حالت تاریک
یکشنبه, 07 بهمن 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
پسرم الگویی برای همسالان خود بود
مادر شهید «ابوالحسن یاری»؛

پسرم الگویی برای همسالان خود بود

مادر شهید «ابوالحسن یاری» گفت: پسرم با همه کودکان مهربان بود و با نصیحت و پرهیز دادن آن‌ها از کارهای نادرست، الگویی برای همسالان خود بود.

بتول افسری مادر شهید والامقام «ابوالحسن یاری» در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: ابوالحسن در آبان‌ماه سال ۱۳۳۴ به دنیا آمد و در تاریخ ۲۴ آبان‌ماه ۱۳۵۹ در در روستای کوره‌موش سرپل‌ذهاب بر اثر انفجار مین به شهادت رسید و در جلوگیری از سقوط این شهر نقش بسزایی داشت و پیکر مطهرش در باغ فردوس کرمانشاه به خاک سپرده شد. 

مادر شهید ابوالحسن یاری عنوان کرد: ابوالحسن از همان کودکی به درس خواندن علاقه زیادی داشت؛ خاطرم هست که وقتی در دبستان حسینعلی گویا درس می‌خواند، از اینکه می‌توانست به مدرسه برود بسیار خوشحال بود اما متأسفانه به دلیل سوختگی دست، دوران کودکی‌اش با درد و رنج همراه بود، با این حال، او با اراده‌ای قوی، تحصیلات خود را در کرمانشاه ادامه داد.

وی در ادامه افزود: ابوالحسن در حالی که هفت سال بیشتر نداشت با شجاعتی مثال‌زدنی، برای درمان دست‌هایش راهی اتاق عمل شد و به لطف خداوند بهبود یافت، با همه کودکان مهربان بود و با نصیحت و پرهیز دادن آن‌ها از کارهای نادرست، الگویی برای همسالان خود بود؛ با وجود سن کم، ابوالحسن هنوز به نماز و روزه مقید بود و در اوقات فراغت به ورزش‌های بوکس، فوتبال و ورزش‌های باستانی می‌پرداخت. 

به گفته این مادر شهید، ابوالحسن یک مغازه در پاساژ طلوع کرمانشاه داشت و همه درآمد خود را صرف کمک به انقلاب، مردم و مستضعفان می‌کرد؛ او زندگی خود را وقف خدمت به محرومان کرده بود.

افسری خاطرنشان کرد: شهید ابوالحسن یاری در زمان انقلاب در تظاهرات علیه رژیم پهلوی بسیار فعال بود و با پخش اعلامیه میان دانشجویان، آن‌ها را به شرکت گسترده در تظاهرات تشویق می‌کرد و در جلسات قرآن و افشاگری علیه رژیم پهلوی حضور فعالی داشت.

این مادر شهید اظهار کرد: پسرم در دوران نهضت اسلامی، برای آگاهی دادن به مردم در توزیع نوارهای امام خمینی (ره)، کتاب‌های اسلامی و اعلامیه‌ها شبانه‌روز تلاش می‌کرد و با وجود خطر دستگیری، از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کرد و در دوران انقلاب، با زیرکی خاصی، اعلامیه‌ها و رساله‌های حضرت امام خمینی (ره) را جاسازی و بین انقلابیون توزیع می‌کرد. 

افسری در پایان گفت: پس از شهادت ابوالحسن، تعدادی همرزمانش از سپاه پاسداران به دیدار من آمدند و به من پیشنهاد همکاری افتخاری دادند؛ این برای من فرصت مغتنمی بود که راه پسرم را ادامه دهم و در مسیر انقلاب خدمت کنم.


انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.