حالت تاریک
جمعه, 15 فروردین 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
حباب ۱۵ میلیونی سکه/ بازار طلا راکد است
رئیس اتحادیه طلا و جواهرفروشان کرمانشاه:

حباب ۱۵ میلیونی سکه/ بازار طلا راکد است

رئیس اتحادیه طلا و جواهرفروشان استان کرمانشاه از افزایش قیمت طلا و حباب سکه در روزهای آغازین سال جدید خبر داد و گفت: اکنون بازار طلا راکد و قدرت خرید مردم به‌شدت کاهش یافته است.

محمدسعید جعفری در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: سال ۱۴۰۴ را با افزایش حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان در قیمت طلا آغاز کردیم؛ عوامل متعددی بر قیمت طلا در کشور و استان تأثیرگذار هستند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به تحولات منطقه‌ای، قیمت ارز و نرخ جهانی اونس طلا اشاره کرد.

 رئیس اتحادیه طلا و جواهرفروشان کرمانشاه افزود: در ماه‌های اخیر، قیمت اونس جهانی نیز روند افزایشی داشته و پس از مدت‌ها به کانال ۳ هزار ۱۰۰ دلار بالاتر رسیده است که خود یک رکورد تاریخی محسوب می‌شود. این افزایش، همراه با نوسانات ارزی و مسائل سیاسی، موجب شده که قیمت طلا در بازار داخلی نیز تحت‌ تأثیر قرار گیرد.

جعفری در مورد حباب سکه نیز خاطرنشان کرد: در حال حاضر، حباب هر قطعه سکه به حدود ۱۵ میلیون تومان رسیده است که این موضوع نیز بر نوسانات بازار تأثیر دارد.

قیمت خرید و فروش طلا در بازار کرمانشاه

رئیس اتحادیه طلا و جواهرفروشان کرمانشاه در خصوص قیمت‌های فعلی طلا در بازار گفت: امروز قیمت خرید طلای کهنه و شکسته از مشتریان ۸ میلیون و ۱۷۴ هزار تومان است، در حالی که قیمت پایه فروش ۹ میلیون و ۱۹۰ هزار تومان تعیین شده است. فروش طلا نیز از قیمت‌های ویترین به بالا محاسبه می‌شود.

جعفری با اشاره به شرایط بازار طلا تصریح کرد: با توجه به اینکه قیمت طلا برای هر گرم به نزدیکی ۱۰ میلیون تومان رسیده، مردم دیگر توانایی خرید ندارند. در ایام تعطیلات نوروزی نیز بازار عملاً راکد بود و حتی بعد از تعطیلات نیز همچنان وضعیت تغییری نکرده است. در حال حاضر، از مجموع ۵۵۰ واحد طلافروشی فعال در کرمانشاه، بسیاری از آن‌ها به دلیل نبود مشتری، عملاً فعالیت چندانی ندارند.

هشدار درباره خرید طلا از سکوهای فروش مجازی

رئیس اتحادیه طلا و جواهرفروشان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود نسبت به خرید طلا از سکوهای فروش آنلاین هشدار داد و گفت: به شهروندان توصیه می‌کنم که به هیچ عنوان از این سکوهای فروش که تحویل فیزیکی ندارند، اقدام به خرید طلا نکنند. این نوع معاملات بسیار پرخطر است، چرا که عیار طلا قابل پیگیری نیست و در صورت بروز تخلف، روند شکایات و رسیدگی‌های قضایی طولانی خواهد بود.

جعفری در پایان تأکید کرد: مردم باید طلا و جواهرات خود را از واحدهای دارای مجوز و خوش‌نام خریداری کنند تا در صورت بروز هرگونه مشکل، امکان پیگیری قانونی برای آن‌ها وجود داشته باشد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!