حالت تاریک
پنج‌شنبه, 06 دی 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
مسئولان باید قدردان خانواده شهدا باشند
فرزند شهید حیدر سلیمانی:

مسئولان باید قدردان خانواده شهدا باشند

فرزند شهید حیدر سلیمانی با تأکید بر اهمیت توجه به خانواده شهدا، گفت: مسئولان باید با سرکشی و دلجویی از همسران شهدا، قدردان ایثارگری‌های آن‌ها باشند.

مریم سلیمانی فرزند شهید حیدر سلیمانی، در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ از رشادت‌های پدر شهیدش در عملیات مرصاد یاد کرد؛ وی گفت: پدرم در جریان این عملیات پس از آن که به تنهایی چهار منافق را به هلاکت رساند، اما در راه بازگشت به پاسگاه بار دیگر با دشمن درگیر شد و طی یک نبرد و از بین بردن چند تن از دشمنان بعثی، با اصابت چند گلوله به داخل شیار آبی افتاد و با ذکر شهادتین به خیل شهدا پیوست.

دختر شهید حیدر سلیمانی با بغض گفت: خاطرات چندانی از پدر ندارم، اما تمام وجودم لبریز از یادگاری‌هایی است که در ذهن و قلبم زنده نگه می‌دارم؛ آن روز که پتوی آغشته به خون پدر را آوردند، خیلی کوچک بودم و نفهمیدم چه اتفاقی افتاده، اما هر روز آن صحنه را تجسم می‌کنم و با خودم می‌گویم کاش آن پتو را در آغوش خود می‌فشردم.

وی با بغض گفت: خاطره روشنی از پدر ندارم، با این حال، هر روز به عکسی که نمی‌دانم او را پدر صدا کرده‌ام یا نه نگاه می‌کنم و اشک می‌ریزم؛ عکسی که در کنار تصاویر حاج قاسم سلیمانی و دیگر عزیزانمان قرار دارد؛ کاش پدرم بود تا تکیه‌گاهم باشد؛ با وجود او، امیدوار بودم اما حالا که شکسته‌ام کسی نیست که مرا دلداری دهد و این بغض سنگین هر روز با من همراه است.

فرزند شهید سلیمانی در ادامه افزود: دستان مادرانی که روزی دختران جوانی بودند و با تمام سختی‌ها، ما فرزندان شهید را بزرگ کردند، همواره برایم قابل احترام است؛ قلبم برای مادرانی می‌سوزد که همچنان در شرایط مناسبی زندگی نمی‌کنند و با وجود همه سختی‌ها، گلایه نمی‌کنند.

وی گفت: زندگی برایم بسیار سخت شده است؛ نبود خاطرات از پدر، دوری‌ناپذیرترین رنج من است؛ دوست دارم درباره پدرم بنویسم، اما انگار هیچ چیزی به یاد ندارم؛ بنیاد شهید هم کمکی به ما نکرده و مادرم، با وجود اینکه همسر یک شهید است، هنوز هم مستأجر است و با اینکه معلم هستم، اما هیچ حمایت خاصی از من صورت نگرفته است.

دختر شهید سلیمانی با بغض گفت: مقام شهادت، اوج ایثار و فداکاری است و خون شهیدان، ارزشی آسمانی دارد اما متأسفانه عده‌ای با سواستفاده از این ارزش والا به دنبال منافع شخصی هستند؛ فرزندان برخی از این افراد، بدون هیچ زحمت و شایستگی خاص، از امتیازات ویژه برخوردار می‌شوند و به امکانات و جایگاه‌هایی دست پیدا می‌کنند که حق آن‌ها نیست.

وی با ابراز تأسف گفت: متأسفانه شاهد آن هستم که برخی افراد به آسانی عناوین جانبازی و ایثارگری می‌گیرند، در این شرایط، حق ما فرزندان شهدا چیست؟ من که به عنوان یک فرهنگی سال‌ها بدون هیچ توقعی خدمت کرده‌ام و کوچک‌ترین بهره‌ای از حمایت‌های بنیاد شهید نبرده ام؛ آرزوی من تنها یک لوح تقدیر است تا به رسم قدرشناسی از تلاش‌هایم یاد شود، اما دریغ از چنین توجهی.

سلیمانی با ابراز تأسف گفت: مسئولان به صورت ادواری به خانواده شهدا سر می‌زنند، اما این سرکشی‌ها اغلب سطحی و گذرا هستند، من به عنوان دبیر جامعه‌شناسی، همواره سعی می‌کنم در کلاس درس، ارزش‌های انقلاب و شهدا را برای دانش‌آموزان تبیین کنم اما متأسفانه نسل جوان امروز، تفکر و دیدگاه متفاوتی نسبت به نسل ما دارد؛ با این حال، من همچنان به وظیفه خود عمل می‌کنم و در مورد مفاهیمی چون انقلاب، حجاب، عدالت، آزادی و آرمان‌های انقلاب با دانش‌آموزان صحبت می‌کنم.

دختر شهید سلیمانی با تأکید بر اهمیت جایگاه شهدا، اظهار داشت: متأسفانه امروزه شاهد آن هستیم که برخی افراد به سادگی به سهمیه‌های ۵ درصد، ۱۰ درصد و سهمیه‌های جانبازی و ایثارگری دست پیدا می‌کنند، مسئولان باید با دقت بیشتری به این موضوع ورود کنند و از سواستفاده از این سهمیه‌ها جلوگیری کنند زیرا این مسئله نه‌تنها دیدگاه جامعه، بلکه دیدگاه خانواده‌های شهدا را نیز نسبت به ارزش این ایثارگری‌ها خدشه‌دار می‌کند.

وی با اشاره به سالروز عملیات مرصاد، با ناراحتی گفت: در سالگرد عملیات مرصاد در مردادماه سال جاری، هیچ اقدامی از سوی مسئولان صورت نگرفت، انتظار داشتیم حداقل از بنیاد شهید یا نیروی انتظامی با مادرم که اکنون پیرزنی تنهاست، تماس بگیرند؛ من برای خودم توقعی ندارم، اما مادرم دل به همین تماس‌ها خوش کرده بود.

فرزند شهید سلیمانی در پایان با تأکید بر اهمیت توجه به خانواده شهدا، اظهار داشت: مسئولان باید با سرکشی و دلجویی از همسران شهدا، قدردان ایثارگری‌های آن‌ها باشند و حتی یک هدیه کوچک می‌تواند دل آن‌ها را بسیار شاد کند همچنین، ایجاد فضایی برای اتحاد و همدلی فرزندان شهدا از اهمیت بسیاری برخوردار است، می‌توان مرکزی را تأسیس کرد که فرزندان شهدا در آن گرد هم آیند، به تبادل نظر بپردازند و توانمندی‌های خود را شکوفا کنند؛ این امر ضمن تقویت روحیه همبستگی، باعث می‌شود تا مردم نیز از فعالیت‌ها و دستاوردهای فرزندان شهدا آگاه شوند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از