معاون امور اقتصادی استاندار کرمانشاه خبر داد:
پیشبینی تردد ۵ میلیون زائر از خسروی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه گفت: پایانه مرزی خسروی قدیمیترین دروازه ورودی به عتبات عالیات است و امسال پیشبینی ما این است که بیش از ۵ میلیون نفر از طریق مرز خسروی به زیارت خواهند رفت.
به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ عبدالوحید محمدی در بازدید از موکبهای اربعین حسینی در شهرستان سرپلذهاب؛ اظهار داشت: بازدید میدانی اعضای کارگروه ستاد تنظیم بازار استان در راستای خدماترسانی هرچه بهتر شهرستانهای در مسیر زوار اربعین استان انجام میگیرد که مشکلات موجود برطرف شود.
وی افزود: در این راستا بازدید از مواکب، مجتمعهای خدماتی بین راهی و بازارچهها و مواردی که میتواند در اقتصاد استان تاثیرگذار باشد در شهرستانهای اسلامآبادغرب، دالاهو و سرپلذهاب انجام گرفته است که بتوانیم برای میزبانی بهتر به زوار سیدالشهداء کمک کنیم.
محمدی تصریح کرد: با توجه به ورود زوار به استان کرمانشاه مصرف انواع کالاها افزایش مییابد لذا امسال در راستای پشتیبانی و تأمین کالاهای مورد نیاز و خدمات مواکب و مردم استان از جمله برنج، مرغ، گوشت منجمد، شکر، آرد و… انجام گرفته و از طریق شبکههای توزیع در حال توزیع است و مشکل خاصی در این خصوص وجود ندارد، حتی اگر مصرف بیش از این میزان باشد به سرعت قابل تأمین است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه در پایان افزود: پایانه مرزی خسروی قدیمیترین دروازه ورودی به عتبات عالیات است و امسال پیشبینی ما این است که بیش از ۵ میلیون نفر از طریق مرز خسروی به زیارت خواهند رفت.
مشکلی از نظر تأمین سوخت در سرپلذهاب نداریم
صدرالله بابلی در ادامه این بازدید، اظهار داشت: در سرپلذهاب ۳۵ موکب خدماتدهی به زائران اربعین حسینی برپا همچنین جلسات مختلف ستاد تنظیم بازار در شهرستان برگزار شده است و ستاد تنظیم بازار استان نیز در تأمین اقلام و کالاهای اساسی کمک کردند و انتظار داریم که نگاه ویژهای به شهرستان سرپلذهاب داشته باشند.
وی تصریح کرد: اختصاص آرد شناور به خبازیهای شهرستان با دستور معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه انجام گرفت و تعداد ۱۵ خبازی نیز هماهنگ شده که ساعات بیشتری نان پخت کرده و در اختیار مواکب قرار دهند.
نماینده عالی دولت در شهرستان سرپلذهاب گفت: ناظران ستاد تنظیم بازار در رابطه با تمامی صنوف در بازار شهرستان فعال بوده و بدون تسامح و تساهل با متخلفان بازار در خصوص کمفروشی، احتکار و گرانفروشی برخورد خواهند کرد.
بابلی خاطرنشان کرد: در رابطه با خدماتدهی مجتمعهای خدمات رفاهی بین راهی و جایگاههای عرضه سوخت در شهرستان آمادگی کامل وجود دارد و تاکنون مشکلی در این خصوص نداشتیم اما جا دارد در صورت تأمین سوخت خصوصاً بنزین نگاه ویژهای به شهرستان سرپلذهاب انجام شود.
فرماندار سرپلذهاب گفت: یکی از برنامههای مورد نظر شهرستان ایجاد بازارچه عرضه محصولات، تولیدات و صنایع دستی شهرستان در مسیر بازگشت است که در سال گذشته این بازارچه ایجاد شد و مورد استقبال زائران و مورد رضایت فروشندگان قرار گرفت.
وی در پایان از تلاش معاونت امور اقتصادی و اعضای ستاد کارگروه تنظیم بازار شهرستان در راستای تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مواکب خدماترسانی شهرستان سرپلذهاب تقدیر کرد.
انتهای خبر/