
غیرتمندی بین زنان کُرد فریاد میزند؛
کارآفرینی عامل رونق تولید
امروزه بسیاری از زنان در عرصههای مختلف کارآفرینی همچون اقتصاد، هنر، صنعت و سایر بخشها توانستهاند موفق عمل کنند و بانوان کرد نیز با ورود به این عرصه به رونق تولید کمک کردهاند.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ ورود هنرهای خانگی به عرصه کارآفرینی، تجلی توانمندی و خلاقیت زنان ایرانی است؛ زنانی که با غیرت، هنر خود را به میدان اقتصاد آوردهاند تا ثابت کنند جای هنر زنانه، در متن توسعه اقتصادی است.
حبیبپور، کارآفرین موفق کردستانی، با همراهی خواهر خود، از سه سال پیش با ایدهای خلاقانه در حوزه فرآوری سبزیجات، مسیر کارآفرینی را آغاز کرد؛ دغدغه زنان در پاک کردن و آمادهسازی سبزیجات، جرقه راهاندازی کارگاهی کوچک شد که امروز به برندی شناختهشده در سطح کشور و حتی خارج از مرزها تبدیل شده است.
از یک ایده تا اشتغالآفرینی برای دهها نفر
وی میگوید: در ابتدای کار، تسهیلات اندکی دریافت کردیم اما با پشتکار توانستیم کار را گسترش دهیم. امروز در کارگاهی مجهز، ۶ نوع سبزی فرآوریشده را با دستگاههای مدرن تولید میکنیم.
این مجموعه اکنون بهصورت مستقیم برای ۱۴ زن شغل ایجاد کرده و از طریق شبکه توزیع، ۵۰ مرد نیز مشغول به کار هستند. محصولات کارگاه با کیفیت بالا، بهداشتی و با رعایت استانداردهای غذا و دارو تولید شده و در استانهای کردستان، تهران، زنجان و کشور عراق نمایندگی دارد.
کیفیت، اولویت تولید
حبیبپور معتقد است کیفیت رمز موفقیت آنها بوده و اضافه میکند: با وجدان کاری و انرژی مثبت، محصولاتی تولید میکنیم که مورد استقبال مردم قرار گرفتهاند. ما در تمام فصول سال فعال هستیم و در زمستانها سبزیجات مورد نیاز را بهصورت بهداشتی از دزفول تأمین میکنیم.
چالشها و نیاز به حمایت جدی
با وجود موفقیتهای چشمگیر، این کارآفرین از کمبود حمایتها گلایه دارد.
وی میگوید: قرار بود زمینی یکهزار و ۵۰۰ متری برای توسعه کارگاه در اختیار ما قرار گیرد، اما همان قیمت بازار را اعلام کردند؛ در عمل حمایتی صورت نگرفت.
وی همچنین به دشواری در تمدید مجوزها و نبود تولید دستگاههای مورد نیاز در کردستان اشاره دارد و تأکید میکند: با توجه به شعارهای حمایت از تولید ملی، باید برخوردها با کارآفرینان تسهیل شود.
زنان، سرمایههای مغفول اقتصاد
در پایان، حبیبپور خواستار حمایت جدی از زنان کارآفرین شد و افزود: راهاندازی این کارگاه با شوق و ذوق فراوان همراه بود. امروز که این برند شناخته شده و به موفقیت رسیده، امیدوارم با حمایت بیشتر، توسعه یابد.
زنان کارآفرین همچون خانم حبیبپور، سرمایههای ارزشمند اقتصادی هستند. فراهمکردن زمینههای مناسب برای فعالیت آنها، نیازمند حمایت مالی، آموزشهای تخصصی و بسترهای قانونی است. چرا که هنر، در دستان زن ایرانی، میتواند چراغی روشن برای اقتصاد محلی و ملی باشد.
منبع: مهر
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!