حالت تاریک
Logo
یکشنبه, 04 آذر 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
کرمانشاه لوح مهد خوراک ایران را دریافت کرد
مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه:

کرمانشاه لوح مهد خوراک ایران را دریافت کرد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه لوح مهد خوراک ایران را دریافت کرده، گفت: تلاش می‌شود که ظرفیت‌های گردشگری استان را در حوزه خوراک معرفی کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ داریوش فرمانی ظهر امروز شنبه در مرحله نهایی جشنواره طعم امید ۳ که در مجموعه تفریحی - توریستی «دایه» شهر کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: کرمانشاه سی و هفتمین شهر خلاق خوراک است که باید از این ظرفیت در جذب گردشگر استفاده کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه افزود: یکی از دلایل تنوع غذایی استان به‌خاطر چهار فصل بودن آن و رویش گیاهان متنوع است که زنان این دیار توانسته‌اند هنرمندانه و خلاقانه از این نعمت خدادادی استفاده کنند.

وی گفت: داشتن روحیه مهمان‌نوازی و احترام به مهمان دلیل دیگر تنوع غذایی در این استان است که زنان و مادران همیشه درصدد هستند در پذیرایی از مهمان سنگ‌ تمام بگذارند.

فرمانی با اشاره به ظرفیت کرمانشاه در موضوع خلاقیت خوراک‌ها، خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود که ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه را در حوزه گردشگری خوراک هم در حوزه ملی و بین‌المللی معرفی کنیم.

وی تصریح کرد: میراث فرهنگی استان اقداماتی را با همکاری فدراسیون گردشگری خوراک کشور آغاز کرده که از جمله آن‌ها می‌توان به کسب مجوز راه اندازی آکادمی گردشگری خوراک و آشپزخانه صنعتی آموزش آشپزی اشاره کرد.

فرمانی با بیان اینکه کرمانشاه لوح مهد خوراک ایران را دریافت کرده، افزود: در نمایشگاه‌های بین‌المللی و گردشگری، غرفه کرمانشاه که بر اساس خوراک است، به گردشگران داخلی و خارجی معرفی می‌شود‌.

گفتنی است در مرحله نهایی جشنواره طعم امید ۳ تعداد ۱۳ نفر از معلولان استان‌های لرستان، کردستان، همدان، ایلام و کرمانشاه که مبتلایان به سندروم داون، معلولان جسمی حرکتی و افراد نابینا بودند، حضور داشتند و در پایان آشپزی از نفرات برتر تقدیر به‌عمل آمد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از