حالت تاریک
یکشنبه, 05 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
مشکلات زیرساختی چالش‌ اصلی سپک تاکرای کرمانشاه
مسئولان به مشکلات تیم سپک تاکرا رسیدگی کنند؛

مشکلات زیرساختی چالش‌ اصلی سپک تاکرای کرمانشاه

با توجه به استعدادهای درخشان موجود در رشته سپک تاکرا و مشکلاتی که ورزشکاران در این حوزه با آن مواجه هستند، انتظار می‌رود که مسئولان به‌طور جدی وارد عمل شده و از تلاشگران این عرصه حمایت‌های لازم را به عمل آورند.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ ورزش قهرمانی یکی از ارکان اساسی در ارتقای سطح کشور و پیشرفت در عرصه‌های بین‌المللی است. توسعه ورزش قهرمانی در هر کشور به‌عنوان پیش‌نیازی برای موفقیت در رقابت‌های جهانی و المپیک محسوب می‌شود. 

موفقیت در عرصه‌های بین‌المللی به‌ویژه در المپیک، نه‌تنها وجهه و اعتبار کشور را در سطح جهانی تقویت می‌کند، بلکه باعث ایجاد هویت ملی و برانگیختن حس ملی‌گرایی در میان مردم می‌شود. ورزش نقشی غیرقابل‌انکار در اتحاد و نظم جامعه ایفا می‌کند و کشورها از این طریق می‌توانند جایگاه خود را در عرصه‌های بین‌المللی تثبیت کنند. 

سرمایه‌گذاری کلان کشورهای مختلف در حوزه ورزش، از جمله دلایل رشد و توسعه این حوزه است. این سرمایه‌گذاری‌ها باعث بهره‌مندی از توانمندی‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی می‌شود. از طرف دیگر، تأثیر ورزش بر اقتصاد و صنعت گردشگری، این رشته را به‌عنوان یک صنعت سودآور و کلیدی برای توسعه اقتصادی کشورها تبدیل کرده است. توریسم ورزشی یکی از زیرمجموعه‌های این صنعت است که کشورهای مختلف از آن درآمدهای قابل‌توجهی کسب می‌کنند.

توجه به هیأت‌های ورزشی استانی در ترویج ورزش‌های قهرمانی و استعدادیابی نیروهای جوان، به‌ویژه در ارتقای نشاط عمومی جامعه، نقش مهمی ایفا می‌کند. این توجه باعث می‌شود که ظرفیت‌های بالقوه در هر استان شناسایی و به فعلیت برسد.

رشته ورزشی سپک تاکرا، که به‌عنوان یک ورزش مهیج و جوان‌پسند شناخته می‌شود، با حرکات نمایشی و قدرتی ورزشکاران، جلوه‌ای زیبا و جذاب دارد. این ورزش باعث تقویت سیستم قلبی و عروقی، عضلات بدن، به‌ویژه ساق پا، و همچنین کاهش استرس و ایجاد آرامش در سیستم عصبی می‌شود.

شناخت و آشنایی با ورزش‌های جدید می‌تواند به افزایش انگیزه برای ورزش کردن و حفظ سلامت جسمی و روحی کمک کند. انجام این ورزش‌ها، به‌ویژه آن‌هایی که نوآورانه هستند، به بهبود سلامت فردی کمک می‌کند.

سپک تاکرا، ورزشی پرتحرک که به‌طور نسبی در کرمانشاه کمتر شناخته‌شده است، سال‌هاست در این شهر دنبال می‌شود و امید می‌رود در سراسر استان گسترش یابد. 

اخیراً، درخشش بانوان کرمانشاه در این رشته ورزشی باعث شد که فضای ورزشی استان جان تازه‌ای بگیرد و خوشحالی بسیاری از فعالان عرصه ورزش را به همراه داشت. تیم بانوان کرمانشاه در اولین دوره مسابقات لیگ سپک تاکرای کشور با کسب عنوان سوم، موفقیت بزرگی را برای استان به ارمغان آورد.

در مجموع رقابت‌های رفت و برگشت این دوره از مسابقات، تیم گلستان با کسب ۲۸ امتیاز به مقام نخست رسید، تیم مرکزی با ۲۶ امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفت و تیم کرمانشاه با ۲۴ امتیاز سوم شد. کاپ اخلاق نیز به تیم اصفهان اهدا شد. 

تیم کرمانشاه در این دوره از رقابت‌ها شامل رویا ابراهیمی، فاطمه احمدی، هدیه احمدی، فاطیما قهرمانی و مطهره عباسی بود که تحت مربی‌گری فائزه سالاری و سرپرستی صبا یوسفی توانستند به مقام سوم دست یابند.

استان کرمانشاه به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم سپک تاکرا در کشور، تعداد زیادی ملی‌پوش به تیم ملی بانوان و آقایان معرفی کرده است. چندین مرحله از اردوی انتخابی تیم ملی سپک تاکرا بانوان ایران نیز امسال به میزبانی کرمانشاه در کمپ تیم ملی این رشته در مجموعه ورزشی کوثر برگزار شد.

همچنین، دو بانوی کرمانشاهی عضو تیم ملی سپک تاکرا در سی و هفتمین دوره مسابقات قهرمانی جهان که شهریورماه امسال در تایلند برگزار شد، موفق به کسب دو عنوان قهرمانی و نائب قهرمانی شدند.

توسعه سپک تاکرا در کرمانشاه نیازمند حمایت

رضا رستمی در گفتگو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: این رشته ورزشی از سال ۱۳۸۲ تحت نظارت هیأت ورزش‌های همگانی در کرمانشاه آغاز به کار کرد و پس از چند سال فعالیت، به زیرمجموعه هیأت انجمن‌های ورزشی پیوست تا امروز به‌عنوان یک کمیته مستقل به فعالیت خود ادامه دهد. در سال‌های اخیر و با بهبود نسبی زیرساخت‌های ورزشی، شرایط برای معرفی ورزشکاران متعدد به تیم ملی فراهم شد.

مسئول کمیته سپک تاکرا در کرمانشاه عنوان کرد: به‌تازگی تیم بانوان کرمانشاه در اولین دوره لیگ کشوری سپک تاکرا، با شایستگی به رتبه سوم دست یافت و دو نفر از این بانوان، رویا ابراهیمی و فاطمه احمدی، در مسابقات جهانی به همراه تیم ملی، مقام قهرمانی جهان را به‌دست آوردند.

رستمی در ادامه اذعان کرد: در بخش آقایان نیز موفقیت‌های چشمگیری در مسابقات جهانی و آسیایی کسب کرده‌ایم. بنده از سال ۲۰۱۳ به‌عنوان مربی و از سال ۲۰۱۵ تاکنون به‌عنوان سرمربی تیم ملی فعالیت داشته‌ام و در این مدت ورزشکاران برجسته‌ای از کرمانشاه، مانند محمد صفایی، مهرداد جعفری، پدرام خداداده و دیگران، در تیم ملی حضور داشته و در مسابقات جهانی و آسیایی موفق به کسب قهرمانی‌ها و نائب قهرمانی‌های متعدد شده‌اند.

بنیان‌گذار رشته سپک تاکرا در استان کرمانشاه بیان کرد: متأسفانه نبود بودجه مشخص و مناسب برای توسعه این رشته ورزشی در استان احساس می‌شود اما با این وجود در میان شهرستان‌ها، شهرستان جوانرود در بخش بانوان فعالیت‌های چشمگیری داشته و اردوهای متعددی در کرمانشاه برگزار کرده‌ایم. وی در ادامه افزود: این برنامه‌ها با حمایت‌های ویژه اداره‌کل ورزش و جوانان و رئیس هیأت انجمن‌های ورزشی همراه بوده، اما متأسفانه مسئولان استانی و شهرداری‌ها هیچ‌گونه حمایتی در توسعه زیرساخت‌ها و کشف استعدادها انجام نداده‌اند.

سپک تاکرا کرمانشاه با حمایت مالی پیشرفت می‌کند

فاطمه احمدی، یکی از ورزشکاران برجسته تیم سپک تاکرا استان کرمانشاه، در مورد آغاز فعالیت خود در این رشته ورزشی اظهار داشت: از سن ۱۶ سالگی و با فرآیند استعدادیابی در مدارس، وارد این رشته شدم و پس از حدود هشت سال تلاش حرفه‌ای، در مسابقات جهانی، ملی و اردوهای مختلف حضور داشته‌ام.

احمدی در ادامه افزود: تیم کرمانشاه به تازگی در لیگ کشوری که در استان‌های خراسان جنوبی و مرکزی برگزار شد، با حمایت ویژه مربیان و مدیران هیأت انجمن‌های ورزشی، موفق به کسب رتبه سوم شد.

