معراجیهای کرمانشاه؛
فرمانده کرمانشاهی که در آرزوی شهادت میسوخت

شهید «حسین اجاقی» از فرماندهان گردان حنین سپاه نبی اکرم (ص) کرمانشاه در یادداشتی در میان نوشتههایش مینویسد؛ «خدایا شهادت در راه تو آرزو من است در راه رسیدن به این آرزو مرا موفق بگردان».
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ شهادت آرزوی همه مومنان است زیرا آن را بالاترین درجه قرب و نزدیکی به مبعود هستی خداوند تبارک و تعالی میدانند و برای رسیدن به آن؛ حاضرند با ارزشترین دارایی خود یعنی جان عزیزشان را فدا و نثار کنند.
از مصداقهای فراوان این مومنان خدا؛ رزمندگان اسلام در هشت دفاع مقدس است که برای دفاع از دین و خاک مهین اسلامیشان که ادامه دهنده شهدای راه کربلا میدانستند؛ بدون هیچ واهمهای از جان خود گذشتند.
از جمله این شهدای والامقام، شهید پاسدار حسین اجاقی از فرماندهان گردان «حنین» از گردانهای شاخص و معروف جبهههای غرب کشور در مقابله با دشمنان از جمله منافقین است.
شهید حسین اجاقی متولد ۱۷ آذر سال ۱۳۴۳ شهر کرمانشاه است در مراجعه به دوستان، خانواده، آشناییان و همرزمان این شهید بزرگ کرمانشاهی؛ اولین نکتهای که بیش از همه در حرفاهای آنها جلب توجه میکند؛ آرزو و اشتیاق او برای شهادت است.
طبق گفته همسر، مادر و خواهر این شهید در کتاب «عمو حسین» نوشته «زهرا یگانه»؛ تنها شرط او برای ازدواج این است؛ که همسر بپذیرد مانع رفتنش به جبهه نشود؛ چون آرزوی جزء شهادت ندارد و دوست ندارد کسی مانع او شود.
یا پدر این شهید، مرحوم «محمود اجاقی» در این کتاب نقل میکند؛ از چیزهایی که مدام فکر او را درگیر میکرد این بود که چرا دوستان و رفیقانش تک تک شهید شدند ولی او هنوز زنده است و با خود میگفت: نکند خداوند یا کسی از دست او ناراضی باشد که مانع شهادتش است.
مادر شهید (مهری خانم) نقل میکند «حسین» در حالی که ۱۴ سال سن بیشتر نداشت در جریان تظاهرات سال ۵۷ از همراهان شهید سید «محمدسعید جعفری» از شهدای شاخص کشوری کرمانشاه علیه رژیم شاهنشاهی بود و در جامعه روحانیت مبارزه استان کرمانشاه در صف اول مبارزات و تظاهرات خیابانی شهر کرمانشاه بود و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در برقراری نظم شهری و مبارزه با گروهکها فعالیت شبانه روزی داشت.
همسر شهید اجاقی (زینب خانم) با اشاره به حضور همسرش در عملیاتهای مختلف استان کردستان، ایلام، کرمانشاه و مبارزه با ضد انقلاب و پاکسازی گروهکها گفت: حسین با لباس پاسداری سر سفره عقد نشست نه دامادی؛ که نشان بدهد همواره و همیشه یک پاسدار آماده ایثار شهادت است.
به گفته «بهروز حقیقی» همرزم شهید حسین اجاقی؛ در عملیات کربلای یک که برای آزادسازی مهران طراحی شده بود، حسین معاون فرمانده گردان " علی اکبر (ع) از لشکر ۱۰ سید شهدای متشکل از سه گروهان نصر، فتح، فجر و همچنین ۲ دسته ویژه صف و ادوات بود که پس از چندین بار عملیات برای آزادسازی ارتفاعات قلاویز شب ۱۶ تیرماه سال ۶۵ هنگامی که مسوولیت هدایت و راهنمایی گروهها را به ارتفاعات به منطقه برعهده داشت به شهادت رسید.
حقیقی که از دوستان قدیمی این شهید در جبهه است، نقل میکند، قبل از شروع عملیات «حسین» تنها و غرق در فکر نشسته بود، به او گفتم چه خبره ناراحتی؟ گفت: حس میکنم در این عملیات دیگر برنمی گردم از این ناراحتم چرا قبل از آمدن دخترم فاطمه را که بتازگی یکسال شده، نبوسیدم. از من قول گرفت اگر شهید شد حتما به جای او، ببوسمش.
«مژگان اجاقی» خواهر این شهید تعریف میکند؛ حسین هر بار به عملیاتی میرفت یک پاکت به امانت به من میداد و قول میگرفت؛ هیچ وقت آن را باز نکنم؛ مگر اینکه خبر شهادتم را بدهند به همین خاطر الان چند یادداشت و خاطره و وصیت نامه در طول سالهای مختلف از حسین داریم.
گفتنی است؛ مقام معظم رهبری در سفر پر خیر و برکتشان به استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۰؛ در دیدار با پدر و مادر شهید حسین اجاقی؛ از مجاهدت، ایثار و فداکاری خانواده «اجاقی» که در راه پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس چند شهید و جانباز تقدیم کردند، تجلیل کردند.
یادداشتها و وصیتهای شهید «حسین اجاقی» در پایان کتاب عمو حسین" نوشته زهرا یگانه برای خوانش علاقه مندان آورده شده است.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد؛ مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۲۲ هزار جانباز و هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، ۱۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.
بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی دراز، تنگ حاجیان، محمد رسولالله (ص)، والفجر ۱۰، مطلعالفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!