رئیس اداره بهزیستی اسلامآبادغرب مطرح کرد:
ضرورت دخیلکردن جوانان در برگزاری کنگره شهدا
رئیس اداره بهزیستی اسلامآبادغرب گفت: دخیل کردن قشر نوجوان و جوان در برپایی کنگره ضمن آشنا شدن دانشآموزان با رشادتهای رزمندگان، شاهد ابتکارات جدیدی باشیم.
حسن صفری در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: ما بهعنوان یک کشور اسلامی با سابقه تاریخی گرانبها شهدا را از دیرباز به عنوان چراغ راه دانستیم چه اینکه الگوی شهدا در دوران دفاع مقدس و بعد از آن خود شهدا بودند، از شهید مظلوم دشت کربلا تا شهدای کنونی، این کنگرهها نیز فرصتی برای تبیین جایگاه پرافتخار استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس است که در تاریخ دفاع مقدس ماندگار خواهد بود.
وی افزود: باید کارهای هنری فاخر و برجسته تحت عنوان انقلاب و هشت سال دفاع مقدس در کنگرهها به نمایش درآید، برگزاری نمایشگاه کتاب با موضوع دفاع مقدس و تعریف المانهای شهدا در استان میتواند به ماندگاری اثر این کنگره در اذهان کمک کند.
صفری گفت: بسیاری از جوانان و نوجوانان ما با توجه به هجمههای متأثر از فضای مجازی و رسانههای معاند، از رشادتها، دلاوریها، ازخودگذشتگیها و افتخاراتی که شهدا کسب کردند بیگانهاند و برگزاری این کنگرهها در این مقطع حساس، ضمن ایجاد فضای معنوی و زنده کردن یاد وخاطره آنها به ما کمک میکند این شرایط، حساس را پشت سر بگذاریم.
وی بیان داشت: من بهعنوان یک آسیبشناس اجتماعی همیشه از فضای مجازی تحت عنوان تیغ دولبه یاد میکنم اما این فضا خیلی در تبلیغ موضوع به ما کمک میکند، علاوه بر این موضوع استفاده از تصاویر شهدا بهصورت نمایشی در میادین همراه با نمایش وصیتنامه آنها و استفاده از مطالب کوتاه و اثرگذار بهصورت پوسترها میتواند در اشاعه موضوع مفید باشد.
صفری عنوان کرد: مهمترین اثری که این کنگرهها برای مدت طولانی ایجاد میکند ایجاد یک فرآیند پیوسته فرهنگی در جامعه است که موجب گفتمانسازی، در حوزه ایثار و شهادت میشود و امروز بیشتر از هر زمانی به آن نیازمندیم.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان اسلامآبادغرب خاطرنشان کرد: دخیل کردن قشر نوجوان و جوان در برپایی کنگره ضمن آشنا شدن دانشآموزان با رشادتهای رزمندگان، شاهد ابتکارات جدیدی باشیم.
وی راهاندازی کمیته دانشآموزی کنگره شهدای کرمانشاه را مهم دانست و گفت: تجمع بزرگ دانشآموزان، از راهکارهایی است که امروز میتوان بهواسطه آن فرهنگ ایثار و شهادت را در مدارس ترویج داد در مسئله تولید محتوا باید نسبت به ارتباط با مخاطب خاص برنامهریزی شود، محتوایی که در تولیدات ارائه میشود، بسیار مهم است اما مهمتر از آن، رساندن محتوای تولید شده به مخاطب است.
صفری اذعان کرد: یکی از اقدامات جدی که کمیته تبلیغات باید برای آن برنامهریزی کند، پر کردن این حد وسط و خلأ و رساندن تولیدات به دست جوانانی است که اذهانشان در دست فضای مجازی قرار گرفته است.
رئیس بهزیستی شهرستان اسلامآبادغرب عنوان کرد: در دوران دفاع مقدس، شرق و غرب جنگی نابرابر را بر ایران تحمیل کردند از جانب استکبار جهانی بهویژه آمریکا تحت فشار شدیدی قرار داشتیم و در داخل کشور نیز جناحهای وابسته به غرب و شرق، با ایجاد هیاهوی تبلیغاتی و ایجاد درگیریهای نظامی، درصدد تضعیف نظام بودند، نیروهای نظامی نیز به خاطر تبعات قهری انقلاب، هنوز مراحل بازسازی و ساماندهی را بهطور کامل پشت سر نگذاشته بودند.
صفری گفت: آمریکا برای به سازش کشاندن جمهوری اسلامی و در نهایت تسلیم آن، حمایت پنهان و آشکار خود را در همه زمینههای سیاسی، نظامی، اقتصادی از رژیم بعثی عراق به اجرا گذاشت، از سوی دیگر نیز ابرقدرت دیگر جهان یعنی شوروی که متحد عراق محسوب میشد، خصومتش را با نظام اسلامی که شعار «نه شرقی، نه غربی» را سرلوحه کار خود قرار داده بود و در جریان اشغال افغانستان توسط شوروی، این تجاوز را محکوم کرده بود، بیش از پیش کرد.
وی در پایان اشارهای به جنگ تحمیلی و ارتش عراق کرد و افزود: آنها بر اساس محاسبات خود از وضعیت داخلی و خارجی ایران، فتح یکهفتهای تهران را در سر میپرورانیدند، در روزهای نخست تجاوز، بدون مانعی جدی در مرزها تا دروازههای اهواز و خرمشهر پیش تاختند، تحت چنین شرایطی حضرت امام خمینی (ره) به خروش آمدند و ندای ملکوتیشان دلهای شیفتگان انقلاب و نظام را متوجه دفاع از کیان جمهوری اسلامی کرد، بهطوری که نیروهای مردمی بدون امکانات و تجهیزات و حتی آموزشهای نظامی به مقاومت پرداختند.
صفری اذعان کرد: علیرغم کارشکنیهای رئیسجمهور وقت بنیصدر، دفاع مقدس با حضور مردم مسلمان و انقلابی ایران شکل گرفت و نیروهای جوان و شهادتطلب به جبههها شتافتند، پس از شکلگیری اتحاد و انسجام در میان نیروهای انقلابی و طرد نیروهای وابسته، حماسهای مقدس شکل گرفت که در تاریخ ایران اسلامی بیسابقه بود.
انتهای خبر/