حالت تاریک
پنج‌شنبه, 04 بهمن 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
اجرایی‌نشدن دفع فاضلاب در شهرک‌های الحاقی سرپل‌ذهاب
مطالبه‌ای مردمی که در سرپل‌ذهاب ۲۰ ساله شد؛

اجرایی‌نشدن دفع فاضلاب در شهرک‌های الحاقی سرپل‌ذهاب

یکی از مطالبه‌های مردم شهرستان سرپل‌ذهاب، اجرای سیستم دفع فاضلاب به شهرک‌های الحاقی این شهرستان است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ سیستم دفع فاضلاب شهری یکی از زیرساخت‌های مهم شهری است که نقش بسیار حیاتی در توسعه شهری دارند و تأثیرات زیادی بر سلامت عمومی، بهبود کیفیت زندگی و رشد پایدار خواهند داشت. 

سیستم دفع فاضلاب در شهرک‌های الحاقی به شهر سرپل‌ذهاب شامل زعفران، پاونار، کوئیک و احمدآباد است که در گذشته به‌صورت سنتی انجام می‌گرفت چون به شهر الحاق یافته بودند باید سیستم دفع فاضلاب آن‌ها اجرا می‌شد اما در اثر اهمال و کوتاهی صورت گرفته این مطالبه به‌ حق مردم ۲۰ ساله شد و پیگیری‌های مردم این شهرک‌ها و مسئولان شهرستان راه به جایی نبرد.

  تا اینکه با راه یافتن نماینده جدید شهرستان به مجلس شورای اسلامی، اهالی این شهرک‌ها مطالبه خود را بار دیگر  فریاد زدند البته یکی از وعده‌های انتخاباتی فتح‌الله حسینی به سرانجام رساندن این پروژه بود که می‌توان گفت بعد از شروع آن رها شده بود و اعتباری به آن تزریق نشده بود.

بالاخره با پیگیری‌های فرماندار شهرستان و تلاش‌های صورت گرفته از سوی نماینده پرتلاش شهرستان در مجلس شورای اسلامی اعتبار لازم برای این پروژه اختصاص یافته و کار اجرایی پروژه از سر گرفته شد.

اجرای سیستم دفع فاضلاب مطالبه سرپلی‌ها

محمدی از ساکنان این شهرک‌ها در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی مرصاد؛ گفت: سیستم دفع فاضلاب شهرک، سنتی بود و چون فاضلاب آن معیوب نشده بود با رشد جمعیت ساکنان باعث جمع شدن فاضلاب در داخل و اطراف شهرک شده و سلامت اهالی را به مخاطره می‌انداخت.

وی افزود: یکی از مشکلات مهم این شهرک همین عدم اجرای سیستم دفع فاضلاب بود که خوشبختانه با تلاش نماینده مردم سرپل‌ذهاب در مجلس و سایر مسئولان مربوطه در حال انجام است.

وجود یک سیستم دفع فاضلاب کارآمد، از آلودگی منابع آب و گسترش بیماری‌های واگیردار جلوگیری می‌کند. فاضلاب آلوده می‌تواند به شیوع بیماری‌هایی همچون کولرا، تب تیفوئید و اسهال منجر شود که خطرات زیادی برای سلامت جامعه ایجاد می‌کند. بنابراین، سیستم‌های دفع فاضلاب مناسب می‌توانند سلامت عمومی شهروندان را بهبود بخشند.

ضرورت تسریع در اجرای طرح دفع فاضلاب شهرک‌های الحاقی سرپل‌ذهاب 

صدرالله بابلی نیز در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی مرصاد؛ اظهار داشت: امروز شاهد انجام طرح دفع فاضلاب شهرک‌های الحاقی به شهر هستیم که بعد از قریب به ۲۰ سال انجام گرفت.

فرماندار سرپل‌ذهاب افزود: این طرح به طول ۱۰ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان انجام گرفته است.

وی تصریح کرد: نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیرکل آبفای استان در این خصوص نگاه ویژه‌ای به شهرستان داشتند.

نماینده عالی دولت در شهرستان سرپل‌ذهاب گفت: انتظار داریم در اجرای این طرح تسریع شود که تا پایان سال این خطوط انجام گیرد و شهرداری بتواند آسفالت محلات را انجام دهد.

سیستم‌های فاضلاب شهری با تصفیه آب‌های آلوده و جلوگیری از ورود آن‌ها به محیط زیست، آلودگی خاک و منابع آب را کاهش می‌دهند. این امر به حفظ منابع طبیعی، کاهش آلودگی هوا و حفاظت از اکوسیستم‌های شهری کمک می‌کند.


پیگیر تأمین اعتبار برای اجرای پروژه دفع فاضلاب سرپل‌ذهاب هستیم

فتح‌الله حسینی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی مرصاد؛ اظهار داشت: سیستم‌های دفع فاضلاب در شهرهای سرپل‌ذهاب، گیلانغرب، قصرشیرین و بخش سرمست مشکلات بسیاری برای مردم ایجاد کرده و یکی از مطالبات مهم مردم بود.

