حالت تاریک
Logo
چهارشنبه, 28 آذر 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
۲۵۴ چاه در گیلانغرب دارای مجوز بهره‌برداری هستند
فرماندار گیلانغرب:

۲۵۴ چاه در گیلانغرب دارای مجوز بهره‌برداری هستند

فرماندار شهرستان گیلانغرب گفت: در حال حاضر ۲۰۴ حلقه چاه کشاورزی دارای پروانه بهره‌برداری هستند، همچنین ۵۰ چاه صنعتی در شهرستان گیلانغرب وجود دارد

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ علیرضا نظری در دومین جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان گیلانغرب که ظهر امروز چهارشنبه در محل فرمانداری گیلانغرب برگزار شد، با اشاره به نصب کنتور هوشمند و تسویه آب‌بهای معوق توسط کشاورزان پایاب سدها، اظهار داشت: برای حفظ منابع آبی، همه چاه‌های موجود در شهرستان گیلانغرب باید به کنتورهای هوشمند مجهز شوند. 

فرماندار گیلانغرب عنوان کرد: در حال حاضر ۲۰۴ حلقه چاه کشاورزی دارای پروانه بهره‌برداری هستند و ۵۰ چاه صنعتی در شهرستان  گیلانغرب وجود دارد. 

نظری بیان کرد: با توجه به قانون احیا و تعادل‌بخشی منابع آب زیرزمینی، هیچ یک از چاه‌ها نمی‌توانند از نصب کنتور هوشمند مستثنی شوند و این مسئله برای مدیریت بهتر منابع آب ضروری است. 

نماینده عالی دولت در شهرستان گیلانغرب در ادامه به روند نصب کنتورهای هوشمند در چند سال اخیر اشاره کرد و گفت: در چند ماه اخیر، ۷۰ حلقه چاه غیرمجاز به کنتورهای هوشمند مجهز شده‌اند. 

هزینه بالای نصب کنتورهای هوشمند باعث ایجاد نگرانی در کشاورزان شده است

در ادامه جلسه وحید محمدی نیز بر اهمیت پایش مستمر و رعایت حجم آب قابل برداشت تأکید و تصریح کرد: در صورت‌عدم رعایت این قوانین، سیستم کنتور قادر به قطع برداشت آب خواهد بود. 

رئیس اداری امور آب شهرستان گیلانغرب در رابطه با معیار هزینه نصب کنتور هوشمند اذعان کرد: هزینه خرید هر کنتور هوشمند حدود ۳۵ میلیون تومان است و این در حالی است که هزینه‌های قانونی می‌تواند تا ۲۰۰ میلیون تومان برسد. 

وی ابراز داشت: هزینه بالای نصب کنتورهای هوشمند باعث ایجاد نگرانی در کشاورزان و مقاومت آن‌ها در برابر نصب کنتورهای هوشمند شده است. 

رئیس اداره امور آب شهرستان گیلانغرب همچنین به این نکته اشاره کرد که در صورت ادامه مقاومت کشاورزان، ممکن است اقدامات جدی‌تری از جمله قطع برق و جریمه‌های خسارتی برای کشاورزان در نظر گرفته شود که این تصمیمات به‌منظور حفاظت از منابع آبی و جلوگیری از برداشت غیرمجاز آب اتخاذ خواهد شد. 

وحید محمدی با اشاره به موضوعات جلسه آتی اظهار داشت: تصمیم‌گیری در خصوص نحوه وصول مطالبات از کشاورزان نیز در این جلسه مورد بحث قرار خواهد گرفت که این امر به‌منظور مدیریت بهتر منابع آب و حفظ حقوق کشاورزان به شکل قانونی و عادلانه انجام خواهد شد. 

در ادامه این جلسه، مقرر شد که نشستی با حضور دادستان محترم و فرماندار شهرستان در هفته آینده برگزار شود. 

هدف از این جلسه، بررسی و اتخاذ تصمیمات لازم در خصوص تشویق کشاورزان به نصب کنتورهای هوشمند و همچنین بررسی تدابیر قانونی در صورت‌عدم همکاری آن‌ها است. 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر