یادداشت؛
بسیج یک تفکر و مکتب است
بسیج بهعنوان یک تفکر و مکتب، یکی از خصوصیات آن «مردمی بودن» است و این افتخار را دارد که با مردم و متعلق به آحاد جامعه باشد و هر کس در راستای این مکتب و در مسیر خدمت به مردم قدم بردارد قطعاً یک بسیجی خواهد بود.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی مرصاد؛ تشکیل شجره طیبه بسیج با فرمان امام خمینی (ره) در ۵ آذر سال ۵۸ بیتردید یکی از بزرگترین برکات و دستاوردهای انقلاب اسلامی به شمار میرود.
بسیج در تعریف امامین انقلاب همچون شجره طیبه و نسل پاکی از نسل سلاله معصومین و پیامبر بزرگ اسلام (ص) است.
بسیج بهعنوان یک تفکر و مکتب است و یکی از خصوصیات بسیج «مردمی بودن» آن است و بسیج این افتخار را دارد که با مردم و متعلق به آحاد جامعه باشد و هر کس در راستای این مکتب و در مسیر خدمت به مردم قدم بردارد قطعاً یک بسیجی خواهد بود.
جغرافیای امروز بسیج مزرعهای بیحصار بوده که همه اقشار جامعه در این سازمان میتوانند عضو شده و خدمت صادقانه در راستای تعالی کشور داشته باشند.
بسیج همواره نشان داده که در کنار مردم بوده و با گذشت بیش از چهار دهه از عمر پر برکت انقلاب اسلامی بسیج در همه حوزهها جانفشانی کرده است و جوانان بسیجی با توجه به روحیه جهادی و شور انقلابی خود در هر موضوعی ورود کردهاند، موفق شدهاند.
بسیج بهعنوان بازوی توانمند در کنار دستگاههای کشور بدون چشمداشت و در دفاع از اسلام و انقلاب و ارزشهای اسلامی و همچنین در خدمت و یاری رساندن به مردم در تمامی عرصهها؛ از جمله اقدامات بینظیر و ارزشمند این نیروی مردمی است که نقش خود را به نحو احسن ایفا کرده است.
هفته بسیج فرصت مغتنمی برای تبیین دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی و خدمات شایسته و ارزشمند بسیج مستضعفین است و باید جامعه را با جانفشانیهای بسیجیان عزیز آشنا کرد.
بسیج در هرکار دشواری پیشقدم است و با اخلاص و ایثار و عمل خالصانه خود بهدنبال رفع مشکلات در عرصههای مختلف است و تفکر بسیجی باید در بدنه دستگاههای اجرایی کشور رخنه پیدا کند تا بتواند مشکلات جامعه را برطرف کند و این تفکر بهعنوان الگو برای مسئولان تبدیل شود.
حجتالاسلام والمسلمین میلاد فرهنگیان؛ فعال فرهنگی