نماینده مردم شهرستان‌های قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی افزود: شهرک‌های زعفران، پاونار، کوئیک و احمدآباد که جزو شهرک‌های الحاقی به شهر سرپل‌ذهاب بود از مدت‌ها پیش دارای مشکلاتی در سیستم دفع فاضلاب بودند که خوشبختانه در راستای توافقاتی که با وزیر نیرو شده بود با نگاه ویژه اداره آبفای استان کار اجرایی پروژه دفع فاضلاب در این شهرک‌ها آغاز شده بود و امروز بازدید میدانی از آن به عمل آمد.

وی تصریح کرد: این پروژه از اقدامات نظام جمهوری اسلامی ایران برای خدمات‌رسانی به مردم است و ما منتی بر مردم نداریم و باید عذرخواهی کنیم که ۲۰ سال است نتوانستیم این مطالبه به حق مردم را انجام دهیم.

رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی گفت: مردم شهرستان‌های مرزی حوزه انتخابیه که هم ویرانی‌های جنگ را تحمل کردند و هم خرابی‌های زلزله را به جان خریدند و پای نظام، انقلاب و مقام معظم رهبری ایستادند و وفاداری خود به آرمان‌های انقلاب و امام راحل و شهدا را ثابت کردند انتظار دارند که مشکلاتشان مورد رسیدگی قرار گرفته و برطرف شود.

حسینی تصریح کرد: مردم قدردان زحمات مسئولان هستند و ما امیدواریم که آبفای استان برابر با اولویت‌بندی خود پروژه دفع فاضلاب سایر شهرها را نیز به سرعت آغاز کنند ما هم برای تأمین اعتبارات لازم پیگیری خواهیم کرد که از طریق وزارتخانه و سازمان برنامه و بودجه، اعتبارات کافی برای اجرای این پروژه‌ها را جذب کنیم.

وی در پایان گفت: همکاری مردم در سرعت اجرای پروژه بسیار مهم است و لذا از مردم خواهشمندیم نهایت همکاری را با مجریان طرح داشته باشند از مسئولان آبفای استان هم انتظار داریم برای خرید امتیازات انشعابات با مردم همراهی داشته باشند و هزینه‌ها را به‌صورت اقساطی از مردم دریافت کنند.

دسترسی به سیستم‌های دفع فاضلاب به معنای حذف بوی نامطبوع، تجمع حشرات و آلودگی‌های ناشی از فاضلاب است که می‌تواند کیفیت زندگی شهروندان را بهبود بخشد. علاوه بر این، این سیستم‌ها موجب ایجاد محیط‌های بهداشتی‌تر و زندگی راحت‌تری برای افراد می‌شوند.


هزینه خرید امتیاز انشعابات را برای سرپلی‌ها  تقسیط می‌کنیم

رضا داودی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی مرصاد؛ اظهار داشت: مشکل سیستم دفع فاضلاب شهرک‌های الحاقی شهرستان سرپل‌ذهاب یکی از مشکلات مهم مردم این منطقه بود که چالش‌های جدی برای ساکنان این شهرک‌ها ایجاد کرده بود.

مدیرعامل آبفای استان کرمانشاه افزود: پروژه دفع فاضلاب این شهرک‌های الحاقی سال‌ها بود که با مشکلات جدی مواجهه بود که با توجه به مطالبه مردم، پیگیری‌های نماینده مردم سرپل‌ذهاب در مجلس شورای اسلامی اتفاقات خوبی رخ داد.

وی اذعان داشت: هم‌اکنون پروژه دفع فاضلاب شهرک‌های الحاقی دارای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی است که در شهرک‌های پاونار و زعفران در تلاش هستیم که در ایام دهه مبارک فجر آماده افتتاح شوند.

این مقام مسئول گفت: پروژه دفع فاضلاب شهری در دو شهرک باقی‌مانده کوئیک و احمدآباد نیز تلاش می‌کنیم که تا پایان سال آماده بهره‌برداری شود.

داودی خاطرنشان کرد: در مجموع ۲۵ کیلومتر شبکه فاضلاب برای شهرک‌های الحاقی احداث می‌شود که مردم بتوانند از این خدمت نظام بهره‌مند شوند.

مدیرعامل آبفای استان کرمانشاه گفت: آبفای استان در پی مطالبه مردم و درخواست نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و برای اینکه فشاری بر مردم در این شرایط بد معیشتی تحمیل نشود ما هزینه خرید امتیاز انشعابات را برای مدت ۱۲ ماه تقسیط می‌کنیم که مردم بتوانند مبالغ مربوط به خرید انشعاب را پرداخت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی مرصاد؛ در مجموع، سیستم‌های دفع فاضلاب نقش بسیار مهمی در سلامت عمومی، محیط زیست، پایداری و رشد اقتصادی شهرها دارند. بدون چنین سیستم‌هایی، توسعه شهری به‌طور قابل‌ ملاحظه‌ای تحت تأثیر قرار می‌گیرد و مشکلات زیادی برای شهروندان ایجاد می‌شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.