مسعود مصطفوی مطرح کرد:
دهکدههای اقتصاد مقاومتی راهکاری برای افزایش بهرهوری کشاورزی
دبیر اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان گفت: بسیج در دهکدههای اقتصاد مقاومتی نقش تسهیلگری و آموزش را دارد تا مشارکتکننده به تولید پایدار برسد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد» و به نقل از راه دانا، مسعود مصطفوی دبیر اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی استان سمنان و از مسئولین غرفه اشتغالزایی و کارآفرینی بسیج سازندگی در اولین رویداد طلایهداران اقتصاد مقاومتی بهعنوان مجری طرح دهکدههای اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: امروز در مجموعه کشور ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی در حال فعالیت هستند.
۱۸ دهکده اقتصاد مقاومتی تا سال آینده در کشور فعال خواهند شد
وی ادامه داد: برنامه کوتاهمدت ما برای یک سال آینده این است که ۸ دهکده به این ۱۰ دهکده فعال کنونی افزوده شود تا انشا الله به دنبال برنامه میان مدت کشوری در سطح همه استانها این دهکدههای اقتصاد مقاومتی را فعال کنیم.
وی در توضیح عملکرد دهکده اقتصاد مقاومتی گفت: به طور خلاصه مفهوم و معنای دهکده اقتصاد مقاومتی این است که زمین و مکانی از سوی مجموعه سپاه و بسیج در اختیار تولیدکنندگان کشاورزی و دامپروری در سراسر ایران قرار میگیرد تا تولیدکنندگانی که عموماً جوانان تحصیلکرده و عضو شرکتهای دانشبنیان هستند بتوانند دست به تولید و بهرهوری بزنند.
این فعال اقتصادی افزود: برای دستیابی به این هدف زمین و تجهیزات و در صورت نیاز علم و فناوری لازم در اختیار این افراد قرار میگیرد تا ایده و طرح منجر به تولید شود تا منافع این تولید هم به همان تولیدکننده برسد.
وی توضیح داد: هدف از این عملکرد این است که در یک برنامه ۴ الی ۵ ساله این فرد به خودکفایی و توانمندی برسد تا خود راسا فعالیت را ادامه دهد و مجموع این کار موجب اشتغال و رشد اقتصاد شود تا در مرحله بعد افراد جدیدی جایگرین این حمایت شوند.
وی افزود: برنامه دیگر ما در این دهکدههای اقتصاد مقاومتی آموزش است تا این آموزش با راهبری مجموعه بسیج و مشارکتکننده موجب دریافت تسهیلات حمایتی در راستای توانمندی اقتصادی آن تولیدکننده شود.
وی در پایان گفت: دهکدههای اقتصاد مقاومتی راهکاری برای افزایش بهرهوری تولید کشاورزی و دامپروری هستند و بسیج هم در این راهکار نقش تسهیل گر و آموزشدهنده را به عهده گرفته است تا در نهایت اقتصاد کشاورزی و دامپروری بیش از اکنون شکوفا شود.
انتهای خبر/