حالت تاریک
Logo
یکشنبه, 04 آذر 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
شهدای غریب غرب کشور الگوی ایثار هستند
رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان سرپل‌ذهاب؛

شهدای غریب غرب کشور الگوی ایثار هستند

رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان سرپل‌ذهاب گفت: برگزاری کنگره شهدا نام شهدا را زنده نگه‌داشته و می‌تواند شهدای غریب غرب کشور خصوصاً استان کرمانشاه را به جامعه معرفی کند.

مظفر غلامی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار داشت: شهادت اوج سعادت و پاداشی بزرگ از سوی خدا و در کلام پیامبر اکرم (ص): «شهادت بهترین نوع مرگ است» که نصیب بندگان برگزیده‌ای است که با گذشتن از تعلقات دنیوی، جهاد در راه خدا و دفاع از دین به این مقام والا دست می‌یابند.

رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان سرپل ذهاب در ادامه اظهار داشت: در تعالیم اسلامی، شهادت به منزله پایان زندگی نیست؛ به تصریح آیات قرآن، شهدا زنده‌اند و نزد پروردگار خود روزی می‌خورند؛ این مقام والا، همواره مورد توجه و آرزوی مؤمنان بوده است.

غلامی تأکید کرد: دشمنان اسلام و انقلاب به‌خوبی می‌دانند که اعتقاد به شهادت، جرقه‌ای است که شجاعت و ایثار را در دل مسلمانان شعله‌ور می‌کند؛ به همین دلیل، با تمام توان تلاش می‌کنند تا با ابزارهای تبلیغاتی گسترده، این اعتقاد را تضعیف کرده و مسلمانان را به تعلقات دنیوی وابسته سازند که هدف اصلی آن‌ها، ایجاد ترس از مرگ و بی‌اعتنا کردن مسلمانان به ارزش‌های والای شهادت است.

وی با تأکید بر اهمیت فرهنگ ایثار و شهادت اظهار داشت: این نگرش والا که شهادت را پیروزی و ایثار را افتخار می‌شمارد، در دوران دفاع مقدس، ملت ایران را بر دشمنان ظالم مستکبر پیروز کرد؛ امروز نیز این فرهنگ ناب، رمز تداوم انقلاب اسلامی و اقتدار ایران در منطقه و جهان است؛ برای حفظ و گسترش این میراث ارزشمند، باید با تمام توان برای ترویج و نهادینه کردن فرهنگ ایثار و مقاومت به‌ویژه در میان نسل جوان تلاش کنیم.

وی افزود: یکی از راهکارهای مؤثر در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، زنده‌نگه‌داشتن یاد و نام شهدا، بازخوانی خاطرات دوران دفاع مقدس و الگوسازی از شهدای شاخص برای نسل جوان و نوجوان کشور است.

این مقام مسئول تأکید کرد: تا زمانی که فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت در کشورمان زنده و پویا باشد، عزت، اقتدار و امنیت ملی ما تضمین خواهد شد و هیچ دشمنی جرأت تعرض به مرزهایمان را نخواهد یافت؛ دشمنان ما نیز به‌خوبی بر این نکته واقف هستند و از همین رو، تلاش می‌کنند تا با برنامه‌ریزی‌های دقیق و سرمایه‌گذاری کلان بر نسل جوان، این ارزش‌های والا را تضعیف کرده و فرهنگی نادرست را جایگزین کنند؛ هدف اصلی آن‌ها، کمرنگ کردن روحیه ایثار و شهادت در جامعه و ایجاد نسلی بی‌تفاوت نسبت به ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس است.

رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان سرپل‌ذهاب با اشاره به برنامه‌های تبلیغاتی دشمن، اظهار داشت: دشمنان با بهره‌گیری از ابزارهای رسانه‌ای و تبلیغاتی، به‌دنبال القای سبک زندگی مصرف‌گرا و فردگرا در میان نسل جوان هستند؛ این رویکرد با هدف تضعیف بنیان‌ خانواده و جامعه و ایجاد بی‌هویتی در نسل جوان صورت می‌گیرد، برای مقابله با این تهدید باید با تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و هنری و همچنین تولید محتوای جذاب و متناسب با نیازهای نسل جوان، به مقابله با این توطئه دشمن بپردازیم.

غلامی در پایان ضمن اشاره به اهمیت برگزاری یادواره‌ها و کنگره‌های شهدا در زنده نگه‌داشتن یاد و نام شهدا، بر معرفی شهدای غریب غرب کشور، به‌ویژه استان کرمانشاه، تأکید کرد و افزود: این رویدادها نه‌تنها به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کمک می‌کنند، بلکه می‌توانند نقش مهمی در الگوسازی برای جوانان و مقابله با برنامه‌های تبلیغاتی دشمن ایفا کنند؛ با استفاده از تمام ظرفیت‌های استان باید تلاش کنیم تا این شهدای والامقام را به جامعه معرفی کرده و یاد و نام آن‌ها را در دل‌ها زنده نگه‌داریم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از