وی درباره درباره اهمیت حمایت‌های مربیان و مدیران رشته سپک تاکرا بیان کرد: تلاش‌های مربی، سرپرست و مدیران هیأت انجمن‌های ورزشی در این موفقیت‌ها بی‌تاثیر نبوده و حمایت‌های ویژه‌ای از تیم صورت گرفت.

احمدی خاطرنشان کرد: بسیاری از بازیکنان تیم کرمانشاه به اردوی تیم ملی دعوت شده‌اند و مقرر شده که به مسابقات جهانی در هند اعزام شوند.

این ورزشکار کرمانشاهی به مشکلات ساختاری و حمایتی نیز اشاره و تأکید کردد: یکی از بزرگترین مشکلات ما نبود حمایت مالی است. اگر حمایت‌های مالی به‌ویژه از سوی شهرداری و نهادهای مرتبط با ورزش همگانی و قهرمانی وجود داشته باشد، می‌توانیم شاهد رشد و پیشرفت بیشتری در این رشته باشیم و دختران کرمانشاهی در رقابت‌های بین‌المللی موفق‌تر ظاهر شوند.

 

مشکلات مالی، مانع پیشرفت تیم سپک تاکرا

صبا یوسفی در گفتگو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ در خصوص موفقیت‌های اخیر تیم در مسابقات کشوری، به انجام تمرین‌های دوره‌ای و تلاش‌های ورزشکاران اشاره کرد و اظهار داشت: این موفقیت‌ها نتیجه تلاش و پشتکار مستمر اعضای تیم بوده و تمرینات منظم نقش مهمی در دستیابی به این دستاوردها داشته است.

مربی تیم سپک تاکرای بانوان استان کرمانشاه بزرگ‌ترین چالش تیم را کمبود حامی مالی عنوان کرد و افزود: نبود منابع مالی کافی، بزرگترین مشکل ماست. حتی برای اعزام بازیکنان به اردوها و مسابقات با مشکلات زیادی روبه‌رو هستیم.

وی در ادامه بیان کرد: تیم سپک تاکرا نیازمند حمایت‌های مالی بیشتری است تا بتواند در مسابقات بعدی با توان بیشتری شرکت کند.

کمبود زیرساخت‌ها مانع پیشرفت تیم سپک تاکرا

هدیه احمدی از ورزشکاران تیم سپک تاکرای بانوان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ ضمن قدردانی از تلاش‌های مسئولان و مربیان این تیم، به مشکلات شدید زیرساختی اشاره کرد و اظهار داشت:  تیم سپک تاکرای کرمانشاه از لحاظ کادر مدیریتی و مربیان با کیفیتی برخوردار است، اما کمبود امکانات و زیرساخت‌های مناسب مانع اصلی پیشرفت این تیم به شمار می‌رود. 

احمدی با اشاره به یکی از عمده‌ترین مشکلات ورزش سپک تاکرا در کرمانشاه اذعان کرد: کوتاه بودن سقف مجموعه محل تمرین بود که در حین انجام تمرینات، مشکلاتی برای ورزشکاران ایجاد می‌کند، لذا این مشکلات ساختاری، مانعی بزرگ برای پیشرفت بیشتر تیم و ارتقای سطح عملکرد ورزشکاران به شمار می‌رود.

وی با اشاره به این که تیم نیاز به فضای تمرینی مناسب‌تری دارد، خواستار توجه بیشتر مسئولان به بهبود شرایط فیزیکی و امکانات تمرینی شد و تأکید کرد: برای رشد و توسعه رشته سپک تاکرا در کرمانشاه، فراهم‌سازی زیرساخت‌های مناسب امری ضروری است که می‌تواند به موفقیت‌های بیشتر این تیم در رقابت‌های ملی و بین‌المللی منجر شود.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با توجه به استعدادهای درخشان موجود در رشته سپک تاکرا و مشکلاتی که ورزشکاران در این حوزه با آن مواجه هستند، انتظار می‌رود که مسئولان به‌طور جدی وارد عمل شده و از تلاشگران این عرصه حمایت‌های لازم را به عمل آورند. جامعه ورزشی در این رشته منتظر پاسخگویی و اقدام عملی از سوی نهادهای مرتبط هستند تا زمینه‌های پیشرفت و موفقیت در این رشته فراهم شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.