فرماندار سنقر و کلیایی مطرح کرد:
آب و راههای مواصلاتی، مهمترین مشکلات سنقر
فرماندار سنقر و کلیایی گفت: سنقر با ۷۷۴ کیلومتر راه مواصلاتی، بیشترین راههای مواصلاتی را در استان دارد، اما ۱۴۰ کیلومتر آن خاکی است؛ تکمیل مسیر سنقر - بیستون یکی از مهمترین مطالبات مردم است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ علی قربانی ظهر امروز جمعه در جلسه شورای اداری شهرستان سنقر و کلیایی که با حضور استاندار کرمانشاه برگزار شد، به مشکلات و ظرفیتهای شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: شهرستان سنقر امسال ۱۲۰ هزار تن محصول گندم مازاد بر مصرف تحویل داده است.
فرماندار شهرستان سنقر و کلیایی با اشاره به ظرفیتهای سنقر عنوان کرد: سنقر دارای شخصیتهای برجسته کشوری است و شورای آموزش و پرورش این شهرستان سه سال متوالی رتبه نخست ارزیابی عملکرد فرمانداری را کسب کرده است.
وی در خصوص نیاز آبی شهرستان سنقر و کلیایی گفت: نیاز آبی سنقر ۲۵۰ لیتر بر ثانیه است، اما هماکنون با کمبود ۴۰ تا ۵۰ لیتر بر ثانیه مواجه هستیم. اگر تصفیهخانه آب سنقر امسال وارد مدار نشود، با توجه به پیشبینیهای بارش، در تابستان سال آینده با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد.
فرماندار سنقر همچنین به وضعیت آب شرب روستایی اشاره و تصریح کرد: ۱۵۹ روستا تحت پوشش طرح آبرسانی و ۱۲ مجتمع آبرسانی قرار دارند که مجتمعهای «هفتآشیان» و «آگاه» بیشترین پوشش را ارائه میدهند. با این حال، بیشترین مشکل آبی در شهر سطر مشاهده میشود که از سال ۱۳۸۴ به شهر تبدیل شده است.
وی در ادامه افزود: سنقر با ۷۷۴ کیلومتر راه مواصلاتی، بیشترین راههای مواصلاتی را در استان دارد، اما ۱۴۰ کیلومتر آن خاکی است. تکمیل مسیر سنقر - بیستون بهعنوان یکی از مهمترین راههای مواصلاتی در حال اجراست و اقدامات خوبی صورت گرفته است.
قربانی در خصوص بافت فرسوده شهرستان گفت: سنقر دارای ۱۰۷ هکتار بافت فرسوده است که ۶۴ هکتار آن بافت تاریخی است. بخشی از این بافتها در مرکز شهر قرار دارد و در صورت وقوع حادثه، امدادرسانی به ساکنان این مناطق با مشکلات جدی مواجه خواهد شد.
وی در پایان اذعان کرد: تخصیص اعتبارات لازم برای آب و فاضلاب شهرستان در نیمه دوم سال ۱۴۰۱، پس از ۶ سال رکود، اقدامی درخور توجه بود.
انتهای خبر/