حالت تاریک
پنج‌شنبه, 06 دی 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
کاهش تصادفات کرمانشاه نیازمند اقدامات چندجانبه است
رئیس‌پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه:

کاهش تصادفات کرمانشاه نیازمند اقدامات چندجانبه است

رئیس‌پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه گفت: کاهش تصادفات جاده‌ای نیازمند مجموعه‌ای از اقدامات چندجانبه است که شامل بهبود زیرساخت‌ها، تقویت نظارت پلیس و ارتقای فرهنگ ترافیکی می‌شود.

محمد حیدری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ به تشریح اقدامات انجام‌شده برای کاهش تصادفات جاده‌ای و ایمن‌سازی معابر پرداخت و بر لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در این زمینه تأکید کرد. 

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه افزود: کاهش تصادفات جاده‌ای نیازمند مجموعه‌ای از اقدامات چندجانبه است که شامل بهبود زیرساخت‌ها، تقویت نظارت پلیس و ارتقای فرهنگ ترافیکی می‌شود. 

حیدری در ادامه با اشاره آمار نقاط حادثه‌خیز در معابر شهری استان، گفت: از مجموع ۲۷ نقطه حادثه‌خیز در معابر شهری استان، اقدامات مؤثری در زمینه آشکارسازی و ایمن‌سازی این نقاط انجام شده است، یکی از گام‌های مؤثر در این زمینه، آشکارسازی و آرام‌سازی معابر است که شامل نصب علائم هشداردهنده، تابلوهای راهنمایی و تجهیز معابر به سرعت‌کاه‌ها می‌شود. 

وی همچنین به همکاری با دیگر نهادها برای تقویت روشنایی معابر اشاره و بیان کرد: تقویت روشنایی معابر با همکاری اداره برق و شهرداری باعث بهبود شرایط در نقاط پرتردد شده است از سوی دیگر، ایجاد پل‌های عابر پیاده در دستور کار شهرداری قرار دارد، هرچند تعداد این پل‌ها هنوز کافی نیست، اما تلاش‌ها برای افزایش تعداد آن‌ها ادامه دارد. 

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه به نقش پلیس در کاهش تصادفات اشاره کرد و گفت: پلیس راهور با تمرکز بر برخورد با رانندگان پرخطر، نقش مهمی در کاهش تصادفات داشته است؛ برای حرکات مارپیچ، حرکات نمایشی و سرعت‌های غیرمجاز در معابر شهری، علاوه بر جریمه‌های قانونی، توقیف خودرو نیز انجام می‌شود. 

حیدری افزود: در هشت ماه امسال، ۲ هزار و ۵۰۰ خودرو به دلیل حرکات خطرآفرین توقیف شده‌اند؛ خودروهای توقیف‌شده حداقل ۱۰ تا ۱۵ روز در پارکینگ نگهداری می‌شوند و سوابق رانندگان با نمره منفی ثبت می‌شود، پس از دوره‌های آموزشی، این رانندگان به بانک اطلاعاتی ویژه‌ای اضافه می‌شوند و همچنین پیامک‌های آموزشی از سوی پلیس و دستگاه قضائی برای آن‌ها ارسال می‌شود. 

وی با اشاره اقدامات صورت‌گرفته در شبکه بزرگراهی استان، گفت: در شبکه بزرگراهی استان، که حدود ۶۰ درصد تصادفات را به خود اختصاص می‌دهد، نصب سرعت‌کاه‌ها و بهبود زیرساخت‌ها منجر به کاهش ۳۸ درصدی تعداد جان‌باختگان در هشت ماه امسال شده است. 

رئیس‌پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه تصریح کرد: در سطح استان، تعداد جان‌باختگان ناشی از تصادفات نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد کاهش یافته است؛ با این حال، بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۷۰ درصد از این تصادفات مربوط به برخورد وسیله نقلیه با عابر پیاده بوده است؛ برای کاهش این آمار، اقداماتی نظیر افزایش روشنایی معابر، تقویت علائم هشداردهنده و فراهم‌سازی تسهیلاتی برای تردد عابران، از جمله احداث پل‌های عابر پیاده، انجام شده است. 

وی همچنین از راه‌اندازی مدرسه تخصصی پلیس راهور با همکاری آموزش و پرورش، پلیس و شهرداری خبر داد و گفت: در این مدرسه، کارگاه‌های آموزشی برای دانش‌آموزان برگزار می‌شود و فرهنگ عبور و مرور به دانش‌آموزان آموزش داده می‌شود، همچنین از امکاناتی مانند پارک ترافیک برای تمرین عملی استفاده خواهد شد.

حیدری در پایان اظهار داشت: مجموعه اقدامات صورت‌گرفته، از بهبود زیرساخت‌ها و تقویت نظارت پلیسی گرفته تا برنامه‌های آموزشی، تأثیر قابل‌توجهی در کاهش تصادفات و افزایش ایمنی معابر داشته است، این تلاش‌ها نیازمند استمرار و همکاری همه دستگاه‌های مرتبط است تا شاهد بهبود هرچه بیشتر در این حوزه باشیم. 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از