متولد شد.
این شهیده والامقام پس از طی دوران طفولیت در سن ۷ سالگی به مدرسه رفت و چون در خانوادهای مذهبی رشد کرده بود به نماز خواندن و روزه گرفتن بسیار پایبند بود.
وی دوران ابتدایی و راهنمایی را باموفقیت پشت سر گذاشت، پس از گرفتن مدرک سیکل وارد بهداری شد.
شهیده شیردل به مدت ۲ الی ۳ سال در بهداری کرمانشاه خدمت کرد و پس از آشنایی با کارش به پاوه منتقل شد و در بیمارستان آن جا مشغول به کار شد.
فوزیه با پیام انقلاب اسلامی همگام بود و دوستدار حضرت امام (ره) بود.
او پرستار مومن و محجبهای بود که آشکارا در بیمارستان پاوه اعلام میکرد که: من پیرو امام و خط امام هستم.
سرانجام وی در روز بیست و پنجم مرداد ۱۳۵۸ در جریان حمله گروهک ضد انقلاب دموکرات به بهداری پاوه و محاصره آن محل و در حالی که گروه دکتر شهید چمران در صحنه حاضر بود و برای کمک به گروه اقدام میکرد و در حال راهنمایی هلیکوپتر برای فرود در بهداری بود، مورد اصابت گلوله ناجوانمردانه دموکراتها قرار گرفت و به شدت مجروح شد.
فوزیه در آن محل بعد از ۱۶ ساعت جان به جان آفرین تسلیم کرد و به شهادت رسید.
بعد از مدتی پیکر شهید و چند تن دیگر شهدا را هلیکوپتر حمل میکرد، مورد اصابت گلولههای ضدانقلاب قرار گرفته و سقوط کرد و خلبان و کمکخلبان و مجروحان نیز همگی به شهادت رسیدند.
شهید چمران در وصف رشادت این پرستار شهید نوشت:
خداوندا! چه منظرهای داشت این خانه پاسداران! چه دردناک! …
دختر پرستاری که پهلویش هدف گلوله دشمن قرار گرفته بود خون لباس سفیدش را گلگون کرده بود، ۱۶ ساعت مانده بود و خون از بدنش میرفت و پاسداران هم که کاری از دستشان بر نمیآمد گریه میکردند.
انتهای خبر/