حالت تاریک
Logo
چهارشنبه, 23 آبان 1403

آئین رونمایی از کتاب «میاندار» برگزار شد

آئین رونمایی از کتاب «میاندار» برگزار شد

آئین رونمایی از کتاب «میاندار» در سالن همایش حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی تهران در دوم آذر ۱۴۰۲ برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»، خداوند توفیق داد در رونمایی از کتاب «میاندار» در سالن همایش حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی تهران در دوم آذر ۱۴۰۲ حضور داشته باشم.

جدای از جلسه رونمایی، حضور رزمندگان کرمانشاهی دوران دفاع مقدس چشمگیر بود و تجدید دیدار ایثارگران تیپ نبی اکرم (ص) در دوران جنگ با حضور مسئولان لشکری و کشوری و دلداده‌های دوران بعد از جنگ بر فضای معنوی حاکم بر جلسه می‌افزود.

کار ارزشمند دیگر، بزرگداشت و تجلیل از نیمه پنهان قهرمان کتاب، سیده خانم میر معینی (طالبی) همسر محترمه حاج محمد طالبی بود که در روزهای غربت و مظلومیت، مشوق و همراه قهرمان اصلی کتاب بوده است و هنوز هم منزلش هیچوقت خالی از مهمان و دوستان قدیمی و جدید حاجی از سراسر کشور نیست.

قلم توانای نویسنده کتاب، احمد مصطفایی خاطرات مقاطع گوناگون زندگی حاج محمد طالبی را به زیبایی به قلم کشیده است.

از ولادت تا زندگی در روستا و وداع با مادر برای اعزام به جبهه و حضور در مناطق جنگی استان کرمانشاه و شرکت در نبردهای مختلف دفاع مقدس و گرفتن نشان فتح از دست رهبر معظم انقلاب و سخنرانی در محضر ایشان و فعالیت‌های فرهنگی بعد از جنگ سلیس و شیوا بیان شده است…

هر بار که کتاب را می‌خواندم، بیشتر شیفته قلم نویسنده جوان کتاب می‌شدم و از بیان خاطرات حاجی لذت می‌بردم…

حوادث تلخ و خونین نبرد عاشورا در منطقه میمک را بارها می‌خواندم و در تنهایی خودم بر مظلومیت نیروهای در محاصره دشمن، اشک می‌ریختم و بر تلاش‌های ناکام حاجی برای شکستن حلقه محاصره غصه می‌خوردم و بی‌اختیار بازهم قطرات اشک آرام بخشم بود…

نبرد عاشورایی نصر ۷ به زیبایی بیان شده است و خود تکرار عاشوراهای دیگر. عاشوراهای مکرر در یک نبرد عاشورایی… و بیان شهادت ۹۷ تن از رزمندگان تیپ نبی اکرم (ص).

بر نویسنده توانمند کتاب درود و سلام می‌فرستم و به سهم خودم سپاسگذارم…

شاید رونمایی از کتاب میاندار بهانه‌ای بود که از یک بانوی قهرمان‌پرور و ایثارگر و نیز از یک قهرمان پرآوازه ملی که حدود نیم قرن است همه وجود خود را گمنام و بدون ادعا، برای دفاع و تبلیغ ارزش‌های متعالی در طبق اخلاص نهاده، در سطح ملی تجلیل شود و بر این مهم اعتقاد دارم.

و به حق امروز در نماز جمعه تهران از کتاب و نویسنده محترم آن نام برده شد و کتاب در معرض خرید نمازگزاران و علاقه مندان به ادبیات پایداری و مقاومت گذاشته شد.

امید که قدر قهرمانان ملی خود را بدانیم و در معرفی آنان به نسل‌های آینده کوشا باشیم. به قول مجری محترم برنامه، اینان اکنون قهرمانان واقعی هستند و در آینده افسانه‌های اسطوره‌ای برای فرزندان این مرز و بوم خواهند شد…

ان شاالله در آینده نزدیک و در سال برگزاری کنگره بزرگداشت شهدای استان کرمانشاه (۱۴۰۳) شاهد تقریظ رهبر معظم انقلاب بر این کتاب ارزشمند باشیم که تجلیل از قهرمانان نامدار و گمنام این سرزمین است.
این کتاب تنها خاطرات حاج محمد طالبی نیست بلکه بسیاری از شهدا و رزمندگان کرمانشاهی را به خوبی معرفی کرده است.

و ان شاالله در سطح استان نیز چنانکه شایسته است همانند همایش تهران، از دو قهرمان واقعی کتاب، حاج محمد طالبی و همسر محترمه‌اش و نویسنده توانای کتاب تجلیل به عمل آید و این کتاب به دوستداران فرهنگ جهاد و شهادت معرفی شود.

انتظار می‌رود مسئولان مربوطه نیز مقدمات ترجمه این کتاب را به زبان‌های پر جمعیت دنیا فراهم آورند و قدردان نویسندگانی مانند مصطفایی باشند و ارزش این نخبه‌ها برای تدوین و نشر ارزش‌های دفاع مقدس دانسته شود و در پیچ و خم‌های روزمره به فراموشی سپرده نشوند.

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از