حالت تاریک
شنبه, 13 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
بازگشایی مرز تیله‌کوه راهگشای توسعه اقتصادی سرپل‌ذهاب است
نماینده مردم سرپل‌ذهاب در مجلس شورای اسلامی:

بازگشایی مرز تیله‌کوه راهگشای توسعه اقتصادی سرپل‌ذهاب است

نماینده مردم سرپل‌ذهاب، گیلانغرب و قصرشیرین با اشاره به مسئله بیکاری در شهرستان، گفت: بازگشایی مرز تیله‌کوه راهگشای توسعه اقتصادی سرپل‌ذهاب است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ فتح‌الله حسینی عصر امروز جمعه در جلسه شورای اداری شهرستان سرپل‌ذهاب ضمن تبریک هفته معلم و روز کارگر، از سفر استاندار کرمانشاه شهرستان تقدیر کرد و اظهار داشت: امروز با حضور استاندار و مدیران کل استانی بازدید میدانی بسیاری خوبی از طرحهای مختلف شهرستان انجام گرفت و ما انتظار داریم که نتیجه این سفر و بازدیدها برای شهرستان موجب خیر و برکت شود و مردم شهرستان نیز از طریق رسانه‌ها از این سفر مطلع شده و به دنبال نتایج آن خواهند بود.

نماینده مردم سرپل‌ذهاب، گیلانغرب و قصرشیرین افزود: مدیران استانی دلسوزانه پیگیر امورات مربوط به طرحهای مختلف در حوزه مدیریتی خود هستند و ما انتظار داریم در بخش‌های مختلف این پیگیری‌ها به نتایج مطلوب و ملموس منتهی شود و قطعا در این راه اگر نیاز است ما حاضریم در سطح وزارتخانه ها کمک حال عزیزان باشیم.

وی در ادامه گفت: در فقر و بیماری در استان و شهرستان رتبه‌های برتر کشور هستیم و در این راه قطعا بازگشایی مرز تیله کوه که استاندار هم سفری به کشور عراق در این راستا داشتند می‌تواند بسیار راهگشا باشد و در سطح وزارت خارجه و وزارت کشور هم اگر نیاز باشد ما حاضریم پیگیری کنیم.

حسینی در ادامه با گلایه از عدم اقدام بانک‌های عامل استان به ابلاغ بانک مرکزی اذعان داشت: پیگیری‌های بسیاری در جهت رفع مشکلات مردم حوزه انتخابیه در تسهیلات بازسازی زلزله و نهایتا با همه تلاش‌ها منجر به تصویب دولت و ابلاغ بانک مرکزی شد اما بانک‌های استان و شهرستان که همشهری و هم استانی این مردم زجر کشیده هستند ابلاغیه بانک مرکزی را اجرا نمی‌کنند و در مقابل هم مردم را اذیت می‌کنند.

وی افزود: این مصوبه توسط رئیس جمهور و هیأت دولت تصویب و در مصاحبه اعلام شده و توسط رئیس بانک مرکزی به بانک‌ها ابلاغ شده اما مایه بسی تأسف است که بانک‌های عامل از اجرای این ابلاغیه امتناع می‌کنند در حالی که این مصوبه در دست مردم است اما رؤسای بانک‌ها از آن اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند.

حسینی افزود: ۳۲۰ میلیارد تومان توسط دولت برای بخشودگی سود و جرایم بانکی تسهیلات و امهال یک ساله آن تخصیص یافته که قابل تقدیر است و یکی از خدمات نظام جمهوری اسلامی است که باید با مدیریت صحیح در استان به شادی مردم تبدیل شود ولی متاسفانه با عدم همکاری بانک‌ها به مشکلی بزرگ تر در شهرستان تبدیل شده است.

وی در ادامه با اشاره به مشکلات زلزله در شهرستان گفت: اعلام زودهنگام پایان بازسازی زلزله در دولت دوازدهم امروز باعث مشکلاتی در شهرستان همچون عدم بازسازی مراکز اداری و فرهنگی و ... و عدم بازسازی زیرساخت های آسفالت کوچه‌ها و معابر شده است اما در کنار این باید رؤسای اداراتی که نتوانستند در مدت سه ساله بازسازی ساختمان تخریبی خود را بازسازی کنند مورد مواخذه قرار گیرند.

وی ادامه داد: امروز هزینه ها و تورم بسیار بالاتر رفته و عددی که برای ساخت این مراکز نیاز هست بیش از هزار میلیارد تومان است و ما انتظار داریم که در سفر دولت به استان اعتباری برای این کار در نظر گرفته شود.

این نماینده مجلس در ادامه گفت: مرزنشینان برای نظام و کشور فرصت بسیار بزرگی هستند که باید از آن استفاده شود. امروز ساکنین روستاهای مرزی که آواره شدند آماده بازگشت به محل سکونت خود هستند و این موضوع طی جلسات مختلف در کمیسیون امنیت ملی و وزارت دفاع پیگیری شده و خوشبختانه در این کمیسیون به تصویب رسیده و به زودی هیأتی برای مطالعه و بررسی به استان سفر خواهند کرد. در این راستا هم بنیاد مسکن برای بازسازی این روستاها اعلام آمادگی کرده است که شاید نیاز باشد دستگاه های دیگر به یاری بنیاد مسکن بیایند و این موضوع که مطالبه این مرزنشینان است باید تا اجرای کامل آن دنبال شود.

وی با اشاره به موضوع چاه‌های نفتی منطقه اذعان داشت: این موضوع از آبان ماه کلنگ زنی شده و قرار است یک دکل نفت به زودی به این طرح اختصاص یابد، این پروژه باعث اشتغال ۵۰۰ نفر خواهد شد لذا مسئولان مربوطه استان حتما پیگیر اجرای این طرح باشند.

حسینی در ادامه ضمن تقدیر از ارتش و مسکن و شهرسازی استان گفت: موافقت با احداث تونل گردنه پاطاق توسط ارتش کار بسیار بزرگی بود و امروز این طرح در حال اجرا می باشد که لازم است از این عزیزان تقدیر کنم و انتظار داریم این طرح بازدید دنبال شود.

رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: احداث کارخانه قند در منطقه یکی از نیازهای مهم این منطقه است که موافقت آن گرفته شده و وزارت دفاع موافقت کرد با تشخیص کارشناسی ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص دهد و ۲ هزار میلیارد تومان هم از اعتبارات استانی اختصاص یابد که ما امیدواریم هر چه سریع‌تر این کار وارد مرحله عملیات اجرایی شود.

نماینده مردم شهرستان‌های سرپل‌ذهاب، گیلانغرب و سرپل‌ذهاب اذعان کرد: ۳۰ هزار خط تلفن در حوزه انتخابیه در زمان زلزله مفقود و قطع شده است که معلوم نیست چه کسی مسئول این قطعی هاست و تا کی می خواهد ادامه پیدا کند.

وی با اشاره به درآمد بازارچه های مرزی افزود: بازارچه‌های مرزی حوزه انتخابیه امروز درآمدهای خوبی دارد که باید منتج به پیشرفت منطقه شود ولی متأسفانه این درآمدها با حضور شرکت‌هایی که مربوط به استان کرمانشاه نیستند برده شده و هیچ منفعتی برای منطقه ندارد. ما انتظار داریم که این درآمدها به سازمان همیاری شهرداری‌ها سپرده شود که برای شهرداری‌های منطقه هزینه شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!