حالت تاریک
پنج‌شنبه, 02 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
ظرفیت‌ کرمانشاه برای تبدیل‌شدن به قطب کبدی
رئیس اسبق هیأت کبدی کرمانشاه مطرح کرد:

ظرفیت‌ کرمانشاه برای تبدیل‌شدن به قطب کبدی

رئیس اسبق هیأت کبدی استان کرمانشاه گفت: کیفیت ورزشکاران استان کرمانشاه بسیار بالا است و در آینده نزدیک، با توسعه برنامه‌های استعدادیابی، استان کرمانشاه می‌تواند به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم ورزش کبدی در کشور شناخته شود.

مختار صیدی در گفتگو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ در رابطه با تغییرات و برنامه‌های آینده هیأت کبدی استان کرمانشاه و با اشاره به عملکرد مثبت این هیأت در سال‌های گذاشته اظهار داشت: این هیأت در سال‌های اخیر با توجه به شرایط موجود، موفق به فعالیت‌های چشمگیری در سطح شهرستان‌ها و روستاها شده است و در حال حاضر هدف اصلی توسعه هیأت‌های شهرستانی و استعدادیابی در روستاها و مناطق مختلف استان است.

 

رئیس اسبق هیأت کبدی استان کرمانشاه عنوان کرد: هیأت کبدی استان کرمانشاه توانسته است تعداد هیأت‌های فعال شهرستانی خود را به ۱۰ هیأت برساند و از این طریق به توسعه ورزش کبدی در سطح استان کمک کند. 

 

صیدی در ادامه افزود: در برنامه‌های آینده، تمرکز اصلی بر جذب استعدادهای جدید در سطح نوجوانان و جوانان خواهد بود. این اقدامات می‌تواند باعث پیشرفت ورزش کبدی در استان کرمانشاه و حتی در سطح ملی شود.

 

وی به لزوم استعدادیابی در دو بخش آقایان و بانوان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، با وجود محدودیت‌های منابع و شرایط، کیفیت ورزشکاران استان کرمانشاه بسیار بالا است و در آینده نزدیک، با توسعه برنامه‌های استعدادیابی، استان کرمانشاه می‌تواند به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم ورزش کبدی در کشور شناخته شود و تعداد بیشتری از ورزشکاران این استان به تیم‌های ملی اعزام شوند.

 

رئیس اسبق هیأت کبدی استان کرمانشاه در رابطه با وضعیت بیمه ورزشی ورزشکاران کبدی تصریح کرد: هیأت کبدی استان کرمانشاه هم‌اکنون حدود ۲۶۰ ورزشکار بیمه‌شده دارد. همچنین در بخش تیم‌های ملی، چند نفر از ورزشکاران استان کرمانشاه توانسته‌اند به تیم‌های ملی در بخش‌های مختلف دعوت شوند اما در حال حاضر، دو خانم از استان کرمانشاه به تیم ملی اعزام شده‌اند و این امر نشان‌دهنده پیشرفت این ورزش در سطح بانوان استان است.

 

صیدی همچنین به چالش‌های مالی ورزش کبدی اشاره کرد و افزود: برای پیشرفت بیشتر در این رشته، نیاز به حمایت‌های مالی از طرف بخش خصوصی وجود دارد و پیشنهاد می‌شود که نهادهای دولتی مانند وزارت دارایی و سازمان صنعت، معدن و تجارت با همکاری اداره‌کل ورزش و جوانان استان، یک واحد تولیدی را برای حمایت از ورزش کبدی و سایر رشته‌های ورزشی راه‌اندازی کنند. 

 

رئیس اسبق هیأت کبدی استان کرمانشاه اذعان کرد: این حمایت‌ها می‌تواند انگیزه‌های مالیاتی و تشویقی برای واحدهای تولیدی به همراه داشته باشد و در نتیجه، هزینه‌های بخش ورزش را کاهش دهد.

 

صیدی در پایان از تلاش‌های هیأت کبدی استان کرمانشاه برای رشد و پیشرفت این ورزش در سطح ملی و بین‌المللی خبر داد و گفت: با حمایت‌های بیشتر از سوی نهادهای دولتی و بخش خصوصی، این رشته ورزشی در استان کرمانشاه به جایگاه بالاتری دست یابد.

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.